Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Bun gasit!
Avalon, felicitari pt ungurasii dragalasi! Sa fie sanatosi si sa aveti numai bucurii impreuna!
Pisko, felicitari! Sa va traiasca,sa fie sanatos si cumintel!
Many, cum e baby, reusiti sa dormiti?
Mirela, bine ai venit, sarcina usoara si la termen!
Noi am avut botezul, a fost f fumos. Natalia a fost cumintica pana a bagat-o in cristelnita, apoi a tinut-o numai intr-un plans. M-a impresionat preotul, a fost atat de grijuliu cu ea.
O sa pun zilele viitoare ceva poze.
Pupici!
Evy, cum esti?
Baby
de Natalia (03.09.09)
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit! Avalon, felicitari pt ungurasii dragalasi! Sa fie sanatosi si sa aveti numai bucurii impreuna! Pisko, felicitari! Sa va traiasca,sa fie sanatos si cumintel! Many, cum e baby, reusiti sa dormiti? Mirela, bine ai venit, sarcina usoara si la termen! Noi am avut botezul, a fost f fumos. Natalia a fost cumintica pana a bagat-o in cristelnita, apoi a tinut-o numai intr-un plans. M-a impresionat preotul, a fost atat de grijuliu cu ea. O sa pun zilele viitoare ceva poze. Pupici! Evy, cum esti? Baby de Natalia (03.09.09) |
felicitari pentru Natalia!!!!
gata sunteti si botezate, increstinate, nu mai aveti griji de acum incolo!
Cred ca esti tare mandra de ea si de tot ce ti s-a intamplat in ultimul an, o minune e in viata viastra!
felicitari!!!!

te pup

castelana fericita
19+
castelanaC spune:
Evy mai poti? cum te simti? tinem pumnii stransi pentru tine si baietelul tau!
hepilica, merci, sunt bine ca de obicei si eu si bebe, inca nu-l simt si ma tot gandesc ca o fi lenes, oricum acum 2 saptamani la eco era activ si incerc sa nu-mi fac prb.
Vad sapt viitoare ca mergem iar sa vedem si de zaharul in sange.
many bani, baiatul tau strangarel saracutul are colici, imi pare tare rau, dar trec se pare. Putere sa te descurci cu toate!
fetelor va pup pe toate si un inceput de saptamana bun si cat mai calduros!
castelana fericita
19+ 
Evy30 spune:
Dear Bambie , ma bucur ca totul este bine . vestile sunt minunate .
cumintica astea 2 sapt si vei vedea ca bebeii vor sta la caldurica
Raluca , cumintica fata ai ! Natalia , normal sa faca si ea scandal dupa ce ati dezbracat fata
in fata tuturor si ati bagat-o la apa !
Castelana
la mine dupa 19 sapt a inceput sa miste bebe incat sa il simt , insa nu foarte tare .el mititelul se joaca in burtik dar nu are forta sa loveasca incat sa il simti tu . stai sa vezi peste 2 sapt
cand vei sta linistita in pat sa vezi tumbe
pup mamicile si burticile !
fetelor rezist , rezist - stau la caldurica in patuc . ma incearca niste dureri de "noada" , dar ...nu le iau in seama . mi-e cam somn , cred de la vremea asta . picotesc asa...dar vad ca nu adorm
in rest toate bune , bebe miscacios -de nu mai pot de dragul lui .
asteptam sa ne intalnim poimaine cu nenea dr .
eu sincer
- sper din tot sufletul - sa imi vad comoara JOI . 

sa ne ajute doamne ,doamne sa fie asa
Evy 38+
elenada spune:
Felicitari Avalon. Sa iti traiasca printisorii sa fie sanatosi norocosi si fericiti iar voua multa sanatate si putere sa ii cresteti mari.
Castelana o sa iti creasca printisorum mare de la atata ploaie.
Evy mai poti draguta
Dear bamby dupa ce se rup membranele e indicat sa ajungi cam in max doua ore. dar depinde si cat de dese ai contractiile. E bine sa nu stai prea mult. Iti suni dr si el iti va spune ce si cum.
Iana Huski Hepilica 
Sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi va doresc
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mirela2 spune:
castelana tu cat timp ai luat progesteron, banuiesc ca sub forma de utrogestan, sper sa nu gresesc.
de Craciun vom fi 2 in 1!
bulinanico79 spune:
mirela2 sa scrii si tu datele pt listuta de pe prima pagina daca vrei.
dear bambie surorii mele i s-a rupt apa dimineata la ora 7, a ajuns la spital cam in doua ore, dar pt ca era nastere prematura (33-34 sapt) au tinut-o pe perfuzii pana la ora 20.30, cand a nascut prin cezariana. Acum are aproape doi ani fetita. Deci relax....Suni Dr. si iti spune el ce si cum.
Nico
26+
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinanico79 mirela2 sa scrii si tu datele pt listuta de pe prima pagina daca vrei. dear bambie surorii mele i s-a rupt apa dimineata la ora 7, a ajuns la spital cam in doua ore, dar pt ca era nastere prematura (33-34 sapt) au tinut-o pe perfuzii pana la ora 20.30, cand a nascut prin cezariana. Acum are aproape doi ani fetita. Deci relax....Suni Dr. si iti spune el ce si cum. Nico 26+![]() |
et: 25.10.2009, fiv 1 szeged cu dr zadori
asta ar fi, deocamdata pana facem eco sa vedem cati embrioni s au prins, prima eco pe 23 nov.
merci sinastere usoara pt sora ta

de Craciun vom fi 2 in 1!
many_bani spune:
Raluca, cu somnul sunt restanta rau de tot, dar nu ma plang, mi-am dorit prea mult. Felicitari ptr. mica crestina, DD a tinut cu voi si a fost vremea superba.
Evy, ma gandesc mereu la tine, de fiecare data cand deschid laptopul o fac cu inima stransa pana citesc ca esti ok, sper sa nu scap marele eveniment
Hepilica, Castelana, va pup
Cu colicii suntem pe drumul cel bun, daca eu somnoroasa noaptea nu uit de infacol, daca dau asa cu trebuie cu 10 min. inainte de masa trecem cu bine peste noapte. Insa noaptea trecuta am uitat sa-i dau picaturile de infacol si ne-am plimbat jumatate de noapte prin casa. Am facut bine ca am luat infacol inainte de nastere, la noi isi fac efect.
Despre membrane rupte, la mine a fost cam asa, la 2,40 noaptea am simtit ca ceva nu este in regula, la baie am avut confirmarea ca s-au rupt, am mai durat pana am facut dus, pana m-am hotarat cu ce ma imbrac, pana am reusit sa-mi pun sotul pe picioare, care nu a gasit nimic altceva de facut decat sa faca patul si sa faca ordine in dormitor, cert este ca am ajuns la camera de garda pe la 3,45, noaptea fiind super lejer de circulat![]()
In operatie m-au bagat pe la 6 si ceva, nu-mi mai amintesc prea bine, stiu sigur ca la 7,15 a fost scos piscotel. Concluzia dupa ruperea membranelor a mai durat ceva timp, de fapt contractiile la mine au inceput cam la 2,30 min. dupa ce s-au rupt membranele.
Sa urez si eu proaspetei burtici bun venit
Acum ma retrag trebuie sa pregatesc baita de seara, ptr. care inca mai am emotii, dar azi este prima zi fara buricel
, care a cazut noaptea trecuta.
Va pupic, noapte buna.
mami de
Vlad
miruna79 spune:
Neata Fetelor
Casteleana nu ti face griji bebe va misca curand, eu l-am simtit prima data la 18sapt si 2 zile dar numai eu simteam ca un mic poc in burtica tati nu simtea nimic abia dupa saptamana 19 am inceput sa le simtim clar clar , la inceput simti miscarile cand stai intinsa in pat, dupa aia incep meciurile...
Mirela am vazut ca intrebi de progesteron, depinde de dr , sunt medici care opresc progesteronul la 12 sapt si sunt medici care te lasa cu el pana la 34 saptamani (cazul meu) asta tine de medicul care te urmareste. ar fi timpu sa ti cauti un medic care sa te urmareasca.Echografiile la inceputu sarcini (primele 3) le am facut la interval de 2-3 saptamani (prima fiind la 6 saptamani cand am vazut inimioara batand), dupa aia am inceput cu eco la o luna.iti doresc sarcina usoara si sa ai grija de tine.
Evy cresc emotiile , mai sunt numai 2 zile pana la marea intalnire.
pup toate fetele.
va doresc o zi buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
24+