Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Evy30 spune:
Many , ma bucur mult ca rezolvati problema cu colicii . sper sa functioneze si la noi Infacolul .
cat priveste oboseala draga mea , stai linistita ca iti vei reveni .
la inceput e mai greu .prin cate ai trecut pentru a ajunge aici
.
Nu vei rata evenimentul pt ca te voi anunta eu !.

referitor la progesteron , eu am luat pana in sapt 35 . depinde de cum lucreaza medicul , fiecare cu experientele sale .
Fetelor , sper din tot sufletul sa fie cezariana joi ,sa imi vad si eu baietelul mult asteptat si dorit .
Multumesc ca sunteti alaturi de mine .
va anunt maine ce s-a stabilit .

Evy 38+
castelanaC spune:
Evy, mai poti mamica draga? eu astept cumintica sa miste, sa faca ce o vrea el, abia saptaman viit mergem la morfofetala si speram sa fim bine. in rest... sunt bine ca de obicei, creste burtica vazand cu ochii, nici nu-mi vine sa cred ca e vb de mine! Cat am asteptat momentul asta, multumesc DD ca pot deveni si eu mama!
AMR usor Evy si faci bine ca stai cumnintica la caldurica, nu mai e mult si intrati toti ai casei in priza!!!!!
Elenada, merci, da o sa cresca mare ca are apa aici! Doamne ce scumpi si frumosi sunt piticii tai! Mama fericita ce esti!!!
Mirela eu am avut crinone 2 pe zi( progesteron vaginal) din ziua ET pana la sapt 8-9 parca, mi l-a intrerupt brusc, totodata am luat oral utrogestan pastile 6/zi le-am intrerupt in sapt 12 toate deodata. Am mai luat si
Am mai luat si progynova (estradiol) cate 8/zi pana in saptamana 10.
Cand le-a intrerupt s-a facut brusc, dar fara sa fi avut nici-o problema gen sangerare sau durere, nimic!
Cam asa a fost schema mea!
sarcina usoara si tie, si sa stii ca dozele le-a stabilit in functie de analizele de sange, deci nu e universal valabil.
sarcina usoara!
many bani pup mama si baiatul strengarel!!!!!

miruna, da ai dreptate cica la prima sarcina dupa 19-20 saptamani incepi sa simti miscari, citisem si eu, dar stii cum e astepti sa se intample. Satu ca pe oua sa vad ce face baiatul. E emotii si asteptari ca prima data, ce sa-i faci...
Tu cum te simti?
te pup!!!
fetelor, mamicilor, burticilor va pup pe toate si va inveselesc ziua cu ceva floricele tropicale!!!

castelana fericita
19+ 
eumada spune:
Evy cum e?ai emotii iubita? stiu cum e....hai curaj gaina..ca te tai....stii cum e vorba.....
Parca joi nu? De ce sa te mint...satisfactiile sunt mari la un moment dat dar.....e cale lunga...primele luni sunt grele.....guritza mica are nevoie de multe.............o sa vezi......
Nu pot din pacate sa-ti spun ca nasterea va fi usoara...te va durea vei fi o perioada neputincioasa,nu vei putea face efort....dar cu timpul o sa vezi.......e bine si va fi bine
A mea are de doua zile pase proaste,vrea numai in brate si plange indiferent de motiv....
am o durere de cap....cumplita...rau de tot....dar e a mea si asta e....ma ajuta mama ca sotul meu nu prea are cum...e plecat toata ziua.e director de vanzari..... si conduce asa ca.....el aduce banii in casa nu eu adica banii cei mai multi,ca la 14 milioane cat iau eu indemnizatia nu prea merge treaba....in fine sanatosi vrem sa fim ca restu`...
Deci Evy curaj......o sa fie bine pana la urma .....neaparat sa ma anunti,si eu o sa te sun oricum.Sa inteleg din profil ca te cheama ca pe fetitza mea?
Pup si celelalte fete,mamici sau inca gravidute

Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
hepilica spune:
evy, succes maine la dr. te asteptam cu vesti.
esti la mai putin de un pas. bravo de 1000 ori!!!!! ce-a trecut timpul...
cred ca sunteti tare emotionati.. si tu si sotul..si mami...si toti cei apropiati. asa eram si noi. dar a fost frumos. vei vedea.
acum, cand te uiti in urma, cum ti s-a parut perioada sarcinii?
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
DORIS_71 spune:
citesc din umbra, fara noutati.
Evy inca putin si vine ziua cea mare.
Doris
37+
Matteo ......
poze
AMR 3 SAPTAMANI
Evy30 spune:
fetelor
sunteti niste scumpe !
emotii am sincer .
1 . sa fac cezariana joi asa cum imi doresc . sper sa imi ajute dumnezeu si sa mi se implineasca aceasta dorinta
2. mi-e un pic teama de operatie, de intepatura de la rahie ...si de ce va urma .insa nimic nu se va compara cu intalnirea cu bebe .
toata lumea e emotionata . sotul are o fata imbujorata in permanenta , e tare haios , prietenii ma suna , mama e varza de emotionata , mi-a zis azi de 10 ori sa o sun maine sa ii spun ce facem .
acum sper sa nu se amane momentul . deja nu mai am rabdare .
pana acum ne-am uitat la dvd-urile de la nunta noastra de acum 3ani si ne-am relaxat . asa se mai duc emotiile un pic !
Evy 38+
mirela2 spune:
evy stai lin, nu te speria ca nu o simti nimic, o sa fie bine.
ai grija de tine si fi bucuroasa, o sa ti imbratisezi puiul.

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
iana_mari spune:
EVY mult curaj si nici nu-ti vei da seama cat de repede vor trece cele 40 45 de min.
Si eu merg maine sa-mi vad bebelusii,bine ca m-am uitat in carnetel ca eu aveam data de 12 intiparit in memorie.

pt. toate mamicele si gravidutele.
iana
27+
si
gabitza35 spune:
neata,
hepilica tu parca ai nascut la medlife... urmeaza sa fac si eu cezariana tot acolo cu Albu
cu toate ca merg saptamanal la eco la el (avem IR marite si trebuie monitorizata saptamanal cresterea in greutate a bebeilor) parca sunt dusa cu capul 
si uit mereu sa intreb diverse lucruri 
poate ma poti lamuri tu ( sau cine a nmai nascut la medlife):
- sotul poate sta cu mine in sala de operatie sa asiste la cezariana ?
- tu cand ai nascut aspectul financiar era organizat asa cum e acum pe pachete (silver,gold,diamond)... nu m-am hotarat la unul anume, ceea ce doresc eu e o combinatie intre ele
- ai recoltat celule stem, si daca da cat a costat... nu gasesc pe site...
- stiu ca nu trebuie sa vin cu nimik de acasa.. tu ai avut obiecte personale?
mersi mult
35+
Dragos si
Eva
eumada spune:
MESAJ DE LA EVY30
COL DESCHIS DILATATIE 2,LA 18.00 CEZARIANA.......ALTE VESTI MAI TARZIU.........NASTE EVY30!!!!!

Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#