Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Evy, nastere usoara! Sa te refaci repede si sa ai mult laptic!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Evy draga , nastere usoara , doamne ce m-am emotionat, hai ca s-a intamplat cum ai vrut tu...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

HAI EVY, AZI ESTE ZIUA MULT ASTEPTATA

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

MESAJ DE LA EVY30

COL DESCHIS DILATATIE 2,LA 18.00 CEZARIANA.......ALTE VESTI MAI TARZIU.........NASTE EVY30!!!!!

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

waw Evilicoooooooooo, de data memorabila: 11.11!!!!!
nastere usoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
tinem pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

castelana fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy, nastere usoara!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fie totul asa cum ti-ai dorit, iar intalnirea cu BB cel mai frumos moment din viata ta.

Sanatate multa si tinem pumnii la fata curajoasa si luptatoare.

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

gabitza35 - intr-adevar am nascut la medlife, tot cu dr albu caruia ii sunt recunoscatoare. este un super medic si o persoana deosebita. o sa ma vad cu el saptamana viitoare. abia astept.

- la medlife nu trebuie sa vii cu nimic de acasa. iti dau ei halat, papuci, rochita speciala pt alaptat (pe care ti-o schimba zilnic), tampoane cate ai nevoie, chiloti de unica folosinta cate buc ai nevoie, ai 3 mese pe zi de la ei foarte ok, ai ceai la cerere cat doresti pt stimularea lactatie, etc nu tb sa duci anestezic sau alte medicamente. ei ti le administreaza si pre si post operator. nu trebuie sa mergi cu absolut nimic. decat cu buletinul (poate o pereche de sosete sa ai la tine – in fine, eu sunt mai friguroasa…., cu toate ca acolo stai in maneca scurta… e foarte cald).
nici pt bb nu trebuie sa duci ceva. ii dau ei hainute si pampersi.

- ref celule stem - eu nu am recoltat. oricum daca doresti sa recoltezi tb sa iti aranjezi tu cu o firma si sa ii anunti. ei recolteaza numai daca tu doresti si vii cu kitul de la firma respectiva.

- ref costuri: nu sunt pe categorii de abonament intrucat nasterea nu intra pe card. eu am card business si nu poate fi folosit (dar stiam asta).

- este un cost al cezarienei (vezi pe site ce include)+ cost terapie intensiva + cost cazare (in camere cu 1 sau 2 paturi in fctie de optiunea ta) + cost analize suplimentare bb (daca vrei de ex examene / analize suplimentare fata de ceea ce intra deja in costul cezarienei). eu am facut un examen audiologic maiei.

iti spune neonatoloaga ce iti recomanda si tu optezi dc doresti sau nu sa le faci. oricum ei ii recolteaza imediat dupa nastere lui bb si ii fac analizele uzuale (hemoleucograma / frotiu sanguin / grup sangvin / glucoza / calciu / crp) sau in fctie de riscurile din sarcina ii fac si lui bb analize (eu de ex am avut pe la inceputul sarcinii, nu mai stiu prin ce luna, infectie cu e-coli. i-am spus inainte de nastere anestezistei care mi-a facut protocolul si prin urmare i-au facut si maiei analiza de e-coli pt ca exista risc de infectie. multumesc lui dd a iesit negativ) + trimit in anglia probe pentru testele metabolice ale caror rezultatele le vei avea peste vreo 2 saptamani (asta intra in costul cezarienei).

- plata o vei face in ultima zi cand vei primi factura cu costul total... poti face si plata partiala, urmand sa achiti restul la un termen de plata. poti achita cash sau cu cardul sau prin transfer bancar (caz in care tb adusa dovada platii - copie dupa OP).

- iti vor da o lista cu ce trebuie sa ai neapart in casa pt bb si cum / cand tb sa le folosesti. iti vor face un instructaj + iti vor da un ghid de ingrijire a nou nascutului. in ultima seara ii vor face lui bb o baita demonstrativa la care te vor invita sa asisti ca sa stii cum vei proceda acasa.

- ii fac lui bb cele 2 vaccinuri si iti vor da carnetul lui de vaccinari.

- sotul poate sta in sala de nasteri numai daca nasti normal. daca nasti prin cezariana il lasa sa asiste la nastere, dar dupa o usa cu geam de unde poate filma / fotografia. si sotul meu a asistat la nastere si am niste poze dementiale / cutremuratoare cu ce se intampla acolo, dar si poze emotionante - cu bb chiar cand ii scoate caputul din burtica .
tb doar sa le spui sa il cheme pe sot. il cheama numai dupa ce ti-au facut tie anestezia.

- dc nasti prin cezariana, vei sta 1 zi la terapie intensiva, iar bb la acvariu. Abia a2-a zi, dupa ce te mobilizez si urci in camera il poti vedea pe bb. Ti-l pot aduce in camera daca soliciti sau poti merge tu la acvariu. Pe bb ti-l aduc ori de cate ori soliciti tu. Si la terapie intensiva poti primi vizitatori, dar nu mai mult de 3 persoane si sa intre pe rand.

- dr albu e foarte dragut si grijuliu. A venit zilnic, chiar si de 2 ori pe zi, sa ma vada. A fost si la bb. E profi si poti avea 100% incredere in el.

Daca mai doresti si alte detalii, iti raspund cu placere.

Nastere usoara si bb sanatos.

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

EVY NASTERE USOARA SI BB SANATOS.

Doris 37+ Matteo ......

poze

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Evy, nastere usoara, refacere rapida si mult laptic si un bb mancaios. Scapi de emotii in curand.
Miruna bun venit, sarcina la termen si bb sanatos.
Fetelor au venit si rezultatele la dublu test:
Adjusted Risk (Fetus 1) 1:2737
Adjusted Risk (Fetus 2) 1:1401
Deci puii mei sunt ok, nu?
Am o problema, ieri am vazut o scurgere cafenie, putina. Am pus crinone (progesteron) si astazi parca restul de crinone apare rozuliu si tot asa am avut o mica scurgere cafenie.
E normal?
Deja m-am panicat si nu stiu ce sa fac...
Pupici la mamici si burtici.

13+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Carmelly rezultatul la dublu test e f.bun cred ca e cel de trisomie 21 ce ai scris tu, cut offul la el e de 1/250 deci tu stai super bine.
In legatura cu petele , parerea mea suna ti medicul si intreaba-l, nu te panica cred ca majoritatea fetelor de aici am avut sangerari , eu prin sapt a 6-a am avut o sangerare cu sange rosu si pana la urma totu a fost ok, cel mai bine cere parerea medicului si poate te cheama la eco.
o zi placuta tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multumesc mult pentru raspunsuri hepilica

am mare incredere in domnul doctor, cu el am facut si FIV-ul si mi-a mai facut inainte si o laparo pt desfundarea trompelor...

nu am card de la companie, oricum ,dupa cum zici si tu nu era acoperita cezariana...

imi e putin teama de anestezie,la laparo am avut totala, acum vreau rahi... daca nu-mi va recomanda altceva

ma bucur ca ai fost multumita de doctor (am citit asta si in alte postari).... iti doresc bebe sanatos, mancacios si necolicos..

apropo,pediatru ai gasit tot la medlife? vine acasa? ca eu cu doi..... cam greu cu deplasarea...

35+ Dragos si Eva

Mergi la inceput