Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 13
carmelly spune:
Merci de raspuns Miruna, rezultatul pentru Fetus 1 la trisonomy 21 este de 1:262 si trisonomy 13/18 este de 1:515 dupa care scrie ajustat de 1:2737, respectiv 1:2341 iar pentru Fetus 2 la trisonomy 21 este de 1:263 si trisonomy 13/18 de 1:516 si ajustat este de 1:1401, respectiv 1:1910. Ma uit si eu ca matza sa pricep.
Eu nu pot spune ca am vazut sange, ieri de dimineata si azi dimineata scurgeri cafenii foarte mici iar progesterul restul care nu s-a absorbit e mai rozaliu nu portocaliu ca inainte. Acuma vad ca e scurgerea normala alba. Sper sa fie bine, soacra-mea a zis ca poate ca se muta placentele, bebelusii se joaca. O sa stau mai mult la pat, am si cam exagerat cu statul pe scaun.
Pupici la burtici si mamici.
13+
Multumesc Doamne!
hepilica spune:
gabitza - merg la pediatru tot la medlife la dna dr miruna constantinescu. am fost doar o data pana acum la controlul de 1 luna, dar mi s-a parut foarte draguta, profi, comunicativa, raspunde la toate intrebarile..., ne-a dat un caietel al maiei in care noteaza toate raspunsurile la intrebarile pe care i le punem noi si ce urmeaza sa facem pt maia - vaccninuri..., cum ii administram diverse medimente, cum sa ii dam s amanance....etc. i-am vazut cv-ul si m-a incantat sa aflu ca a lucrat cativa ani si la grigore alexandrescu.
am studiat mult "oferta" de pediatrii de la medlife dupa ce prima oara am luat o mare teapa la controlul de 2 saptamani al maiei cand am ales sa mergem la medlife favorit pt ca era mai aproape de casa. am nimerit peste o doctorita tuta care ne dadea niste raspunsuri pe care oricum le-am fi dat si noi (noi neavand vreo pregatire de specialitate) si in plus era foarte frig in cabinet (18grade) pe motiv ca au aer conditionat centralizat si nu il pot opri doar in cabinetul de pediatrie (era sfarsitul lunii septembrie si copilul meu avea 2 saptamani). cand am dezbracat-o pe maia pt consult a facut pipi instantaneu si s-a invinetit toata si a inceput sa urle. am crezut ca inebunesc. ne era noua frig, dar copilului? in plus si batea aerul conditionat de undeva din tavan. le-am facut un mega scandal si mi-am zis ca nu ma las pana nu trimit si protectia consumatorului la ei ...inca n-am avut timp sa sun. este inadmisibil.
prin urmare orice medic pediatru ai alege, nu te duce la clinica favorit. mergi tot in grivita unde toti medicii pediatri sunt super buni. gasesti pe site cv-urile lor si in plus este pediatru acolo si patroana clinicii care s-a inconjurat numai de medici foarte buni. am inteles ca miruna constantinescu este mana ei dreapta.
nu stiu dc vin si acasa. parca am citit undeva ca vin. cel mai bine intrebi. s-ar putea sa vina numai pentru abonati... habar nu am.
eu i-am facut si maiei card la ei. sunt foarte multumita de toate serviciile medlife. atentie! medlife grivita!
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
gabitza35 spune:
multumesc mult pentru raspunsuri hepilica
la un moment dat chiar ma gindeam sa caut un pediatru la clinica favorit (tot pe motive de apropiere de casa)... bine ca mi-ai spus sa NU....
35+
Dragos si
Eva
eumada spune:
Fetelor nu mai am nici o veste de la EVY....la ora asta o cam doare...
Da` precis maine ne da vesti...
Carmelly nu vreau sa te sperii dar du-te si fa ecograf....soacra ta a nimerit-o cumva numai ca nu e de bine....se pot dezlipi placentele...s-arputea sa trebuiasca repaus in pat...se pot forma hematoame deciduale....sarcina ta e inca mica...cel mai bine fa un eco nu neaprat la medicul tau.....dar sa fie unul bun nu vreun idiot.....inca nu e nici o problema.....dar....
Ti-o spun pentru ca la mine asa a inceput...si a fost nevoie de foarte mult tratament,rabdare,repaus..pana sa ajung la final...si fara ajutorul unor fete minunate de aici....Eva mea nu era......nu vreau sa-mi aduc aminte...du-te la medic......
EDITEZ: EVY naste maine nu au mai operat-o azi ca nu aveau loc....deci maine majorete....pentru evy
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
hepilica spune:
Evy, iti tinem pumnii draga mea si asteptam vesti bune.
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mirela2 spune:

evy nastere usoara cu bebe sanatos si dragalas si cuminte

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
huski spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
Evy, draga mea, iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Bebe sanatos si frumos iti doresc!

Iana, hai cu vestile bune de la eco 
27+
dear_bambie spune:
Buna dimineta!
Evy, nastere usoara, recuperare rapida, laptic mult si bun si un bb sanatos!!!

Elenada, multumesc mult pentru raspuns!

pentru mamici, burtici si bebici!
36+
AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
hepilica spune:
eumada - cum adica "nu au operat-o pe evy pt ca nu aveau loc"?
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Bun gasit!
Evy, nastere usoara si recuperare rapida!
Hepilica, la Elias e o problema cu locurile la neonatologie. Probabil au asteptat sa externeze pe cineva azi ca sa se elibereze un loc.
Baby
de Natalia (03.09.09)