Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Miruna79, felicitari ptr. burticuta ta, sa stii ca si minunea mea este tot prin ET de embrioni criogenti si este o frumusete (zice cioara din mine)![]()
Despre noi ce sa zicem, au aparut deja colicii, dar le tinem piept cu infacol, in rest papa si somn.
La multi ani ptr. sarbatoritele si sarbatoritii zilei de maine.
W-e placut
Pupici
38 +
Vlad
miruna79 spune:
Many sa ti traiasca comoara, cred ca e de nedescris sentimentul de a ti strange copilul in brate, abia astept si eu.. cu ajutorul lui Dumnezeu.
Va pup si o seara placuta
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+ 
mamici_fiv spune:
Felicitari noilor mamici,bine ati venit pe lume puiuti mult asteptati.
Mamici va invitam la Mamici prin fiv
hepilica spune:
pishko - sa-ti traiasca puiutul. Felicitari! Sanatate multa amandurora.
mirela2 – felicitari. Sarcina usoara si bb sanatos. Traieste la maxim fiecare clipa si savureaza cu pofta sentimentele frumoase pe care le traiesti acum si cele care vo veni. Te astepata o perioada frumoasa...vei vedea.
huski – daca poti ramane in concediu, fa-o fara ezitare. Stii ce mult conteaza pentru bebita sa fii linistitate pe perioada sarcinii? Eu acum realizez. Relaxeaza-te cat poti, odihneste-te, fa numai lucruri care iti plac. Nu te agita, nu te obosi, nu face nici cel mai mic efort. Menajeaza-te cat poti de mult. Pentru tine si pentru bebe.
avalon – sa-ti traiasca puiutii draga mea. Sa fie sanatosi. Recuperare grabnica iti doresc. Ma bucur tar emult ca ti s-a implinit un vis.
eumada – te pup. Esti atat de sensibila si vorbesti atat de frumos de minunea ta...
miruna79 – ma bucur pentru tine. Sarcina usoara in continuare. Pana la urma DD are grija de noi toate. Atat de tare ma impresioneaza fetele de la “asteptand un ingeras in viata noastra”... As da orice ca toate sa isi vada visul implinit. Doamne, cat chin putem indura...
felicitari miruna! Ai grija de voi.
Castelana – salutare
. Esti bine? Ce face bebita? 
Evy – am iesit astazi afara
!!! A fost tare frumos, cald, soare, senin...
Am fost si la cumparaturi. I-am cumparat Maiei lucrusoare mai mari, ca doar a crescut fata
. I-am luat si hainute pentru botez... O frumusete.
A dormit Maia afara tare bine.
Se apropie cu pasi repezi marea intalnire. Cred ca esti tare emotionata. Si eu sunt pentru tine si abia astept vestile.
many_bani – imi pare rau pentru colici. Doamne cat sufera micutii din cauza lor. Doamne ajuta sa treaca mai repede.
Raluca – petrecere frumoasa la botez, iar Nataliei ii doresc sanatate multa si o viata cu impliniri. DD sa vegheze asupra ei.
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
miruna79 spune:
Hepilica multumesc pentru cuvintele tale frumoase, sa ti traiasca comoara sa fie sanatoasa si sa va umple viata numai bucuriiiiiii
O seara placuta tuturor.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+ 
Evy30 spune:
Fetelor au inceput asa un pic emotiile , insa abia astept sa imi vad puiutul . doamne ajuta . mai sunt cateva zile .
Many , imi pare rau ca treceti prin faza colici , insa cred ca , din pacate nici un bebe nu scapa .va doresc sa va tina cat mai putin timp . pupici multi 
Hepilica , felicitari pt cumparaturile de botez . conteaza enorm sa aud ca va ganditi la mine . imi da speranta si curaj . 
Miruna , ma bucur sa aud ca mergi la acelasi medic .este intr-adevar un profesionist . el mereu imi spune sa stau cuminte , ca nu il scoatem mai devreme (eu mereu ziceam sa trec de 35-36sapt) si unite ca avem 38+2zile, si cu ajutorul lui doamne doamne , sper sa il vedem sanatos si voios joi .
de dureri sa nu te temi (eu vorbesc , ca m-am temut ) , insa iti spun eu ca nu ai de ce . burtica se intinde, si e normal sa simti ceva . daca ai uramarit ai vazut ca am avut si dureri de mijloc si intepaturi prin/sub burtica . sunt normale . iti va spune si dr .
pe mine ma linisteau mereu fetele 
si mereu au avut dreptate.
daca puteti stati acasa cat mai devreme . face bine relaxarea in patuc cu telecomanda in mana sau o carte buna ![]()
sarcini usoare tuturor !!!!
Evy 38+
castelanaC spune:
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor burticoase si mamici dragi, dar si tutoror celor dragi din familie care poarta numele celor doi arhangheli Mihail si Gavril
sa aveti o zi plina de 
si si surprize placute!!!

castelana fericita
18+ 
Evy30 spune:
LA MULTI ANI ! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua de Mihail&Gavril .
petrecere frumoasa !
Evy 38+
mirela2 spune:
buna fetelor si la multi ani mihaelelor si gabrielelor
eu am primit azi o super veste, beta la 48 de ore este de 228,91. pt 9 luni am sa va tin si eu companie.

de Craciun vom fi 2 in 1!
hepilica spune:
felicitari mirela2! 
sanatate multa. se pare ca de Craciun chiar veti fi 2 in 1
!
ai grija de voi. 
h.
minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.