Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 7
carmelly spune:
Vai ce de vesti frumoase.
Psihko sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii. Tie laptic din belsug si recuperare rapida.
Avalon nici ca nu se putea mai frumos cadou de iubire pentru sotul tau. Sa va traiasca flacaii si sanatate la toti 3.
Isa bun venit, o sarcina usoara, la termen si bb sanatosi. Iti urez cu intarziere dar eram eu stresata cu rezultatul ecografiei.
Mirela bun venit si tie, ce ma bucur cand ne inmultim, sarcina usoara si tie si bb sanatos.
Evy, lasa cu gripa si eu sunt putin cam paranoia, aci e teroare cu gripa, pandemie nu epidemie. Doamne Doamne sa ne ocroteasca pe toate gravidutele. Multumesc pentru raspuns, si eu zic sa stau linistita vazuit pe net ca valoarea de 3 e ingrijoratoare pentru NT. Astept rezultatul de la sange, sper sa fie ok. Trebuie sa fac iara si Img si Igg, am eu emotii la dat sange
dar sunt brava.
Husky si eu mi-as dori cel putin o fata, dar ce o da Dumnezeu ca nu ma plang, sanatosi si la termen sa fie.
Elena, superbe minuni ai. Sa va traiasca.
Fetelor, a inceput sa ma doara spatele, ori am bucatarit eu mult aseara, dar e prima oara cand m-a lovit asa durere de spate, ziceti voi e normal?
Vad ca si greturile au plecat si am intrat in saptamana 14, o fi bine?
Castelana, tu parca ai avut crinone, continui sa iei sau l-ai oprit? Si cum? Pls, Ca mie dr. mi-a zis stop la crinone si atat.
La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor Mihaiil si Gavriil. Va urez de astazi ca maine nu prea stau acasa plus ca netul meu cred ca o sa mearga mai bine daca ii dau un shut in down.
Pupici la mamici si burtici.
13+
Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
Buna fetelor, burticoase sau deja mamici, care mai de care mai fericite!
Mirela2, felicitari draga mea si sarcina cat mai usoaraaaaaaaa!!!!
uau ce ma bucur pentru tine!!! Cuminte in continuare si sa papi bine, bei lichide si efort zero! acum ai o noua responsabilitate, tu si bebe sau bebeii, nu?

Evy, ehehehe urasti ploaia, dar nu stii ce-i aia! Aici cand ploua dureaza putin 1-2 ore, ploua cu spume si bulbuci, tuna de ti se cutremura haina pe tine, ceea ce este mai deosebit este ca nu mai vezi vis-a-vis, asa e de tare. In sezonul ploios ploua aproape zilnic, in cel cica uscat cam 1-2 ori pe saptamana sau mai rar.
Dupa ploaie e ca si cum n-ar fi fost, strazile se golesc imediat de apa, soare, umed la greu.
Mai ai un pic pana la mare intalnire!!!
Uite o mami fericitaaaaaaaaaam multumim Pishco ca ne-ai anuntat si imparti bucuria ta cu noi!!!!! Bravo pentru 10-le din viata voastra si sanatate, bebe mancacios si tu refacere rapida!

Avalonnnnnn, ce frumos, sa vina in ziua asta speciala a voastra!!!!
E cineva acolo sus care le aranjeaza pe toate!!!! sa fii sanatoasa si baietii tai la fel, sa te refaci si putere sa te descurci cu toate!!!!

Elenada, cat sunt de dulci piticii tai, si cum sunt de grasunei, frumosi foc!!! sti traiasca!!!!
ianamari, gata linisteste-te ca sa ai timp sa te si odihnesti!!! Asa urmeaza perioada mai dulce, cea a cumparaturilor si a alegerii celor necesare pentru bebe!ai grija de tine!
Huski, merci, sunt bine, bebe sincer inca nu-l simt, ma gandesc ca trebuie sa fie zilele astea...astept si eu ce sa fac, poate e cuminte si doarme!
Tu nu te obosi prea tare, ai grija si mai bine daca poti nu te mai duce la scarbici!
Carmely, da eu am avut crinone din ziua ET pana la sapt 8-9 parca, mi l-a intrerupt brusc, tot odata iar utrogestan pastile 6/zi le-am intrerupt in sapt 12 toate deodata. Nu am avut nici-o problema gen sangerare sau durere, nimic! Deci a mers bine pana acum.
Te pup si sarcina usoara si fara probleme!
ralu e bagata-n botez, ce emotii o fi pe ea, Ralu, toate cele bune de la noi pentru tine si Natalia!!!!

fetele va pup si wk-end placutttttttttttt

flori si soare va doresc!!!
castelana fericita
18+ 
miruna79 spune:
Buna fetelor
Apar si eu pe la odiseea voastra un pic mai tarziu... pana acum v-am citit dar nu am scris niciodata, unele dintre voi ma cunosc de la Fiv altele nu , oricum nu am mai scris pe forum de mult.
Va spun si eu povestea mea. Fiv 1 esuat soldat cu o hiperstimulare de toate zilele de am zis ca mor.... Fiv2 ianuarie-februarie sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani.
transfer de embrioni congelati un singur embrion ,din fericire am reusit si minunea noastra are acum 23 saptamani.
Asa ca dragelor sunt insarcinata in 23 saptamani si 4 zile si cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea baietel.
Felicitari mamicilor , sa va traisca bebelusiiii sa fie sanatosi si mancaciosi.Restul fetelor va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Miruna
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Buna fetelor Apar si eu pe la odiseea voastra un pic mai tarziu... pana acum v-am citit dar nu am scris niciodata, unele dintre voi ma cunosc de la Fiv altele nu , oricum nu am mai scris pe forum de mult. Va spun si eu povestea mea. Fiv 1 esuat soldat cu o hiperstimulare de toate zilele de am zis ca mor.... Fiv2 ianuarie-februarie sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani. transfer de embrioni congelati un singur embrion ,din fericire am reusit si minunea noastra are acum 23 saptamani. Asa ca dragelor sunt insarcinata in 23 saptamani si 4 zile si cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea baietel. Felicitari mamicilor , sa va traisca bebelusiiii sa fie sanatosi si mancaciosi.Restul fetelor va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi. Miruna Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... |
felicitari si sarcina usoara!!!!!
sa fie bebe sanatos si la temen!

castelana fericita
18+
miruna79 spune:
Merci Beatrix.
Fiv 1 medlife, Fiv2 dr Dracea , transfer de embrioni criogenati tot cu dansa.
Pentru prima pagina datele mele sunt:
ET 15iunie blastocist de 7 zile, DPN 2 martie 2010 Fiv Gynera dr Dracea+ biolog Dascalescu 
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+ 
miruna79 spune:
Merci Casteleana si tie la fel iti doresc.
Miruna
23+ 
Evy30 spune:
Miruna ,
noi ne stim . sau cel putin eu te stiu de la fiv .
te felicit din toata inima . si eu am reusit cu aceeasi combinatie de doctori si sunt foarte fericita . le voi multumi toata viata .
iti doresc o sarcina usoara in continuare si numai bine .
cum ai sarcina , cu simptome , fara ? la ce medic mergi sa iti urmareasca sarcina ?
Castelana , m-ai lasat fara cuvinte . da...ciudata vremea
pupici la burtica .
e o zi foarte calda in Bucuresti . de pe geam am admirat un grup de oameni care duceau un baietel la botez .
mi-am adus aminte si de Raluca, careia ii doresc distractie placuta si deja ma gandesc cand ne va veni si noua randul , si m-a pufnit plansul , de fericire .
Hepilica , astazi chiar ca puteti merge la plimbare . azi nu ne-au mai pacalit cei de la "vremea"
fetelor, noi suntem cumintei in patuc , bebe deja imi ridica coastele de zor , dar a reaparut presiunea jos la burtik ...si mici dureri la miscare .deci probabil nu mai avem mult . sotul a zis ca nu cumva ii fac vreo surpriza de Mihail&Gavril ? i-am spus ca nu e cand stabilesti , ci cand nu te gandesti.
va rog sa va rugati si pt noi sa fac cezariana miercuri , joi sau cel mai tarziu sambata . stiti voi , nu mai repet !
mor de ciuda ca medicul e de garda tocmai vineri , cand eu nu vreau! sper sa ma inteleaga 
Evy 38+
miruna79 spune:
Da Evy normal ca ne stim , numai ca eu dupa nereusita din ianuarie am trecut rar pe acolo, da uite ca a rasarit soarele si pe starda noastra, am reusit cu aceasi combinatie de dr si acu acelasi dr ne urmareste sarcinile :) mi se pare super profesionist comunicativ si am incredere in el.
Ti am urmarit toate postarile. am observat ca mai ai numai cateva zile pana iti vei tine puiutu in brate, sa va ajute Dumnezeu cu o nastere usoara si sa te bucuri de un bebe sanatos.
Noi crestem , creste burtica, usoare dureri probabil de la intinderea ligamentelor in rest e totu ok.
Te pup.
o zi frumoasa
Miruna
23+