Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 6

Evy30 spune:
Mada , multumesc de incurajari .
mareeeeee si comoara ta .ce a trecut timpul . sa iti traiasca si sa fie sanatoasa . o viata fericita !
mai fetelor ce trece timpul si ce cresc copilasii . numai bine tuturor . abia astept sa scriu si eu ca voi in curand !
Dear Bambie , ma simt foarte bine . Nu ma doare nimic , nu am contractii , doar bebe jucaus in burtica . Sunt foarte , foarte, foarte fericita , toata ziua mangai burtica si vorbim , si ma rog la doamne doamne sa ma tina asa bine pana nasc, si sa il aduc cu bine pe lume .
FELCITARI PT CELE 36 SAPT . este minunat .
numai ca zilele trec cam greu , dar incerc sa am rabdare .
Castelana , eu sincer urasc ploaia , dar cred ca tu te-ai adaptat deja . ma bucur ca sunteti bine si cresteti .
bucura-te ca nu ai simptome . e cel mai bine asa. te bucuri mai mult .
tusitorii i-am dat afara , cred ca au zis clar ca sunt nebuna si nu mai trec pe aici .
deocamdata ma simt binisor , am bagat ceai , lamaie si miere. un pic nasul infundat , insa a fost foarte frig miercuri si normal , e schimbarea de temperatura . insa .. trece . trebuie
si da , lui bebe vad ca ii place in burtik . lasa ca e bine , sa se faca mare si voios . am observat ca ii place muzica , desi spre rusinea mea nu i-am pus mai deloc in sarcina , caci desi noi suntem dansatori inraiti si ne plac la nebunie petrecerile , acum in sarcina ...eu una nu m-am mai inteles bine cu zgomotul si oamenii multi ...asa ca pas .
insa vad ca se transmite genetic , cel putin asa cred .
ce ma ingrijoreaza este ca aceasta carantina devine o problema in toate spitalele . deja se intra din ce in ce mai greu .nu lasa taticii , desi au sotiile operate sau in curs . mi-e groaza . toate prietenele ma suna .sper sa trecem cu bine si sa venim linistiti
acasa cu bebicul nostru .
Evy 38+

pishko spune:
Fetelor, in sfarsit am avut si eu putin timp sa deschid calculatorul sa va anunt marea veste. S-a nascut si minunea mea prin cezariana programata la 9:10 pe 28. 3.300 kg, 51 cm si apgar 10, premiantul mamii.
Este un cuminte, frumos si sanatos. Urez in continuare burticutelor sarcini usoare si nasteri si mai si.
pishko +39

monis5 spune:
URGENT - va rog din suflet sa o ajutati pe colega noastra de odisee Lacramioara2 cu o programare la echo la Dr. Herghelegiu. Cine este dispus sa cedeze programarea sau o poate ajuta altfel sa ajunga la dr. - va rog PM user Lacramioara2.
Multumim
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

elenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Fetelor, in sfarsit am avut si eu putin timp sa deschid calculatorul sa va anunt marea veste. S-a nascut si minunea mea prin cezariana programata la 9:10 pe 28. 3.300 kg, 51 cm si apgar 10, premiantul mamii. ![]() Este un cuminte, frumos si sanatos. Urez in continuare burticutelor sarcini usoare si nasteri si mai si. ![]() pishko ![]() ![]() |
Felicitari sa iti traiasca minunea sa fie sanatoasa si sa va bucurati de el.
Fetelot pe pitici i-am pus in premergator doar pt poze si atat. Am primit doua premergatoare la botez si am desfacut unul sa le facem poze dar atat. Sunt prea micuti deocamdata. dupa 6 luni o sa ii pun in premergator.
Castelana pupici. Sarcina usoara incontinuare.
Va pup fetelor
elena

Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

mirela2 spune:
buna fetelor
va citesc de ceva timp si abia astept sa ma alatur voua.
am facut azi beta la 12 zile de la transfer si la victor babes a iesit 111,68, iar la medlife 88,02.
sper sa se dubleze si sa ma alatut voua pt urmatoarele 9 luni si dupa.
moni ai niste fetite superbe iar piticii lui elena sunt mortali
castelana acus ta vad cu puiu n brate.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!

huski spune:
Pishko, FELICITARI! Sa-ti traiasca flacaiasul si sa fie sanatos si mancacios! Recuperare grabnica iti doresc!
Mirela, Felicitari pentru beta
Bine ai venit si sedere placuta 9 luni la odisee
Evy , mai ai atat de putin...Nastere usoara!
Elenada, ti-am vazut comorile! Sunt SUPEEEEERBI!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Carmelly, poate o urmezi pe Elenada si pe Iana si dupa urmatoarea eco sa pui la semnatura un carut roz si unul bleu
Iana, ai grija cu efortul si cub statul in tot felul de mirosuri ca nu face bine la bebei
Eu am terminat cu zugravitul si acum m-a apucat disperarea ca nu stiu cum sa fac sa incapa si patutul si o comoda pentru bebe pe acelasi perete in dormitorul nostru....
Intrebai daca misca bebe....cred ca face tumbe...de multe ori ma sperii cat de tare loveste
Castelana, ia zi misca bebe? Ma bucur mult ca esti bine
Li-am , ce mai faci? Esti pregatita pentru intalnirea cu surioara frumosului tau blondutz?
Eu sunt bine, inca ma doare spatele, dar mi-am luat o centura de la Anita si cand am de mers la cumparaturi sau am de stat mai mult in picioare ma ajuta foarte tare, in rest nu o port ca am senzatia ca ma strange mai ales cand sunt la volan sau la birou.
Ma bate gandul sa nu prea mai merg la serv. Mai am cateva zile de concediu de odihna apoi o sa mai iau si cateva zile de medical si gata intram in prenatal. Nu de alta dar tare ma tem de gripa asta noua si mai grav e ca NU MAI INCAP LA VOLAN
Pe 13 merg iar la dr. sper sa fie bine!27( fix)+

andicu spune:
Mesaj de la Avalon
In urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul, pe date de 6 nov, iar astazi au venit pe lume Dragos 2.6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de vreme.
Avalon
Felicitari draga mea! Ma bucur tare mult ca in sfarsit ai puii tai in brate! de-acum incolo, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata perfecta in 4 !!!
Felicitari, Pishco! sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

iana_mari spune:
FELICITARI AVALON SI PSIHKO SA VA BUCURATI DE COPII SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI.
CASTELANA MAI AM O ZI SI GATA TERMIN CURATENIA APOI INCEP SI EU SA FAC INCET INCET CUMPARATURI PT. BEBEI
HUSKI TE ASTEPT CU VESTI PE 13 EU AM PE 12 LA C-TA
SPATELE SI PE MINE MA DOARE,DAR NOAPTEA.MA REZOLVA SOTUL CU MASAJ
MONI EU AM O PROGRAMARE PE 19 NOIEMBRIE LA HERGHELEGIU SI AS VREA SA RENUNT LA EA IN CAZUL IN CARE PE 12 NOIEMBRIE NOUL MEU DR. IMI SPUNE CA POATE EL SA-MI FACA MORFOLOGIA DE TRIM.3.
O AJUT CU MARE PLACERE,DAR PANA ATUNCI NU POT SA STIU.
EVY AI VAZUT CE REZISTENTA ESTI?
LI_AM NU MAI DAI SEMNE?
SALUTARI SI PUPICURI LA TOATE MAMICELE SI GRAVIDUTE
iana26+
si

eumada spune:
[size=5]AVALON,PISHKO. BUN VENIT BEBEILOR VOSTRI.....sa va dea dumnezeu putere si zile multe sa va bucurati de ei[/size=5],
eu abia acum realizez cat de scurt e totul si cat de putin timp avem sa ne bucuram.....
Bucurati-va cat puteti de fiecare moment caci timpul nu se mai intoarce.........si o sa mai vrem sa fim tinere si cu pruncii in brate...eu la asta ma gandesc de cate ori plange....si o strang in brate mai cu foc de trebuie sa am grija............
va puppe toate....sunt putin cazuta in butoiu` cu melancolie si nu-s prea vesela...
Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#