Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Evy piticilor mei tot la elias le-au dat Prenan iar la restul le dadeau NAN1. Cred ca depinde de ce laptic au ei atunci nu cred ca merg pe o singura marca de lapte. Asteapta sa nasti si pe urma vezi tu ce laptic le dai. Nu ii da tu ce laptic vrei ca nu e bine. Ei sunt foarte sensibili la inceput. Noi si trecerea de la prenan la nan 1 am facut-o treptat
Amestecam o masura nan 1 doua prenan. Si am tinut-o asa pana am ajuns doar la nan1

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc fetelor .
am inteles . clar ,am luat gresit . am pus lapticul deoparte in dulap si daca e il bem noi , sa nu ne faca pofta bebe.
o sa ii iau exact ce zice medicul dupa ce iesim din spital .
saru'mana tuturor .

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Elena, puiutii tai sunt adorabili. Si ce mari sunt...si veseli...activi... Felicitari.

Deja in premergator..??????? Nu-mi vine sa cred... Sigur e un puiutul tau sau e vreun "amic"? Ooaauuuu !!!!

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Si noua tot Nan1 ne-au dat la Elias.Depinde de ce au in momentul respectiv.Iar tu,Evy,trebuie sa continui -in cazul in care ii dai si lapte praf-cu laptele din maternitate...mai tarziu il poti schimba,treptat,daca nu-i prieste bebelusului,altfel nu.De altfel iti scrie si pe reteta (pe care ti-o da la externare) ce fel de lapte i s-a administrat.Pupici,tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor,
Am fost la control astazi si ne-am vazut bebicii. Erau ca la sandvich unul deasupra celuilalt. Masuratori:
bebe1: CRL 78 mm NT 1.67, 14w5d
bebe2: CRL 68 mm NT 2.1 13w3d
Nenea dr a zis ca 2.1 e cam mare si are risc. Am dat si sange si abia pe 10 vine rezultatul. Sa ma ingrijorez?
Vad ca au masuratori mai mari decat varsta mea de sarcina, deci cresc frumos, nu?
Le-am auzit bataile inimii precum galopul unui cal atat de puternice.
Ne-a scos crinone-ul, trebuia scos treptat sau asa dintr-o data? Mi-e cam teama sa il opresc dintr-o data am sa pun ce mai am din 2 in 2 zile. Voi ce ziceti? Cine a avut crinone si cum l-a oprit?
Ne-a scos si acidul folic si ne-a dat a supliment pe langa elevit, fier. M-am vaitat ca nu mananc carne si a zis ca TREBUIE sa mananc
Eu inca am stari de voma si daca mai miros si carnea... dar ne-a dr ne-a spus ca ar trebui sa scapam de starile astea, vom vedea.
A si era sa uit, avem sigur un baiat si ne-a zis ca celalalt bebic ar fi fetita dar nu era sigur nea dr. Vedem peste 1 luna.
Sa ma ingrijorez pt NT?
Pupici la burtici si mamici.

12+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

eu stiu ca peste 3 este problema la aceasta varsta de sarcina.
acum depinde de fiecare medic in parte .
eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji .

faptul ca bebeii sunt mai mari decat varsta gestationala este un lucru bun . vor fi mari si frumosi .
carne nu am suportat eu pana la 4.5 luni . numai mirosul si ...nu mai imi trebuia . asa ca ...nu manca ceva ce iti face rau , numai ca trebuie . e mai rau .

sanatate

Elena , piticul tau este in premergator ?

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
fetelor v-am mai citit dar scuze, cu scrisul sunt in urma, ceva prb cu calc, net-ul, nu ma lasa sa trimit mesajul pe forum, daca se poate asa ceva

iana mary, saraca de tine cu casa in schimbari, si a mai venit si frigul... ai grija de tine si mejajeaza-te cat mai mult!

Isa, uau, tripleti, felicitari si sarcina cat mai suportabila! Sa ai grija de tine si sa ai bebeii sanatosi!

Evy, e bine la mami acolo la caldurica, nu? Vad ca esti prgatita si cu toate cele, de la cadita la halatel si ai sa vezi ca sigur va fi bine tot! Nu te mai stresa asa mult cu tusitorii, gata nu mai vin, multa vitamina C din sucuri facute de tine daca se poate si te/va mai protejeaza!
AMR usor si de la mine!

dear baby, oooo esti aproape si tu, ai sa reusesti la fel la Moni si Elenada mergeti pana la termen! AMR usor!

many bany, ce dragut sa ne povestesti de voi, sa fiti sanatosi si tie putere sa-ti revii cat mai repede si sa creasca bebe mare Vlad mare si frumos!

Raluca, sa aveti petrecere frumosa de botez si tu sa nu fii emotionata! ce a crescut mititica! doua luni si maine devine si crestina! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Moniland, mama eroina ce esti tu, exemplu aici pentru noi, ce calculata si organizata esti! Ma bucur ca au crescut si sunt asa active la trei luni si jumatate!

Li am, m-ai facut sa rad cu benzina ta, stiu scuze ca nu-i de ras!AMR usor si ai grija de tine!!!!

Elenada mami de pitici, mai este un pic si faceti 4 luni! M-a amuzat de povestile cu stropitoarea lui Matei si Ana cumintica. sa-ti traiasca si sa aveti momente de vis! Se apropie si craciunul, faceti bradulet la copii!!!!!

Noi suntem bine in continuare, la fel ca din prima zi, asa o sarcina fara nici-un simptom neplacut doresc la toata lumea. Burtica creste si parca se vede acum cat mai evident, sunt tare incantata can ma mai intreaba lumea de-s gravida..., aici la mine timpul e la fel, cald 36 gr, ploua zilnic deci si umiditate peste 100%.

fetelor, va urez wk-end placut, calduros si sa ne citim de bine!!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si eva mea mananca nan1.Din spital i s-a dat humana si am dat si eu dar era constipata de-a binelea cu el....am trecut-o pe nan fara o masura de un fel si una de un fel.....pur si simplu..il mananca maui cu placere si are si scaun...

desi nu cum as vrea eu......mie mi-a parut rau sa nu am lapte dar ..asta e....fericite cele care pot alapta...

Evy mult a fost putin mai este...curajjjjjjjjjjjjjj
Mie nici nu-mi vine sa cred.....a trecut timpul si vinerea vii toare are trei luni....

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!

Azi am facut 36 de saptamani ... inca nu-mi vine sa cred, multumesc lui DD k am reusit sa ajungem pana aici! Dupa amiaza mergem la doctor, sa ne vedem prichideii, poate ne si spune cat a mai ramas pana la Marea Intalnire!

Eumada, ce repede a trecut timpul, deja impliniti 3 luni! La multe lunisoare Eva!

CastelanaC, multumesc mult pentru urari! Sarcina usoara in continuare, la termen si un bebe sanatos si papacios!

Evy, ce mai faci? cum te mai simti?

Elenada, Moni, Nusy, Hepilica, Raluca, Many_bany,multiptr voi si bebelusi
Multi si pentru toate

O zi minunata!

36+ AMR 1-2 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
sunt deja 21 de mii

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput