Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Hepilica, m-am tot gandit si razgandit cu cerceii Nataliei. E asa micutza si nu are deloc perisor, cred ca ar arata asa caraghios. Pana la urma am vorbit cu sotu' si pana nu ii creste par nu-i facem gauri

Azi am fost sa-mi depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil si in 2-3 luni se pare ca voi primi banii. Nu pricep de ce dureaza atat, dar in fine, asta e.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

cum mi-o fi norocul .exact asta am facut ,am dezinfectat .
sotul mi-a spus ca am devenit paranoica si nu e bine . dar nu ma pot abtine .acum mi-am revenit , m-am calmat si bag ceai la greu , preventiv . sper sa imi ajute doamne doamne .

fetelor , eu abia ma mai misc. am dureri de spate si cand stau , si jos la dansa . medicul spune ca sunt in regula , ca sunt de la greutate , nicidecum de la altceva .contractii ...pauza . nimic . e ciudat .bebe se joaca de zor , sta cu funduletul la ficatul meu si piciorusele in stanga , si joaca fotbal .

am luat lapte praf Humana , pt primele zile acasa, de completare , sa avem , insa cred ca nu am luat bine .
trebuia Humana 1 , si asa si scria , (300 gr ) , insa pe cutie scrie ca e probiotic , si e cutia cu galben si zice ceva de banane ....

Raluca , ai depus dosarul dupa cele 126 de zile ? asa e la Bucuresti , dureaza 3 luni . eu va spusesem ....nu m-ati crezut

pupici tuturor

Evy 37+

Mergi la inceput

Da, dupa ce s-au terminat cele 126 de zile.

Iti faci prea multe griji cu raceala. Cred ca in supermarket e pericolul mult mai mare sa iei ceva. Relax, mai ai un pic si nasti! Totul va fi bine!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

asa sa fie si sa nu am nimic . sa ai gura aurita.
multumesc

scuzati ca v-am stresat si pe voi , dar m-am descarcat .
salutari de la mine si de la bebe jucaus din burtik .

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy, ai grija cu laptele praf. Asigura-te ca e ceea ce iti trebuie, sa nu ii dai lui BB cine stie ce...

In plus, vezi ce lapte praf folosesc la maternitate (daca folosesc) in cazul in care tu nu vei avea imediat laptic. Din cate am auzit nu e bine sa ii schimbi bebelului laptele praf. Imi amintesc ca si Micky a avut o problema cu asta. Le-a schimbat laptele praf fara sa intrebe medicul si puiutii ei au avut ceva probleme...(dureri, crampe...parca colici... nu-mi mai amintesc exact). Bebeii sunt extrem de sensibili. Eu nu as risca.
Mai bine te sfatuisti cu neonatologul in maternitate si pana ajungi acasa iti procura sotul tau laptele care trebuie, pt orice eventualitate.

Dar poate vei avea laptic din belsug ca sa nu fie nevoie de praf

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Raluca, ai terminat pregatirile pentru botez? Abia astept sa ne povestesti cum a reactionat micuta Natalia la baita cu apa sfintita.

Si eu voi face vaccinul Maiei tot dupa botez; chiar a doua zi, m-am programat deja la Medlife la consultatie + vaccin. Am gasit loc liber duminica dimineata. N-as risca sa il fac inainte de botez pt ca nu stiu ce reactie are.. In plus pe 22.11 cand am facut programarea, Maia implineste 2 luni

Daca azi nu mai ploua poate iesim putin afara.

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Neatza!

La Elias le dau bebelusilor Humana, doar sa ai grija sa fie cel potrivit pt varsta lui.

Am cam terminat pregatirile, azi amprobat-o pe Natalia cu hainutzele..sunt cam marisoare si arata caraghios. Poate am azi timp sa caut altceva. Botezul va fi restrans, sunt cam 30 de persoane, numai prietenii apropiati.

Maine plecam spre Buzau, acolo e Botezul si duminica vin cu povesti!

Pupici!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Neata

Raluca , distractie placuta la botez si vreme buna . sa ne povestesti cand va intoarceti .

Hepilica
sigur ca voi intreba inainte sa il administram .
multumesc mult

astazi dupa amiaza au anuntat soare , asa ca ...plimbare placuta .

fetelor va tin la toate pumnii sa nu aibe bebeii nici o reactie dupa vaccin-uri si sa fie totul ok . mititeii , mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca ii inteapa

schimbare de semnatura .A mai ramas putin pana la marea intalnire cu bebelul nostru . doamne ajuta

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy, felicitari pt semnatura! probiotic e bun, da cu bananele nu stiu ce sa zic... da' poate nici n-ai nevoie! Aici nu se obisnuieste sa se dea completare de nici un fel (cel putin unde am nascut eu), tin bb-ii numai pe colostru, sa stimuleze lactatia mamei, ca daca burtica e plina, de ce ar mai trage la titi, unde mai pui ca e mult mai obositor pt ei (decat la bibe)...

Raluca, nu ti-e frica sa-i faci botezul pe frigul asta? o fi biserica incalzita? iti itin pumnii sa fie totul ok si sa aveti o petrecere frumoasa!

many, cum e bb Vlad? asa-i ca nu exista copil mai frumos ca el? pe mine, cand ma uit la pozele din primele zile, ma bufneste rasul, imi amintesc cum stateam doi adulti in jurul patutului si ne minunam ca prostii ce frumusete de copil avem (el de fapt era cam vai mama lui, arata ca o ratusca smotocita) dar astazi e de la sine inteles ca e cel mai frumos copil...

pishko astazi avea termenul, presupun ca a nascut deja, nu ne-a mai spus nimic...

tuturor

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 37+ AMR 11

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laptele praf cel cu aroma de banane este d ela 8 luni. Pana atunci nu se da lapte cu arome la bebe. Vezi ca scrie pe cutie d ela cate luni se da.

Mergi la inceput