Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 21
miruna79 spune:
Huski parca tu ziceai ca nu ai cumparat inca nimic lu bebe , vezi ca e baby expo la polivalenta de azi pana duminica dc te intereseaza,
informatia e valabila ptr toate fetele.
Mamicilor voi cand ati inceput sa faceti cumparaturi ptr bebei?? eu inca nu am luat nimic , ma bate gandu sa ma duc maine la polivalenta sa ma uit sa mi fac o idee macar.
o seara placuta tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
25+ 
iana_mari spune:
MONILAND burtica mea nu e foarte mare deocamdata.Am luat 14 kg., d-rul mi-a zis ca e bine.Poze spre rusinea mea nu stiu sa pun.

la fetite si tie.
iana
28+
si
eumada spune:
EVY, daca nu te pot suna sa stii ca puiul trebuie pus in asa fel incat sa apuce si areola,adica nu numai sfarcul...ci cu totul trebuie sa caste guritza mai bine...asa ca un vampir mic.si ai sa vezi ca nu doare daca apuca assa.eu am alaptat trei sptamani si era cea mai placuta senzatie mai ales ca sanii erau plini...era o senzatie de usurare.Din pacate laptele meu s-a dus..
si am trecut deja la suculetz de mar ..etc etc....
pup mamicile proaspete si bebelusii deliciosi.....
![]()
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
mirela2 spune:
deci.....nu am mai avut rabdare si am fost la dr Albu azi la consult, cand a auzit ca am reusit cu fivul a sarit in sus de bucurie si hai la eco sa vedem ce si cum. La eco s-a vazut sarcina, deocamdata numai un pui s-a vazut, a zis ca cine stie poate e si al doilea, dar......nu stie exact si pe 4 decembrie ne revedem sa ii auzim inimioara, in rest e ok, grija mea cea mai mare era sa nu fie extrauterina, acum e bine.
cam atat despre 
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
Evy30 spune:
fetelor . desi bebe papa la fiecare 3 ore, sanii sunt in continuare plini si tari , asa ca azi noapte m-am muls pana au ramas sanii moi si am scos cam 100ml de lapte . acum sunt idem ca aseara .
sper din tot sufletul sa nu imi dispara laptele . mai las o zi ,doua si mai beau o canita mica de ceai de anason si chimen pt mentinere .
sfarcurile dor , dar dupa un timp cred ca amortesc si ma mai lasa durerea .
oricum nimic nu se compara cu zambetele puiului meu . se uita cu ochii mari la mine cand papa si din cand incand zambeste de zor . in rest doarme si avem si colici , dar functioneaza infacolul destul de mine
Mada ma poti suna oricand vrei tu draga mea .daca nu raspund sa stii ca sunt pe silent la tel si te sun eu dupa .
am incercat sa ia toata aureola , insa nu reusim decat putin
e si mic si nu are putere , oboseste si adoarme repede.
merge in schimb glicerina boraxata . mai s-au atenuat durerile
sa treaca furia laptelui si pe urma sunt sigura ca va fi bine.
acum Elias :excelent este cuvantul de ordine .
doctorii super . la terapie super . ridicatul in picioare dupa terapie greu , insa drumurile la bebe te pun pe picioare .
toate asistentele s-au purtat f.bine atat cele care imi faceau tratamentul cat si la neonatologie . nu am ce sa reprosez .
in schimb politie si mi se pare normal . nu se intra decat la ora de vizita si atat . te ajuta asistentele in schimb cu ce ai nevoie .ai mei au intrat numai cu masti si majoritatea vizitatorilor veneau asa.
dragele mele , curaj si sarcina usoara in continuare .
este minunat cand vezi puiul mic langa tine , cand il vezi cum pune manuta pe sunul tau sau te strange de mana , cum cauta cu gurita lui mica sanul , sau cumrade in somn cu voce tare .
dumnezeu sa ne ajute tuturor sa avem copii sanatosi sa in rest trecem peste toate .
imi cer scuze daca am omis vreo intrebare , insa timpul meu e limitat., incerc sa dorm pe cat posibil , pt ca ma simt sfarsita . in plus operatia ma mai ustura pe dreapta .eu una mi-am ridicat copilul de fiecare data si l-am alaptat , chiar daca se spune sa nu faci efort. nu pot .noaptea ma ajuta mama ,ca e aici insa ziua , eu singura . insa totul va fi bine .
astazi avem si noi o saptamana . suntem baiat mare !
Evy
huski spune:
Miruna, multumesc mult de informatie 
Am fost deja. Noi vrem sa luam carut ca nu am gasit nimic sa ne placa prin oras. Aici am gasit cateva variante dar nu am luat azi ca nu stiam ce dimensiuni are liftul (stau la etajul 7) si care incape...asa ca poate mai dam o fuga maine sau sambata. Am vazut unul 3in 1 destul de dragut si parca mai micut.
In rest ce sa zic, se gasesc de toate , bani sa ai ![]()
Iana, offf mama lor de dureri stiu cum e mai ales ca la mine n-au trecut nici durerile de spate. Iar noaptea e un cosmar...dorm din ce in ce mai putin. Ziua sunt zombi 
Eu nu mai merg la serv , acum sunt in medical si de la 01.12 intru in prenatal. Mai merg la serv doar pe 30 sa-mi iau ramas bun de la colegi
si sa predau masina (oricum nu mai incap la volan
)
Te
si pe tine si pe puiuti

Moniland, am ramas fara cuvinte cand am vazut pozele...ce sa mai FACUSI TREABA BUNA! 

Sa va traiasca!
Evy,
mamica fericita si baiatu' zambaret
28+
castelanaC spune:
Buna fetele!
Evy, mami fericita ce esti... bebe incepe sa pape si trec ele si durerile de sani, de burtica. imi imaginez ca te "vindeci" cu zambetul baietelului tau si asta e cel mai bun balsam!
Refacere usoara mamico!!!!
Iana, pup viitoarea mamica de pereche
Huski, merci, e faina senzatia, ai dreptate, simt ca se opreste mapamondul in loc, sa se invarta fiul meu... pur si simplu nu-mi vine sa cred ca e vb de mine. Cat am mai visat eu la momentele astea...traiesc si eu la maxim fiecare moment, ma bucur de o sarcina de vis din toate punctele de vedere!!!
Tu? esti bine? gata pregatirile de amenazari?
Mirela, eu fiind la primul l-am simtit fox la 20 de saptamani mult dupa ce citisem. Dar stoiam ca e bine ca se vedea ca e activ la dr.
Felicitari pentru confiemarea de la eco!!!! Eu am vazut inimioara la 6 saptamani. O sa o auzi si tu in curand! felicitari!!!
Miruna, merci, asa e e tare frumos cand se misca... dar al tau ce activ e, e bine asa. Tu saraca ramai obosita, dar te descurci tu cumva.
Moniland, ai niste fete, doua splenduri!!!! Felicitari si te va tina DD sanatosi sa le cresteti mari!
Elenada, ce mai fac piticii tai? au facut sapt asta 4 luni, nu? sati traiasca!!!!!
Ralu, ce face printesa delicata Natalia? TU? 
Li-am, vesti ceva? cand e termenul la tine? Tinem pumnii sa stii sa ai nastere usoara !!!
fetele va pup, wk-end placut si sa auzim de bine!
castelana fericita
20+ 
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Evy, ma bucur ca esti mai bine! Multa sanatate tie si bebelusului!

Moniland, sa va traiasca fetitele! Sunt minunate!!!

Fetelor, va doresc, tuturor sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi si papaciosi! Nu va mai enumar, ca abia reusesc sa mai scriu, ultima luna a fost tare grea ptr mine, dar mai am un pic si imi voi tine in brate bebelusii!
Va anunt, ca luni, 23 nov, imi voi cunoaste, bebelusii mult doriti! Abia astept, am niste emotii... desi, incerc sa ma controlez, ca sa nu-mi creasca tensiunea
O sa va revin saptamana viitoare cu povestea nasterii!
Va 

cu drag pe toate si va dorim un weekend cum va place!
38+
AMR 3 zile
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
huski spune:
Castelana,
iti simt fericirea pe deplin justificata. Tine-o tot asa!
N-am terminat cu amenajarile...astept sa-mi vina comoda pentru bebe apoi sa ma apuc sa=i spal hainutele si sa le pun la locul lor. Oricum mai am muuuuulte de cumparat....
Stau si admir patutul si visez cu ochii deschisi cum o sa fie cand va dormi bebe in el...
Dear bambie, NASTERE USOARAAAAA!!!
Bebici sanatosi , frumosi si mancaciosi iti doresc!

Asteptam sa ne povestesti cum a fost marea intalnire 
29(fix)+ 
elenada spune:
Va rugam votati una bucata pitic
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1234#
Multumim si dati mai departe
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!