Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 20
many_bani spune:
Evy, eu am folosit din luna a8-a de sarcina Garmastan ptr. mameloane si dupa nastere folosesc mereu intre alaptari si nu am nici un fel de probleme, poate ar trebui sa-ti iei sa-l ai in casa, este foarte bun, cel putin la mine a fost ok.Am vazut la maternitate fete care foloseau mameloane de silicon si era ok, numai ca bebe depune efort mai mare.
Castelana
, felcitari ptr.rezultatele bune.
Noi suntem in continuare cu colici, oare cat tin? nu mai stiu ce sa fac, acum am dublat doza de infacol si parca il mai linisteste putin.
Eu am alta problema cu sanii, Vlad suge din unul si curge si celalalt, parca imi este ciuda ca pierd laptele pe haine ![]()
Raluca, Hepilica, voi ati trecut prin colici? Cat au durat?
Pup toate burticile si mamicile
mami de
Vlad
Evy30 spune:
si eu am dat cu garmastan si am dat si dupa nastere . nu are nici un efect .
bebe are gingiile foarte tari .
acum ma mai linistesc cu glicerina boraxata , insa prima data cand il pun la san plang de durere .
s-au mai linistit sanii .mai scot si cu pompa si pe el il alaptez cam la 2.5-3 ore .asa cere el .
si mie imi curge la fel celalalt . sa vezi dimineata , incepe sa curga sanii cu cateva minute inainte de a se trezi bebe .
e fain , insa ma oftic ca ma doare atat de tare .
Castelana , felicitari graviduta scumpa . e tare frumoasa senzatia . stai sa vezi cand o veni pe lume ce minunat este .
fetelor pupicei dulci .
numai bine , si vesti excelente !!!
iana_mari spune:
CASTELANA felicitari pt. rezultate!
EVY bine ca ai reusit!
LI_AM dane vesti.Cum esti?
pupici la mamici si gravidute.
iana
28+
si
huski spune:
Castelanaaaaa, FELICITARI pentru voinicel mamico!
Este ca e marfa senzatia?!?
Sa fii sanatoasa si sa mearga totul cel putin la fel de bine pana la capat. 

Many bani, Evy, offff mai mamici...
Sunt sigura ca e greu si ma astept sa trec si eu prin astfel de clipe, dar ABIA ASTEPT !!!
Va doresc sa intre totul in normal cat mai repede si sa va bucurati de ingerasii vostrii fara dureri, colici si alte probleme. 

28+
Fragutza spune:
Bun gasit!
Evy, sa ai grija sa nu faci mastita, dc ai foarte multlapte mai poti mulge si pastra la congelator. Cu sfarcurile te inteleg f bine, nici mama Garmastanului nu facea fata. Am mai incercat cu lanolina, nush dc a ajutat sau a trecut de la sine.
Many,va mai curge pana se regleaza lapticul. Dc e foarte mult la fel, poti mulge. In primele zile la felfaceam, Natalia era la un san si pe celalalt il mulgeam.
Natalia nu a avut colici, cateva episoade numai dar avea si inca mai are burtica balonata. Dr mi-a recomandat sa-i dau Infacol si Debridat.
De cateva zile e tot agitata seara inainte de culcare, cred ca e si de la burtica. Remediul la noi este hota, o tine sotul in brate in fata ei si nush de ce, dar in 10 min adoarme.
Pup gravidutele!
Baby
de Natalia (03.09.09)
mirela2 spune:
neata
castelana felicitari pentru pui, super vesti, stai ca acush o sa dea din maini si din picioare de nici nu vei mai putea respira
abia astept si eu, conform la ce scria pe un site, din 10 ianuaria va incepe sa se miste puiul/puii mei.
stau in cumpana sa ma duc sau nu la eco azi sau sa astept pana luni asa cum mi-a spus medicul din ungaria.
in rest sunt ok
evy ma bucur ca esti cat de cat ok si ai laptic pt bebeic.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
Moniland spune:
Evy, laptele muls il poti congela pt zile negre. Normal ca poti sa-l dai cu biberonul lapticul. O singura chestie ar fi : sa prefere biberonul in locul sanului.
Imi amintesc ca si eu aveam pb cu sfarcurile si cand mi-au trecut, mi-a disparut si laptele.![]()
Eu nu stiu cum e alaptatul placut. Imi pare enorm de rau ca nu am avut suficient sa le dau de la mine, dar asta e...
Deci durerile de sfarcuri vor trece.
Furia laptelui habar nu am cum e. Incearca dupa ce alaptezi sa pui comprese reci pe sani, iar inainte de alaptare fa un dus fierbinte sa se dilate canalele.
Iana, fetele mele sunt mari si fac www.flickr.com/photos/monicahhh/4099756829/in/set-72157621980600772/" target="_blank">baita
Va pup dragelor. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
miruna79 spune:
Ziua buna la toate burticile si mamicile
Evy ma bucur ca esti bine acum , multa sanatate tie si puitului tau, cand mai ai timp sa intri sa ne povestesti cum a decurs nasterea la Elias sa ne mai luminam si noi.
Moniland Sa ti traiasca printesele sunt superbe , am ras cu lacrimi la poza aia in care Laura scoate limbuta.
Castelana In sfarsit esti fericita ca l-ai simtit pe bebe felicitari, nu e asa frumoasa senzatia?stai ca vine timpu in care n-o sa te mai lase sa dormi...
Mirela nu stiu exact ce varsta de sarcina ai , parerea mea dc n-ai intrat inca in sapt 6 sa te duci luni ca sa auzi si tu bataile inimii,, ramane la atitudinea ta, asteptam sa ne dai vesti dc veti fi 2 in 1 sau 3 in 1 sau chiar mai mult.
Huski si Iana in curand schimbati prefixul fetelor , multa sanatate si bafta.
Raluca poate ii place sa doarma la tati in brate si nu neaparat langa hota :) sa ti traiasca printesa.
Eu nu prea mai dorm noapte 3 ore maxim , sunt zuza rau de tot , plus ca nu pot sa dorm decat pe partea stanga ca pe dreapta nu ii place deloc lu bebita incepe sa dea din maini si din picioare rau...
O zi buna la toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
25+ 
iana_mari spune:
Moniland pozele cu baita sunt superbe.Sa fie sanatoase si fericite si voi parintii alaturi de ele.
Miruna lasa ca ne ajungi din urma
Fetelor pe mine m-a lasat spatele,dar ma dor rau picioarele.Nu se unfla deloc,dar zici ca am facut km. intregi.Azi mi-a luat sotul LIOTON GEL.
iana
28+
si
Moniland spune:
Miruna, dar sa vezi cand si-o prinde cu degetelele.
Aseara isi agita piciorusele prin zona Irinei si aceasta era cu gura dupa ele sa le prinda ![]()
Iana, in fiecare seara le fac baita. Sa le vezi cand ating cu piciorusele apa cat sunt de bucuroase. Cred ca stiu ca urmeaza "zbenguiala".
Nasol faza cu picioare umflate. Credeam ca numai vara se umfla dar vad ca nu conteaza anotimpul. Oricum se desumfla ele. Cum sati cu burtica? A crescut? Ceva poze cu ea, nu pui? Cat te-ai ingrasat pana acum?
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)