Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 19
miruna79 spune:
Neata la toate burtici si mamici
Castelana a inceput voinicelul sa dea din picioruse ? sau inca nu simti?
Huski sper ca s-a linistit prietena ta.
O zi buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
25+ 
huski spune:
Castelana, mmmm... cafeluta zici?!? Da vreau...da vreau 
Ia zi misca bebe? Daca nu a inceput inca, stai linistita ca si cand o incepe...o sa te rogi de el sa mai si doarma cate putin ![]()

Miruna, aseara am fost pe la ea si parea mai linistita dar mi-a zis ca a baut si cateva pliculete Thera flu....oricum dupa ce va vorbi cu doctora ei va sti exact cum sta treaba...
O zi mai buna decat vremea de afara va doresc!

28+
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Cum te simti mirela? esti bine??? sanatate si sarcina usoara!!!!!! ![]() ![]() castelana fericita 20+ ![]() |
neata castelana
sunt ok mama, nu am greturi, lucru super pentru mine, ca stiu ce sunt astea, mai ametesc, in rest ma dot tzatzele cumplit, vb ta, parca sunt pamela, si sunt umflata ca un balon, nici nu mi vine sa mai mananc, chiar nu stiu ce sa mai mananc ca sa nu ma umflu.
ma bate gandul sa fac ecope joi cand as impli saptamani de sarcina.
al treilea beta l-am facut

...,603,30, deci sarcina evolueaza bine, dar vreau sa stiu cati sunt si cat sunt de bine.tu cum esti, nu-mi vine sa cred cand au trecut 20 de saptamani.
floricele si de la noi, crizanteme

si pupici

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
mirela2 spune:
fetelo unde sunteti?
sunteti bine?
am si eu o intrebare, ma pot epila cu ceara????
+5
Evy30 spune:
fetelor sunt disperata !!!!!!!
ieri nu venise laptele si acum mor si inviez . cred ca este furia laptelui .
azi noapte a inceput sa vina cate o picatura .
bebe a papat exclusiv la san si a fost ok . insa de azi dimineata sanii sunt foarte greoi , extrem de greoi , frig si ma dor de mor .
bebe a papat toata ziua la san si tot degeaba . sanii se inmoaie pe moment , dar in 15 min devin iarasi greoi .
am incercat cu pompa , insa deja sarcurile mele sunt varza , ca ne-am chinuit cu pompa sa vina laptele zilele trecute .
am incercat acum si manual , a iesit cam 75 ml din ambii sani , insa in continuare sunt grei .
ce sa fac ????? va rog ajutor .
oare laptele muls in biberon i-l pot da lui bebe ?
si ce sa fac ? sa mulg in continuare manual ?
stiti vreo rezolvare ?
sunt disperata !!!!!!!
huski spune:
Mirela, eu nu ma mai epilez de multa vreme cu ceara dar am auzit ca nu-i nici o problema.
Eu ma epilez cu aparatul acasa dar de cateva luni nu prea mai am ce epila...
Nu am nici o explicatie...dar nu-mi cresc decat cateva fire anemice...Da Doame sa ramana asa si dupa nastere ![]()
Fetelor sunt tare bucuroasa.I-am luat patutz (+ saltelutza)lui bebeeee 

E cu vacutze si e tare frumusel
Abia astept "proprietarul" patutzului acum ![]()
Stie cineva ceva de Li-am ?
Iana, tu ai inceput shoppingul?!

28+
iana_mari spune:
EVY saracuta de tine ,nu stiu cu ce sa te ajut.
HUSKI nu am cumparat absolut nimic,dar azi am dat comanda de sifonier pt. bebei si apoi cumpar hainutele
.
Am niste liste de s-a scarpinat barbatul meu doua zile in cap
.
iana
28+
si
mirela2 spune:
evy offff
asa am patit si eu cu fiumiu cel mare, o luna m am tot chinuit, am renuntat ca simteam ca mi crapa sanii si nici la biberon nu l accepta, era amar.
incearca sa ti pui mameloane de silicon, alea de la philips, am inteles ca sunt bune, trebuie sa scoti laptele din sani, faci mastita.
pune mameloane de silicon si incearc a si cu pompa si manual si pune si puiul la san, o sa iti revii, daca puiou il accepta inseamna ca e bun la gust.
ai grija de tine

+5
Evy30 spune:
acum sunt mai bine . toata noaptea mama m-a muls si mi-a desfundat canalele. acum sunt plini de lapte dar nu mai ard .
bebe a papat la 9 si acum la 12 il pun iar . trebuie sa treaca .
pupicei si multa sanatate
castelanaC spune:
Buna fetele dragi Fivoase,
intru rapid sa va spun cum a fost la dr.
Azi eco de morfofetala plus analiza de sange pentru a vedea zaharul din sange, am stat la clinica de la 9 la 12, cand am venit acasa se invartea tot cu mine, eram sa mananc pe cineva de foame, deci bebe e fomist mare, manca-l-ar mama.
Parametrii normali:
la 20 sapt (cu toate ca acolo bebe apare mai mare ca de obicei, cam 21 sapt) bebe e saltaretz, da din picioare si mereu are mana la cap, ca tasuu cand se gandeste sau isi aseaza parul.
Cantareste 404 gr si are CRL aprox 17 cm, ca drept nu era chip sa stea.
femur lung, laba de piciorus extrem de frumoasa, fata conturata si da si din gura ( ca mama lui).
Deci asteptand rezultatele de sange sa vedem cum e cu zaharelul asta stim ca bebe mic e bine si se dezvolta.
Nu mi-a zis nimic ca in ultima luna am luat 3 kg, mi-a zis ca se poate intampla, depinde de lichidele asimilate, de cel amniotic, mi-a zis ca nu se poate calcula strict ca la carte sa iei atata si gata, este complex si tine de fiecare organism.
deci am revenit la ideea de baza ce stiam eu ca depinde si din ce le pui, daca eu mananc si beau ce trebuie sa nu-mi fac probleme, pot sa fac si ceva mai multa miscare, in sensul de plimbari sau gimnastica specifica, masaje ( la care oricum merg saptamanal si imi face ca pentru gravide, foarte relaxant si binevenit)
A de luni a inceput bebe sa se faca prezent, il simt din cand in cand, e tare faina senzatia, cat am fost de bucuroasa cand am simtit...si azi dupa dr era cam activ si ma uitam asa dragastos la burticuta mea ca acolo e bulgarele nostru de iubire, asteptat si rasasteptat!
va pup si urez sarcina usoara la toate burticile, AMR usor la cele in asteptari si la mamici lapte rauri rauri si bebeii sugaciosi!!!

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

castelana fericita
20+