Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy - bine-ai venit acasa si...in noua ta viata !! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Raluca - noi suntem cand bine, cand f bine, cand mai putin bine .
Saptamana trecuta Maia nu a luat deloc in greutate. Saptamana asta a mancat mai bine, maine o cantaresc. Martea trecuta avea 4,8 kg. Ii tot schimb tetinele de la biberon. Cu cele cu 2 gauri se ineaca pt ca e foarte lacoma..., apoi o doare burtica..., nu mai vrea sa ia biberonl..., cu cele cu 1 gaura curge prea putin laptic si adoarme de cele mai multe ori . Daca nu le-am schimbat intre ele de vreo 3 ori pana acum...

Duminica face 2 luni, mergem la Medlife pentru vaccin + control.... Natalia cum a suportat vaccinul?
Sambata avem botezul si am ceva emotii.
Micuta Natalia ce face? I-am vazut pozele. E o dulcica!!!!! I-ai cumparat leagan cu vibratii?

Mai Raluca, incerc si eu printre picaturi sa pun niste poze pe picasa. Invata-ma si pe mine te rog cum creezi tu denumirea link-ului. Am vazut ca ai "baby" si daca dai click deschizi fisierul.

Mada - baby draguta si vesela.

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Fetelor am si eu o intrebare:

Verisoara mea tocmai a aflat ca e insarcinata (natural) si ar trebui sa aiba cam 5 saptamani. E foarte suparata ca a luat niste pastile saptamana trecuta pentru raceala (Augumentin, Nurofen raceala si gripa, Stodal...)
Credeti ca e vreo problema?

multumesc,

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Evy felicitari din suflet, bine ati venit acasa si multa sanatate tie si puiului tau.
Moni merci de urari sa va traiasca printesele.
Huski parerea mea n-are de ce sa se ingrijoreze, augmentin e unul din antibiotice care se dau in sarcina (am luat si eu), stodal e homeopat si nu dauneaza, ramane nurofenul care e contraindicat dar asta nu inseamana ca i-a afectat sarcina Doamne fereste, am vazut multe cazuri care au luat nurofen fara sa isi dea seama de sarcina si n-a fost nici o problema.
o zi buna tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Fetelor am si eu o intrebare:

Verisoara mea tocmai a aflat ca e insarcinata (natural) si ar trebui sa aiba cam 5 saptamani. E foarte suparata ca a luat niste pastile saptamana trecuta pentru raceala (Augumentin, Nurofen raceala si gripa, Stodal...)
Credeti ca e vreo problema?

multumesc,

28+

offf
in primul trimestru de sarcina e cam rau, dar daca nu a stiut......sa mearga sa vb cu medicul...
greseala majora, cum racesti un pic cum ii dai cu antibiotice, offf
sa dea DD sa fie bine puiul ei

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

husky - singura problema e nurofenul care din cate stiu nu e recomandat in sarcina. de augmentin sa nu-si faca probleme, chiar daca pare de speriat. e unul din antibioticele recomandat in sarcina. si mie mi-a fost recomandat de medic si chiar am luat 14 zile in primul trimestru de sarcina.
de celalalt medicament nu stiu nimic, dar dc e homeopat...nu cred sa fie probleme.

oricum, sa mearga la medic.

succes.

h.

minunata! (22.09.2009)
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna seara si de la mine,
Am intrt pe fuga sa salut si eu proaspata mamica,lorelai_lorelai, de care nu mai stiam nimic, ma bucur tare mult ca la final de drum sunteti bine si tu si bebe .
Li_am vreau sa-ti urez de acum nastere usoara, ptr. ca nu stiu cand mai intru, recuperare rapida si bebelusa sanatoasa. Dupa calculele mele acum sunteti in Romania, nu?
Moni, multi la printete si amica. Noi incercam sa ne descurcam, ramane de vazut daca si reusim.
Ne omoara colicii, ii dam cu infacol la bebe si beau si eu ceai anticolici, dar efectul nu este cel asteptat. In rest, suntem bine, papam exclusiv de la san si tot nu dovedeste tot laptele, mai trebuie sa pun si pompa in functiune si arunc laptele muls, se pare ca produc bine .
Pup toate mamicile si burticile, acum trebuie sa fug, piscotelul maraie, semn ca incepe criza de colici iar. Mor cand il vad asa.
Pupici

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Miruna, Mirela, Hepilica, multumesc mult fetelor!

Sper din suflet sa nu fie probleme...ea mai are o fetita care are 1 an si 6 luni care e o frumoasa si o desteapta.
O s-o sune pe doctora ei si cand aflu ceva va tin la curent.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cu placere si DD sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata soare buna dimineata
hai deschide pleoapa si priveste viata!

floricele de bun benit acasa pentru vedeta noastra absoluta Evyyyyy campioana la pompa de si care sigur va castiga intrecerea!!!!!
Bebe sanatos Evy draga si sunt convinsa ca aveti un frumos si un fiu minunat, sa va traiascaaaaaaaaa!!!!
Refacere rapida!!!!! laptic rauri rauri!!!!!
te pup

Pup si mamica many bani cu stengarel cu tot care se descutca de minune cu productia, daca-si permite sa si arunce...
refacere usoara si putere sa treceti si peste mama lor cde colici!!!

Hepilica e in emotiile dinaintea botezului si Doamne Ajuta sa iasa bine si micuta ta sa fie sanatoasa!!!

Dearbaby, mai e un picccccccccc si e intalneala, asteptam aici cu pumnii stransi sa stii!!! AMR usor si nastere usoara cand o fi!!!!

Huski multu, multu, mai bem un caffe si azi? cu lapte mult cum o fi numai sa fie ceva color acolo si cu parfum cafelos.Multam, da am ajuns la jumatateeeeeeeee, 20 de saptamani, parca nu e vb de mine, norocul e ca a inceput sa se vada burta si asa nu mai pot zice nimic. Maine am eco si analiza de zahar in sange, sper sa iesim bine la poze, sa fie fotogenic baietelul meu. te pup si sarcina usoara!!!!

Ralu, pup mami si fata frumoasa foc!!!

carmelly, cand te apuca ceva junghiri, faci ca baba lasi jos si te asezi cum iti este comod, nu bagi in seama pana trece. Am avut si eu si am inca niste dureri pe ici pe colo. tac malc ca ma astept la mai groase si atunci sa ma tiu, nu?
sarcina usoara!!!

Iana, stai ca te prinddddddddd!!! crestem si noi ca toata lumea, mai sunt curioasa sa vad ce nazdravanii mai face bebe nostru acolo in burtel! te pup si pe tine si frumosii!!!

Li am, ce mai faci? asteptam vesti aici pe forumeala!!!!
Nastere usoara, refacere si lapte rauri rauri!!!!!

fetele, burticile, mamicile dragi va pup ca iar am scris mult si fara rost, sa aveti o zi excelenta, si mult soare, optimism si sa nu bagati in seama nimic ce v-ar putea supara!!!!!
floricele vesele sa mai animeze atmosfera!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Cum te simti mirela? esti bine???
sanatate si sarcina usoara!!!!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput