Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 17
lorelai_lorelai spune:
Huski, am avut ceva probleme.In ultimele luni de sarcina mi s-a marit un ochi si eram suspecta de exoftalmie tiroidiana.Mi+a spus ca nastem prin cezariana, daca nu am nimic impotriva.A fost cum nu se poate mai bine.Dupa 5 zile eram ca si noua.Proful e un om extraordinar,echipa lui la fel.Sunt sigura ca o sa fii multumita.Daca mai vrei detalii, intreaba-ma.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui huski Castelana, sa stii ca n-a fost mai vorbaret deca alta dat profesorul dar asta e...daca n-a zis nimic de rau inseamna ca e bine. Si eu am fost cam cazuta din plop si am uitat sa mai intreb una alta...urmatoarea intalnire va fi pe 11.12.2009 si atunci sper sa pot aborda si subiectul nasterii. Pup graviduta multumita si viitoare mami de baiat ![]() 28+![]() |
Huski stii cum e cu profii astia pretiosi, ei zic daca e ceva de nu le place... asa cata vreme n-a zis de rau e semn bunm!
Lasa ca e baiatul bine si asta e important si tu sa fii sanatoasa, voiasa sa va bucurati de perioada asta dintantea intalnelii cele mari!!!!

Pup mami si burtica si o cafea sau ceai de Borneo ce zici?

castelana fericita
20+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Castelana, cu doi copii nu imi permit sa o iau razna. Si mai mult decat atat, vreau si eu sa traiesc. de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Moni, esti oricum un exemplu de tenacitate, cum ai ajuns la acest rezultat si cum te descurci cu toate!
Si asa sa faci sa si traiesti ca ai pentru ce, doua comori de fete, frumoase foc!
Sa traiti!!!! In curand faceti 4 luni, ce trece timpul!

floricele tropicale sa inveselim casa!!!!castelana fericita
20+
dear_bambie spune:
Buna dimineata!!!
Evy, felicitariiii!!! Refacere rapida, laptic mult si bun si un bebe sanatos si papacios, iti doresc! Sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!!!!

Li_am, nastere usoara, recuperare rapida, laptic mult si bun si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!!!

Moniland, asa e, psihicul conteaza f mult! Ii multumesc lui DD ca am ajuns pana aici! Am un feeling, ca mie nu o sa mi se rupa membranele, cel putin pana joi, cand voi merge la doctor si vom programa cezariana in intervalul 20- 23 nov. Oricum, cred ca burtoiul meu mult nu mai rezista, din cauza k mi-au plesnit multe vase de sange pe partea dreapta si ma ustura tare ca uneori nu suport nimic pe piele... dar mai rezist cateva zile. 

mamica si micile printese!
Va doresc o saptamana linistita!

si
pentru toate
si 
37+
AMR 1 saptamana
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
huski spune:
Buna dimineata!
Lorelay, multumesc tare mult 

Iti trimit PM.
Castelana, saru'mana de cafeluta
(ceai nu beau decat daca sunt racita si slava Domnului nu sunt
)
Asa zic si eu ca daca nu-i de rau e de bine. Asa ca stau linistita.
Felicitari pentru schimbarea prefixului
20+ 
Dear_bambie, iti doresc ca zilele ce urmeaza sa fie usoare si sa treaca repede 
Tin pumnii sa fie bine 
28+
dear_bambie spune:
Huski
multumesc mult! Iti doresc sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos!
37+
AMR 1 saptamana
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Evy30 spune:
Fetelor multumesc din suflet tuturor .
Noi incercam sa ne acomodam unii cu altii , insa tareeee bine este acasa . nu se compara cu spitalul desi nu am nimic de reprosat .problema e cu locurile in spital, au fost f. multe internari
am fost foarte bine tratata , nu am avut nici o problema , totul a decurs normal . operatia e f. bine .eu as dormi non stop , noroc cu mama saraca ca se ocupa de el .
NU am nici un pic de san . pompa la greu , bebe inainte de fiecare masa pus la san , insa nimik si sunt suparata pe tema asta . am baut ceai pt lactatie la greu , bere -leac babesc -nimik . deja ma dor sfarcurile si garmastan nu are efect .
bebe este un frumos, un super, un minunat ...
stiti cum e povestea cu cioara .![]()
insa deja avem dureri de burtica si se pare ca infacolul nu are efect ..si plangem de zor si ne chircim de durere .
insa -incet incet ne facem mari .
va multumesc tuturor inca odata si voi safiti sanatoase si bebeii si sa aveti sarcini si nasteri usoare .
nimik nu se compara cu bucuria de a fi mama !!!
cand ma voi simti mai bine mai vorbim mai mult . acum am intrat 5 min special pt a va scrie .
pupicei
Evy 
Fragutza spune:
Evy, bine ai venit acasa! Foarte bine ca ai ajutor, conteaza tare mult acum la inceput.
Cu lapticul nu te stresa, dar insista sa pui pe baby la san. Si Galaforul a fost ok pt mine, poti incerca.
Hepilica, ce mai faci? Ce face baby Maia?
Pupici tuturor!
Baby
de Natalia (03.09.09)
carmelly spune:
Bun venit pe lume bebe de Lorelai_lorelai. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Li-am, refacere rapida, bebe mancacios si laptic din belsug tie.
Ah Huski, abia astept sa ajung si eu la momentul cumparaturilor pentru bebei. Dar lasa ca iau notite de la voi. Te cred ca nu te plictisesti. Sa pui poze cu ce ai cumparat, sa imi fac idei.
Iana, da intr-adevar ar fi o binecuvantare in plus sa am baiat si fetita dar cum o vrea Domnul. Sa se nasca sanatosi la termen ca tare mult ii doresc.
Evy felicitari pentru bebe, cred ca este minunat. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor ieri am cam inghetat si am avut o durere de sold, mi-a trecut abia dupa no-spa si dupa somn la greu. Am eu prb cu soldul la frig si nu stiu de ce. Am trecut pe sirop de iesit afara, nu mai tine nici cu supozitoare, ma doarea burtica de efort. Aci se da sirop laxativ Osmolak dar pentru gravidute trecute de primul trimestru de sarcina. Parca sunt mai relaxata acum.
Fetelor, am simtit ceva ciudat, un junghi de cateva secunde cand stateam intinsa in pat, din burta pana in umarul drept. Ce sa fie?
Pupici la burtici si la mamici.
14+
Multumesc Doamne!
iana_mari spune:
MONILAND ,mersi .Sper sa reusesc si eu sa le dau putin.Cand ne pui poze noi?
HUSKI felicitari pt. nasit si vreau sa-ti spun ca avem amandoua pe 11 decembrie urmatoarea eco.Bine ca e grasun ,nu ti-a scris pe foita cate grame are?
LI_AM refacere usoara
.
EVY multa rabdare si va veni si lapticul.
CASTELANA ne ajungi cu pasi repezi din urma.
FETELOR EU AM O PROGRAMARE PE 19 NOIEMBRIE LA DR. HERGHELEGIU PE CARE O CEDEZ .
iana
27+
si