Gravidute prin FIV (53)
Raspunsuri - Pagina 16
carmelly spune:
Evy felicitari si refacere rapida si un bb sanatos si mancacios.
Eumada, Raluca aveti niste printese. Eu sunt topita dupa fetite.
Iana, Huski 27 saptamani aveti. Imi aduc aminte cand pe celalalt subiect ati anuntat beta. Sarcini la termen. Sunt pe urmele tale Iana ca s-ar putea ca si eu sa am baietel si fetita
.
Psiko si mie imi place tare mult numele Mihai, la mine in familie numai Mihai si Mihaele. Iar baiatul tau a venit si in preajma sarbatoririi sf. arhangheli Mihail si Gavriil. Sa iti traiasca.
Am fost si eu la control astazi, noroc cu voi fetelor. Se pare ca totul e ok, singura explicatie ar fi ca am intrerup crinonul. Le-am auzit inimioarele bebeilor mei iar unul dintre ei ne-a aratat poponeata. Sunt sanatosi dragii de ei si placentele lor ok, ne-a spus dr. Nu-i nimik, a trecut acceleratul, vorba lui Topirceanu ![]()
Va pup pe toate. O seara placuta.
13+
Multumesc Doamne!
li_am spune:
Buna fetelor,
EVY, gata gata erai sa nasti de ziua mea! Felicitari draga mea, in sfarsit ai puiul tau in brate, ce n-as da sa fiu o musca in salonul tau sa te vad cum te minunezi de minunea mica! Sa ramaneti fericiti cum sunteti acum toata viata, sper ca te simti bine, alaptezi, te iubesti cu puiutul tau si nu mai ai nici o grija (desi sunt sigura ca abia acum incep adevaratele griji, papa suficient, are temperatura, ii e cald, ii e frig, etc!) te pup, sa aveti grija de voi!
Iana, husky, veniti repede din urma vad, felicitari pt bebici jucausi, va pupam, o sa zboare timpul, o sa vedeti! parca mai ieri va uitati la testul cu doua liniute!
Ganduri bune tuturor, gravidute si mamici, noi ne pregatim mental pt maine ca na, am ajuns si noi la linia de sosire!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
38+
AMR 1!
poze
miruna79 spune:
Li am multa multa bafta maine iti tinem pumnii
Apropo nu stiu dc ma mai tii minte ca nu am mai fost pe aici de mult, noi am mai vorbit mai de mult prin ianuarie pe skype cand am avut sarcina oprita in evolutie, aveam sangerari si tu ma consolai...
Iti doresc tot binele din lume, nastere usoara si bebita sanatoasa.
Weekend placut tuturor.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
24+ 
iana_mari spune:
HUSKI nu ne zici nimic de voinicel?
CARMELY sa dea d-l sa ai fetita si baiat.E minunat!
CASTELANA lasa ca ajungeti si voi mari.
LI_AM MULT,MULT NOROC ,NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA
.
iana
27+
si
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele,in ciuda faptului ca nu am mai scris pe forum, am fost alaturi de voi cu gandul.Am finalizat pozitiv toata aceasta perioada plina de incertitudini , sperante si...a aparut pe lume micutul meu Rares-Bogdan.
Am nascut pe 4 la Giulesti cu prof. Bogdan Marinescu.Am avut 3.700 si am luat primul 10 din viata noastra.Suntem cumnitei si papaciosi.Eu ma refac bine dupa cezariana.
Proesorul e un om extraordinar!Dumnezeule, cand am iesit din spital am mers la dansul sa ne luam ramas- bun si sincer, imi venea sa il iau in brate.Nu gaseam modalitate de a-i multumi!Mi-a schimbat viata!Vorba unei tipe cu care am stat in salon si a carui pacienta era "cred ca m-am indragostit de dom'profesor"!Cam asta este povestea!
Va sarut si tin pumnii in continuare!
eumada spune:
Fetelor am vorbit astazi cu EVY30 e fericita si isi iubeste puiul pana la cer...inainte si inapoi.Sunt in etapa de obisnuinta unul cu altul,dar se topeste de iubire pentru el.....
Se reface dupa operatie,incet dar sigur.....e fericita cu puiul mic si plangacios....si somnoros...
Dar per total e de bine...probabil o sa intre ea cand se va simti apta si va va spune mai multe..
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
huski spune:
Buna ziua burtici!
In primul rand, Li_am, te imbratisez cu mare drag si sunt cu gandul alaturi de tine. Iti doresc nastere usoara si refacere ultra rapida.
Sa ai bebita sanatoasa, mancacioasa si fara colici.
Sunt sigura ca te vei descurca, doar esti mamica si de baiat si ai experienta. 

Acum scuze ca nu m-am prezentat la raport dar am lipsit motivat ![]()
Am fost nasica
. Am luat din motz finutzului meu
Castelana, sa stii ca n-a fost mai vorbaret deca alta dat profesorul dar asta e...daca n-a zis nimic de rau inseamna ca e bine. Si eu am fost cam cazuta din plop si am uitat sa mai intreb una alta...urmatoarea intalnire va fi pe 11.12.2009 si atunci sper sa pot aborda si subiectul nasterii.
Pup graviduta multumita si viitoare mami de baiat
Iana, desigur ca nu am reusit sa abordez subiectul nastere...dar concluzia generala a fost ca e grasan, e mai mare decat varsta reala si pare sa fie totul in regula.
Mai multe sper sa aflu pe 02.12.09 cand merg la morfofetala de trim 3. la dr.Iosup.
Un
pentru mami si 
pentru voiniceii tai.
Carmelly, asa e, usor usor ne apropiem de linia de sosire si inca nu realizez mare lucru...
Ma streseaza in schimb cumparaturile (nu ma asteptam sa fie asa greu...) am achitat deja patutul si il vom avea acasa marti, cat despre carut e si mai complicat....
Am luat si cateva lucrusoare de care inca nu ma apuc sa le spal, sa le calc ca nu am unde sa le pun...deci nu ma plictisesc deloc am la ce sa ma gandesc ![]()
Lorelay, felicitari!!! 
Sa-ti traiasca puiutzul si sa fie sanatos si mancacios 
M-a incurajat tare mult mesajul tau mai ales ca si eu sunt pacienta domnului profesor si sincer sunt cam stresata pentru ca nu pre comunica si nu prea stiu la ce sa ma astept...
Desi am 28 de saptamani nu am abordat subiectul nasterii...Tu ai nascut prin cezariana ca asa ai vrut tu sau asa se practica in caz de FIV? Daca mai poti sa dai si alte detalii, tare m-ar ajuta...
28+
ellanik spune:
Evy,felicitari pt puiuc.Sa fie sanatos si voi fericiti pana la adanci batraneti.

cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Moniland spune:
hepilica, eu la o luna si ceva am inceput sa le dau laptic din 4 in 4 ore si curand au trecut ele la masa din 5 in 5 ore. Apoi le-am introdus orarul fix.
iana, eu nu am reusit sa le alaptez cam o luna si si atunci cu supliment de formula.
dear_bambie, eu cred ca psihicul face mult in sarcina. Fii optimista si o sa reusesti si tu.
Mie mi s-a rupt mambrana pe la ora 13, pe la 17 am ajuns la spital si la 22 cezariana. Dr. mi-a spus ca doar o membrana era rupta si curgea lichid destul de putin dar suficient cat sa ma prind ca a venit momentul. A, si nu am avut dureri deloc.
Castelana, cu doi copii nu imi permit sa o iau razna. Si mai mult decat atat, vreau si eu sa traiesc. ![]()
mirela2, felicitari!!!!
Avalon, Bravo draga mea!!!! Sa-ti traiasca baietiisi sa te bucuri de ei toata viata!!!!
Miruna, felicitari!!!!
many_bani, cum e mamico?V-ati obisnuit?
Bravo EVY!!!!! Felicitari mamico!!!!!
Pshiko, sa-ti traisca talibanul si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Li_am, tin pumnii stransi stransi!!! Sa ai parte de o nastere usoara si un copilas perfect!!!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)