Gravidute prin FIV (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Dear_bambe, nastere usoara, bebei sanatosi si tie refacere rapida. Cred ca esti o fericita ca iti vei cunoate puisorii.
Wow Castelana, misca bebelul. Ah ce senzatie trebuie sa fie, abia astept sa o simt si eu. Bebe miscacios si la termen.
Iana doar 14 kg? Eu am luat 6 kg pana acum si am o burta de 7 luni... cand am gaze nu mai pot sta pe scaun de disconfort la respiratie. Auzi Iana, la cat ai simtit bebeii ca misca? Eu stau pe spate dar imi aud bolboroseala din stomac si ma amagesc si eu ca poate sunt bebei
Huski cumparaturi usoare si placute.
Moniland niste papusele fetitele tale. Si ce mari si dolofane. Sa va traiasca.
Mirela, felicitari pentru eco. Gandeste pozitiv si o sa fie bine.
Li-am trebuia sa nasca. Parca duminica era programata. Asteptam vesti de la tine.

Fetelor, ma doare in podul palmelor, si degetele le indoi greu. De la ce e? De la sare? Nu mai zic cand ma ia durerea de spate...
Am si vesti bune, am scapat de vomitaturi si de greturi alea urate, mai am cand si cand greturi. Maine intram in saptamana 15. Carnea tot nu o pot pregati de scarba dar sunt mai bine si am si pofta de mancare. De dimineata, la 5 eram cu nasul in frigider. Bine ca nu imi plac dulciurile.
Pupici la mamici si burtici.

14+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Pardon, intru in saptamana 16, azi e ultima zi din sapt 15. E bine cum notez?
Weekend placut si votati cu spor. Pupici.

14+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DEAR_BAMBIE ce putin mai ai,abia astept sa povestesti pt. ca si eu voi naste la EUROMATERNA cu dr.BALASA.

HUSKI cred ca abia astepti sa speli,calci hainutele .Eu abia am terminat cu curatenia in casa .

CASTELANABAIETELUL.

CARMELY durerile de spate abia acum incep.Eu cred ca pe la19- 20 de saptamani,am simtit concret miscarile bebeilor.

iana

28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dragelor, va invit sa continuati Aici

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput