Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 9
coquelicot spune:
da, si mie mi-a dat ideea Laura sa caut pe net ceva template-uri in excel cu asa ceva. Nu am gasit. Am inceput sa lucrez la unul, ma gandesc ca e mai usor sa il tin in xls, daca reusesc sa il termin trimit pe contul comun si il imbunatatim pe parcurs....
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Eu acum citesc din urma si am ajuns la mesajul LaureiGarner in care zice de caietul acela cu tabelele. Laura, daca poti, te rog, nu imi faci si mie o poza sa imi dau seama cu l-ai conceput? Si mie imi trebuie neaparat ceva de genul, ca m-a lasat memoria de tot. Ma uit la ceas cand incepe Dominic sa suga, si pana termina uit cat era ceasul. Tot zic ca o sa-mi notez si nu am reusit pana acum. Nu credeam in cehstia asta cu memoria lauzelor, am crezut ca e chestie exagerata, dar din pacate e adevarat. Azi noapte, daca nu ma oprea mama, luam de 2 ori ampicilina. Am luat-o la 1 si la 1 jumate ma intrebam prin casa, oare am luat-o la timp?? si cand eram cu cea de-a doua in mana, m-a vazut mama si m-a intrebat ce fac, ca de nu...ma dozam iara . Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
38, mami de bebe MATEI
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Ancutza, pe unde umbli, poate pui ceva la cale si noi nu stim.. Zi ceva si la noi acilea, nu de alta, da vreau sa iti vad semnaturica |
laurica acu' m-am trezit...ma pregatesc sa merg la dr. gineco, am lipsit in we ca iar am stat numai prin case straine , am fost in vreo trei vizite (prieteni, mamy, frate), de-acu' revin pe metereze...
ps: cica de azi e luna plina si vezi draga doamne se declanseaza nasterile...voi ati auzit de asa ceva?
va pup pe toate
Anca 39+ Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR
POZE
dienutze spune:
Curaj Ali!
Nastere usoara si recuperare rapida!
36+ cu Ingrid Alexandra AMR 2 saptamani sa fim sanatosi!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui MIRCLAU buna ziua sunt verisoara lui dana n. si vroiam sa va anunt sa azi dimineata la 8.30 a venit pe lume bebe david cu 4.200kg,sanatos si frumos,amandoi sunt bine mai multe amanunte va da ea cand ies din spital va pupic MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009 |
BEBE DAVID
mamy DANA sa iti traiasca odorul , sa fie sanatos, mancacios si necolicos
Anca 39+ Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR
POZE
laurairina13 spune:
BEIIIII
MAINE NAAAAAAAAAAAAAAAASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost la doctorita noua, control ft ft dureros, verdict crima: maine fac cezariana!!!! Am un morcov cat casa poporuluiiii!
Deja mi-a facut internarea, acu sunt acasa sa imi iau bagajul, sa mai cumparam ultimele chestii ce mai trebuie! Deja dupa control am o scurgere destul de abundenta maronie, sper sa nu ma ia cu contractii din seara asta sa apuc sa nasc cumva normal, ca ma kk pe mine de fricaaaaaaaaaaAm furat ceva numere de telefon, va anunt maine venirea matzei
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 39+
AMR cateva zile...... !!
poze
tinonino81 spune:
Buna fetele!
In primul rand,felicitari Camy,Miramar,si Dana n.,sa aveti bebelusi sanatosi si fara colici
M-am intristat cand am citit de bebe Maya,dar sunt sigura ca totul o sa fie bine,ma rog sa fie asa.
Eu nu am mai intrat cateva zile,ca am fost plecati la socrii,stau la vreo 20 de km,asa ca nu am riscat nimic
Si noi mai asteptam pana miercuri,cand e dr meu de garda,Nu mai pot de nerabdare,Azi noapte am avut contractii,dar neregulate,ma si vedeam la spital
Shtephy,daca vrei sa-mi trimiti si mie nr tau de tel,mi-ar face mare placere sa fii tu mesagerul,eu am nr de tel,dar sunt apropiate ca termen de mine,si poate suntem toate la spital atunci
Va pup pe toate
: 39+Radu Stefan
poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro ps: cica de azi e luna plina si vezi draga doamne se declanseaza nasterile...voi ati auzit de asa ceva? |
Da, nu e recunoscut de catre nimeni, dar orice ginecolog iti poate spune "off the record" ca nu doarme in noptile cu luna plina pt ca sunt f multe nasteri
monis cu poze de azi de ieri
ultima saptamana
Ramonika spune:
citat din mesajul lui laurairina13 BEIIIII MAINE NAAAAAAAAAAAAAAAASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
uite ca a venit si clipa cea mare acus o sa-ti tii in brate printesa (apropo, numele care a ramas? )
multa bafta, ai grija de tine, sper sa-ti revii cat mai repede si poate maine-poimaine o sa vorbim si la telefon.
special pentru tine HAI LAURA!!!!!!!!!!