Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Gabitza

RamonaC asa asa lauda-te. Numai vesti din astea vrem sa auzim.
Shtephy imi pare rau ca ai avut o zi mai putin buna. Poate iti face sotul un masaj sa mai treaca durerea de spate.
Ce ma bucur sa le 'vad' pe Andre si Ramonika.

Vad ca nu sunt singura care doarme tare nasol noaptea. Spatele nu ma doare deloc dar arsuri, durere in gat, picioare care dor de parca am escaladat muntii....fara numar.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

FELICITARI DANA, si bine ai venit David!
Ma bucur tare mult ca ai nascut in sfarsit, desi nu am scris, am stat cu sufletul la gura de cand ti s-a rupt apa si tot citeam ca nu mai nasteai odata! BRAVO BRAVO BRAVO.

Doamne ajunta-i SIMINEI , ce o fi in sufletul ei, numai ea stie.

RAMONA felicitari si o suta de pupici pentru noua silueta!

Saptamana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu acum citesc din urma si am ajuns la mesajul LaureiGarner in care zice de caietul acela cu tabelele. Laura, daca poti, te rog, nu imi faci si mie o poza sa imi dau seama cu l-ai conceput? Si mie imi trebuie neaparat ceva de genul, ca m-a lasat memoria de tot. Ma uit la ceas cand incepe Dominic sa suga, si pana termina uit cat era ceasul. Tot zic ca o sa-mi notez si nu am reusit pana acum. Nu credeam in cehstia asta cu memoria lauzelor, am crezut ca e chestie exagerata, dar din pacate e adevarat. Azi noapte, daca nu ma oprea mama, luam de 2 ori ampicilina. Am luat-o la 1 si la 1 jumate ma intrebam prin casa, oare am luat-o la timp?? si cand eram cu cea de-a doua in mana, m-a vazut mama si m-a intrebat ce fac, ca de nu...ma dozam iara .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

DANA - felicitari, La multi ani DAVID bine ai venit

36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Bine ati venit acasa Miramar, sper sa inceapa sa curga lapticul cat mai repede

Shtephy, multa sanatate, si imi pare rau pt bebitza ta , pt perioada mai proasta.... lasa ca ii trece ei repede....

Alinush 25, multa sanatate, iata mame viitoare de al 2lea bb, au mai multe probl ca noi, dar deh, si mai multi bebelushi dragalashi in casa...

Dankutza, nici eu nu cred ca face rau MagneB6

Multa bafta LauraIrina cu doc cea noua

GABITZA 35 SA FIE SANATOSI GEMENII, SI NASTERE USOARA

OAAAUUUU, bb David 4200, sa traiasca si sa fie sanatos. recuperare rapida pt mamicutza lui. ce frumos..... o fi nascut natural pana la urma??

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

MIRCLAU, multumim pentru vesti!!
Felicitari Dana N pentru bebe David grasunel si sanatos. Sa te refaci repede si sa ne aduci pozici

floricik nu7 spun ca nu se poate.... dar tot nu m-as baga... acum... daca nu voi avea de ales... DD e sus si are grija de noi... daca e dupa mine.... neeee... nimic ce incepe cu 4

RamonaC , pai asta e lauda... la ce minune ai tu acolo... asta e modestie curata

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

Felicitari DanaN La multi ani bb David! Sa fii sanatos si sa cresti mare si destept!

Gabitza35 Iti tinem pumnii sa mai rezisti sa creasca puiutzii, dar trebuie si tu sa papi si sa bei cat poti mai multe lichide sa ii ajuti.

Ramonika bine ai revenit Daca vei avea nevoie sa te descarci, sa ne povestesti ce probleme ai suntem aici Dar bineinteles daca nu crezi ca e cazul, iti respectam decizia. Pana atunci, multi sa te inveselesti

RamoC am inteles ca daca bebica cere papa mai repede de doua ore de la ultima masa inseamna ca nu a papat destul sa nu destul de consistent. Cica daca are stomacelul plin, are nevoie de 2 ore, 2 ore jumate sa digere lapticul. Iti goleste o tzitzi la o masa? Ca daca nu, ai putea sa incerci sa te mulgi mai intai, sa scoti partea mai apoasa si dupa aceea sa il pui la san sa pape laptele gros si hranitor. Dar este doar o parere. Poate intrebi si medicul pediatru.

Laurairina, mult noroc cu noua doctorita!Pai daca ea face numai cezariene programate sigur te programeaza saptamana asta, ca deja se poate declansa oricand! V-ati hotarat cu numele?

Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Gabitza
Sa fii sanatoasa fi sa te bucuri de comorile tale! Ai rabdare, caci vor veni la tine sanatosi si iti vor implini viata!

RamoC, daa, lauda-te, bravoooo! Ma faci sa fiu optimista in ce priveste revenirea la greutatea de dinainte.
Ai o minune de baietel! Sa iti traiasca si sa fie norocos!

Stef, imi pare rau ca ai inceput cu neplaceri din astea... dar nu mai e mult, poate trec cu masaj! Si pt Stefita

Dana, felicitari, sa iti traiasca puiutul sanatos si norocos!

Laura, tinem pumnii la medicul cel nou!

Ramonika, hai mai des si cu scrisul, poate te ajuta sa treci peste starea asta! Gandeste pozitiv! Pentru printesica pe care o porti! Pe mine ma simte imediat cum sunt posaca...Uite multe floricele sa ridice moralul [flo

Miramar, sunteti doi frumosi! Bebe e nebunie :) Bine ati venit acasa!

Maya, ne rugam pt tine si pt mami al tau ingrijorat!

36+ cu Ingrid Alexandra AMR 2 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR! AM VORBIT CU MEDICUL, MAINE IMI FACE CEZARIANA. IN SFARSIT IMI VOI TINE SI EU BEBELUSUL IN BRATE.
VA ROG SA IMI TINETI PUMNII CA IMI ESTE FRICA DE INJECTIE CEL MAI MULT.

VA PE TOATE

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza girls,
Wow, 4,200 kg din mami asa supla! Bravo bebe david!.
Citit, vizionat si emotionat dupa postarea despre Camy si Flavius! Tare mult ma bucur pentru ei!
Monis, am citit pagina aceea cu impresii postpartum ale proaspetelor mamici, merci pentru link.. Ce sa spun? Ca ma astept la toate cele scrise? Ca sunt sigura ca imi vor iesi lucrurile bine, desi nu va fi asa? Ca sunt convinsa ca imi pot pastra calmul, desi sigur voi avea momente cand nu o sa mai pot? Ca sunt sigura ca o sa pot sa imi asum rolul de novice in domeniu, desi clar o sa ma simt, cum bine spunea cineva, ca nu am lectiile facute, neindemanatica si incapabila pentru copilul meu? Ca o sa am depresii, desi acum sunt aproape convinsa ca ale mele vor fi RATIONALE? Ca ma bazez pe faptul ca reusesc sa am autocontrol, desi in sarcina asta am miorlait fara motiv serios de cateva ori bune.... sorry , sunt sub impresia celor scrise de mamicile care isi iau la revedere de la Odiseea de sept-oct...
Ramona, ma bucur ca isi gasesc mamicile timp sa intre.. asta imi da speranta ca se poate, cat de cat, sa intorci macar capul de la bebe ....Bebe Dominic e superb, scoate broscoii din ecuatie... Si vreau si eu sa scap de 8 kilograme la nastere!!! Oricum mai am apoi de lucrat... aia e.. sorry ca intreb, de ce iei antibiotic?

laura, bafta cu noul doctor!

Vad ca saptaman aceasta si mai ales miercuri, multor fete li se hotaraste 'delivery-ul'. Si eu se pare ca ma incadrez pe acolo. Stabilim marti seara daca ne apucam de treaba miercuri. Medicul meu va fi la spital toata saptamana viitoare!Yupii! Parca nu sunt foarte happy daca voi trece prin vreo provocata, insa miercuri intram in 39, anyways. Mi-e si teama sa ma inscriu la rand, nu pot sa rog ferm sa ma puneti pe lista, anunt marti seara oficial.. Pe de alta parte, nu mai am rabdare!!!

In rest, fetelor, se tot discuta despre o lista comuna cu nr de telefon... nu am vazut pe contul comun dar va trimit mail cu nr meu, just in case. Planul este sa ii las parola consortului si sa intre el sa va anunte..

38, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput