Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Amalia Gabriela...
Deh, ne-a ajutat nasa cu doctorita de aici..bla bla..no comment!
V-am pupat, ma car la ultimele cumparaturi, sa fiti cuminti, eventual nasteri usoare la cine mai urmeaza! Eu sper ca in wee sa fiu acasa cu pisica mea
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 39+
AMR cateva zile...... !!
poze
magdaz_ina spune:
Felicitari, mami DANA si bebe DAVID!
GABITZA!
Pregatim pt. cezarienele programate maine!
Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 BEIIIII MAINE NAAAAAAAAAAAAAAAASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
BEIIIIIIIIIIII....MULTA BAFTA !!!
GO LAURA!
citat din mesajul lui monis5 Da, nu e recunoscut de catre nimeni, dar orice ginecolog iti poate spune "off the record" ca nu doarme in noptile cu luna plina pt ca sunt f multe nasteri |
monis tare am o presimtire ca o sa NINGAAAAA saptamana asta
Anca 39+ Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR
POZE
Ancutza_Bro spune:
ma uitam pe prima pagina...ce s-a marit listuta cu bebei si cu mamici
Anca 39+ Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR
POZE
ali762000 spune:
LAURAIRINA13 ce frumos maine se vor naste un baietel si o fetita, adica si eu voi naste tot prin cezariana.
Nastere usoara, sa fiti sanatoase ....si vreau sa iti zic ca si mie mi-e frica un pic.
ALI
raluci_b spune:
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
LAURA LAURA LAURA
36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
gabitza35 spune:
nastere usoara maine Laurairina si Ali
sa aveti bebei frumosi, sanatosi mancaciosi si neplangaciosi
poate se mai anunta cineva pana spre seara .... sau poate intervine si elementul surpriza
33+ Dragos si Eva
krelia spune:
LAURICIUUUUU.....acu' ma duc sa scot agitatele de la frigero .....portie dubla...ca doar trebuie si pentru ALIIIII!!
GOOO....GIRLS!!!
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
Felicitari Danuta!!!Bun venit pe lume bebelus grasunel,David!Sa fii sanatos si sa ai numai zile senine!Frumoasa mami sa se refaca repede si sa aiba mult laptic pentru tine!
Laurairina maine e ziua in care vei deveni mamica ,o mamica fericita .Ma incearca pe mine emotiile,apoi pe tine...cred ca nu te mai poti concentra la nimic.Imi pare rau ca a durut asa rau tuseul ala .Sper ca mai intri azi pe la noi. si mult curaj!
Ancutza asa stiam si eu ca in noptile cu luna plina se declanseaza multe nasteri.Iti doresc sa fie si a ta,daca mai esti nerabdatoare desigur.
Monis poate se intampla si la tine ceva inainte de programarea de miercuri
Tinonino trimit pm indata
Ramona nu iti face griji ca bb suge atat de des,acesta este ritmul lui,nevoile lui.El trebuie obligatoriu sa pape si acel lapte diluat,nu doar pe cel alb de la final.Suge asa pentru ca asa ii cere corpul.Sa vezi ce bine va lua in greutate si isi va regla singur mesele in curand,dupa prima luna cel mai probabil.Nici sa nu te gandesti ca nu ii tine de foame lapticul si de aceea cere asa des,lapticul tau se digera foarte repede si el e voinic si are nevoie de multe mese.Felicitari pentru toate lucrurile cu care te-ai laudat,bravo voua!Multi pupici
Revin pentru ca am citit doar ultimele postari,sper sa fie vesti bune de la Maya.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui ali762000 BUNA FETELOR! AM VORBIT CU MEDICUL, MAINE IMI FACE CEZARIANA. IN SFARSIT IMI VOI TINE SI EU BEBELUSUL IN BRATE. VA ROG SA IMI TINETI PUMNII CA IMI ESTE FRICA DE INJECTIE CEL MAI MULT. VA PE TOATE ALI |
Eu am inceput deja sa strang pumnii pentru tine. Curaj, injectia aia dureaza mult prea scurt si ceea ce urmeaza e o fericire pentru toata viata!
Saptamana 32+