Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Noi azi sarbatorim o saptamama impreuna si totodata dezumflarea butucilor mele de picioare. E asa bine sa imi vad si eu gleznele...
Deja ne-am obisnuit acasa, cu tzitzi inca mai avem mici probleme, ca nu reusim tot timpul sa o bagam in gura (el se multumeste ca ii curge laptele in gura fara sa traga din tzitzi si doar inghite fara sa deschida gurita suficient), dar mai cu ajutor de la mama, mai de la sot...nu ramanem noi nemamcati .
Maine avem planificat sa mergem sa depunem actele pentru trusou, prima aceea de nastere si alocatie, caci trebuie sa mergem amandoi si sper sa reusim sa ne incardam intre mesele lui care inca nu sunt regulate, rar la 3-3.5 ore si mai des din ora in ora.
Aseara a facut Dominic prima baita, desi dr de familie ne-a zis sa asteptam sa-i cada buricul, eu am pus-o pe mama sa-l spele ca era saracul plin peste tot de lapte si asa frumos arata dupa . Eu azi am eliminat un fir de la cusatura interioara si m-am cantarit, mai am doar 3,5 kg in plus din 12, asa ca suntem foaaaaaaaarte fericiti.
M-am cam laudat, asa-i ? Da lasa ca destul m-am plans pe aici atata vreme, acuma ne mai si laudam .
Abia astept sa citesc si de la voi laude din astea ca ale mele!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Salutari si de la mine. In week-end nu prea reusesc sa accesez calculatorul si, implicit, net-ul.
Asadar, sa recuperez:
Simina, ma rog pentru tine si Maya sa fie totul ok si sa veniti cat mai repede acasa.

Hai Dana_n!

Gabitza 35 , multi ani fericiti alaturi de bebeii tai, prosperitate si implinirea tuturor dorintelor.

RamonaC, Marimar, Bety, am vazut pozele si sunt minunati copii vostri.

Mamaaaaaaaaa, cat de multe burticute nasteti saptamana aceasta. Voi fi pregatita cu echipe de majorete pentru fiecare in parte.

Sa aveti si saptamana minunata.

Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
sunt verisoara lui dana n. si vroiam sa va anunt sa azi dimineata la 8.30 a venit pe lume bebe david cu 4.200kg,sanatos si frumos,amandoi sunt bine mai multe amanunte va da ea cand ies din spital
va pupic

Mergi la inceput

Acum am si eu o rugaminte la voi, deoarece memoria mea se pare ca se scurge pe zi ce trece odata cu lochiile si nu sunt in stare sa mai tin minte nimic, va rog sa-mi faceti si mie una dintre voi un mini rezumat cu burticutele care se pregatesc sapt aceasta sa isi tina bebeii in brate, ca nu as vrea sa le ratez. Ce ziceti? ma ajutati ?
si multumiri anticipat.

Ramona,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna ziua
sunt verisoara lui dana n. si vroiam sa va anunt sa azi dimineata la 8.30 a venit pe lume bebe david cu 4.200kg,sanatos si frumos,amandoi sunt bine mai multe amanunte va da ea cand ies din spital
va pupic

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

in sfarsit vesti bune despre DANA si bebe David grasunelul! Multi ani traiasca Davidelul sanatos si fericit alaturi de familia lui si refacere usoara DANA!

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Doamne ce am mai plans la mesajul lui Sun, despre nasterea lui Camy-pus

Toate bune si frumoase, da eu am udat manecile bluzei...

off, sa-i ajute Dzeu sa fie sanatosi toti, si toti bebeii care se vor naste si mamicile lor- si sa nasca usor.

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

felicitari dana
bine ai venit bebe David

33+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU
buna ziuasunt verisoara lui dana n. si vroiam sa va anunt sa azi dimineata la 8.30 a venit pe lume bebe david cu 4.200kg,sanatos si frumos,amandoi sunt bine mai multe amanunte va da ea cand ies din spitalva pupicMIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009
yyyyyyyupi, bine ai venit pe lume bebe David! Dana, recuperare usoara, saraca de ea cat de mult timp a tras. Bine ca a trecut cu bine! 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

BINE AI VENIT BB DAVID!
FELICITARI DANA !

Uauu ce grasunel e David.

Ionelamaria , deci se poate peste 4 kg, nastere normala. Zic asta asa...pt incurajarea noastra.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dana, multe multe felicitari pt bebel!

(inca un motiv in plus sa ajung in viata asta la Halle [;))

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput