Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Gabitza 35

LaurairinaBafta la noua doctorita... sa va intelegeti bine si nu in ultimul rand Felicitari pt schimbarea semnaturii... suna bine 39+... foarte bine chiar...

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutza, pe unde umbli, poate pui ceva la cale si noi nu stim.. Zi ceva si la noi acilea, nu de alta, da vreau sa iti vad semnaturica

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 39+
AMR cateva zile...... !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici.
in primul rand pentru gabitza - sper ca totul sa fie bine cu gemeneii.

in al doilea rand, multumesc pt. griji, ionela, shtephy, lauriciu, monis, mariaandrea am fost cam ocupata w-e asta, nici cu starea nu-s la superlativ, insa supravietuim. nu e vorba numai de pozitia lui bebe, ci si alte probleme mai vechi, poate o sa am curajul sa vb despre asta vreodata. pana una-alta, va citesc zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fete dragi, a mai ramas oare o cafea buna buna? La multi ani Gabitza , sa fii iubita, fericita si nastere usoara! 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragelor,
Ma rog si eu in continuare pentru Maya, sa-i dea DD sanatate si sa ajunga cat mai repede acasa cu mami ei, ca acolo e cel mai bine.
Dankutzasi eu am ajuns cu pulsul si la 130 si a fost totul ok, asa ca nu cred ca de ingrijorat. Dr meu a zis ca e normal sa fie asa, ca acum inima mea trebuie sa pompeze cu cel putin 1,5 l de sange in plus si pentru 2 persoane, asa ca l-am crezut si a foat totul ok si cu mine si cu bebe.
Sthtephy la Stefania sa fie mai bine azi si sa aveti o zi linistita si vesela.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata....

multumesc pentru urari.... tot binele din lume pt voi si pentru bebelusi ....
noi suntem pe pozitii.... sucuri la greu.... pat si buda.... dar fiecare zi conteaza..... asa ca nu-i problema.... cu mancatul stam mai prost.... daca ar fi dupa mine nu as manca nimik toata ziua.... nu mi-e foame si nici macar pofta de ceva anume.... dar trebuie sa bagam proteina

33+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

la multi ani, gabitza!

Mira, bine ai venit acasa cu Robert! Sunteti 2 frumosi in poza aceea si va sta asaaaaa deee biiineee impreuna!

Stephy, ..n-am indraznit sa ma pun pe lista pt ca nu stiu nimic sigur....pana joi, dupa control. Doar am presupus.Asa ca, mai lasa-ma si pe mine sa ma mint singurica

Alinus, asteptam vestile

carmen, eu stiu preturi de cezariana..daca tu crezi ca iti pot fi de ajutor...vorbim

laura, succes la noua dr!

raman prin zona...desi sunt cam zombi....nu promit multa activitate azi....

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neata burtici.
in primul rand pentru gabitza - sper ca totul sa fie bine cu gemeneii.

in al doilea rand, multumesc pt. griji, ionela, shtephy, lauriciu, monis, mariaandrea am fost cam ocupata w-e asta, nici cu starea nu-s la superlativ, insa supravietuim. nu e vorba numai de pozitia lui bebe, ci si alte probleme mai vechi, poate o sa am curajul sa vb despre asta vreodata. pana una-alta, va citesc zilnic.

Ma bucur mult ca ai gasit timp sa scrii putin. Daca esti ocupata... trece timpul mai repede. Ai grija de voi... ( iar sunt egoista... ma gandesc la nora si cuscra mea pt Mihnea) Te asteptam mai vesela si cu mai putine probleme pe la noi. Intre timp... rabdare si putere...pt tine,,pt fetita si multe pentru amandoua

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Gabitza35 si de la mine si Dominic. Sanatate multa tie si bebelusilor tai. Chiar daca tie nu iti e foame, incearca sa papi pt sufletelele alea mici, mai ales daca nu vomiti.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Multumim mult de mesaje frumoase Lutoniana si Mangagirl.

Speram sa ducem cu succes stafeta mai departe, nasteri fara probleme si recuperari usoare

Doamne ajuta-le pe Simina si Maya sa se faca repede bine si sa mearga acasa

Am vazut si eu in sfarsit pozele de proaspeti fulgusori. Doamne ce minuni aveti voi acolo. DD sa ne ajute sa fie si bb al nostru sanatos. ca o fi mai mult sau mai putin grasunel, acum avem la eco 3180, deci nu ft grasun asta e, are cu cune samana, nu-i probl.
abia astept sa il vad si strang in brate pe bb

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput