Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 5
ionelamaria spune:
Buna dimineata
shtephy, ocupata toata ziua.... dar ti-ai facut temele.... De unde ai mai gasit energie?
Alinus25, multam de cafea. Bafta la medic cu micuta voastra. Glicerina boragata era buna pt afte... doamne... ce dor porcariile alea... saracuta
dankutza, pulsul meu normal e 90-95.... in sarcina a ajuns relaxat la 110... am vb cu doctorita si mi-a spus ca e normal sa creasca.... si ca sa nu ma ingrijorez daca afara de puls nu simt si alte alea.... Nu iau tratament... La mine e tensiunea normala..... adica daca imi beau cafeluta 11/6.5 daca nu... e prea mica si imi e rau... Eu spun sa vb cu medicul inainte sa iei orice pastiluta.... daca nu te simti bine.... mergi mai repede sa intrebi... daca esti ok... la urmatorul control
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
s_alinutza spune:
Neatza...
Am fost tare lenesa in weekend, n-am scris deloc pe forum
Am fost sambata la medic, totul e bine cu bebe, mai merg maine dupa-masa, ca medicu e tot stresat din cauza sarcinii pierdute anu trecut, si insista sa ma vada des acuma la final. Miercuri o sa am 38 de saptamani implinite, parca ma simt un pic epuizata, burtica e tot mai mare, mi-e greu noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta, transpir ca un porcusor noaptea, imi amortesc mainile.....si nu mai am rabdare, vreu sa-l vad si eu pe puiutzu meu drag!!!....
saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Evy30 spune:
Buna fetelor
va invit la o
noi declaram o noapte groaznica , am dormit cu intermitente .
am dureri de spate, de mijloc spre noada . ..abia ma intorc si de pe o parte pe alta . la medic mergem miercuri ... la control , sa vedem ce se intampla .
nu mai pot manca nimic , am stare de greata de cateva zile . mananc doar pui cu cartofi prajiti .e singura mancare agreata.
ieri am iesit afara singurica de 2 ori . minune tinand cont ca de obicei puneam supozitor . bebe miscacios nevoie mare . iese prin burtik scumpetea mea .
pana una alta repaus la pat , desi si aici ...zici ca sunt ghimpi . ma doare si cand ma intorc de pe o parte pe alta
sanatate multa bebelinei Maya .
pupici la burtici . numai bine
Evy 37+
raluci_b spune:
neta fetele
Simina - este rupta de oboseala o doare spatele si operatia, ca de sta pe un scaun, azi le-a luat iar sange si ei si Mayei saracuta Maya nici nu are vene va dati seama, doctorul a zis ca deocamdata nu stie ce sa-i zica asteptam rezultatele de la analize
pt hemoroizi recomand crema de la farmec, asla med Sunatoare si Extractul de Boswellia Serrata (tamaie) este cea mai buna, eu pe ai mei cu asta ii tin departe, ma dau dimineata si seara
36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
b_carmen spune:
Neata fetele, felicitari tuturor mamicilor cat ma bucur cand vad vesti bune cu copilasi ...nu prea am timp sa scriu ca nu prea pot sa stau pe scaun, asta micu din burtica nu ma lasa, dar mai avem putin si ne vom vedea.
am si eu o intrebare...daca a anascut cineva la Municipal, cam care sunt preturile pt. o nastere normala?
va pup si va tin la curent, joi ma duc iar la control sa vedem daca ma i rezistam pana la DNP, 12 noiembrie.
+38 baietel
zodie_de_foc spune:
Salutare fetelor!
Nu am intrat pe net de vreo 2 saptamani - sunt atat de in urma cu cititul, incat nu cred ca voi mai recupera.
FELICITARI! proaspetelor mamici (sunteti foarte multe )
Si BUN VENIT! fulgusorilor de octombrie .
Vroiam sa va spun ca voi naste si eu saptamana asta, dar nu stiu ziua. voi face cezariana pentru ca bebe e prea mic si mi-au spus mai multi medici ca daca mai asteptam pot sa apara probleme.
Sper ca voi sunteti bine toate!
36+ cu = Matei Gabriel
simona9999 spune:
Buna dimineatza fetele
Vad ca a fost un weekend linistit. nu s-a mai aratat nici un fulgusor nou,
Dar, scoatem agitatele pt Danan
HAI DANA N !!!!
cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi
ionelamaria spune:
s_alinutzasi eu intampin problemute asemanatoare... doar ca la tine sunt deja 38 sapt Mai e putin... acusica tii bebe in brate
Evy30, oare tu urmezi? Sa ne anunti sa scoatem agitate...
zodie_de_foc, nastere usoara.... poate reusesti sa ne anunti si pe noi.... sa iti tinem pumnii. Oricum iti dorim o nastere usoara si un bebe sanatos... Sa veniti repede acasa... si sa nu afli ce inseamna colici de bebe
Ce se stie de Dana?... si-a cunoscut ?
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
andrutza spune:
Neata fetele, o zi buna buna va doresc, sa mai ninga si la noi ca s-a cam uscat pe jos....
Stephy, daca n-am noroc pana miercuri, m-a chemat la spital sa ma internez la 8 dimineata si sa il sun, ca cica nu mai asteptam, dar nu mai vreau sa anticipez pentru ca la fel de sigur a fost si miercurea trecuta, dar bebeul meu e foarte hotarat sa mai stea si nu deschide colul de-ajuns, iar doctorul a spus ca nu vrea sa ma chinuie. Deja nu mai am emotii, probabil o sa vina toate dupa ce ma controleaza miercuri, daca imi spune ca nasc... Ii urez multa liniste si buna dispozitie comorii tale, stiu cat e de nasol cand nu e in apele ei si nu poti face nimic (eventual sa te relaxezi un pic) pentru ca nu e in apele ei deloc. Eu azi dimineata am avut razboi pe fata cu Simona, cu zbierete si bagat sub pat , ca nu vroia la gradi ca era rupta de somn (a adormit la 1, era prea odihnita aseara dupa o saptamana de stat acasa si trezit la 10 dimineata).
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan
laurairina13 spune:
Neata!
Gabitza 35
Multa sanatate, liniste, sa creasca perechea de bebelusi in burtica, sa nu iti mai faci griji vis-a-vis de greutate, si nu in ultimul rand nastere usoara!
Zodie de foc bafta saptamana asta...sa fie bb mic sanatos si puternic!!Nastere usoara, sa ne anunti cand stabilesti cezariana, sa facem nitzica galerie pe aici..ca e cam liniste
Dankutza, eu nu stiu ce sa iti zic cu pulsul, habar nu am, nu m-am confruntat cu asta, poate cel mai bine e sa iti intrebi medicul tau, poate eventual sa il deranjezi cu un telefon, fara sa mergi la consult..El iti cunoaste cel mai bine istoricul si e in masura sa iti spuna ce sa faci!
Stephy, imi pare rau ca matzuca ta a avut ieri o zi proasta, poate azi isi revine si te mai odihnesti si tu..cat despre activitatea ta de aici, degeaba spui ca nu iti faci temele, ca vad ca ai raspuns la toati fetili
B carmen, parca la Municipal naste Krelia, poate te pune ea la curent cu scorurile..
Eu azi ma duc sa ma intalnesc cu doctorita noua care ma preia cica...sa ma vada, sa discutam, si sper eu sa stabilim cat mai repede si cezariana, ca nu ma mai suport umflata, cu burta mare, si cu dureri de toate cele...
Azi tre sa schimb si eu semnaturica...cica am intrat in 39+
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze