Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Buna seara!
Sunt bine dar full la servici!
Ma ptr Maya si Simina!
Hai Dana!!!
Felicitari Miramar ptrvenirea acasa
Vazut filmuletul cu Flavius!!!
Nu mai pot....nb!!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 6+!!!!!
DORIS_71 spune:
Miramar bine ati ajuns acasa, mamica si BB Robert.
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
laurairina13 spune:
Ufff..in sf am prins si eu conexiune la net..da acu is chioara de somn..
Am intrat sa vad ce a facut Dana, vad ca inca nu vrea bb David sa se arate lu masa', asadar ma vad nevoita si fortata de imprejurari sa mai scot si io neste
Hai David!!!!
Nastere usoara Dana!
Elenic, multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Dana!
Miramar, bine ai venit acasa, si bine ne-ai dat de veste ca sunteti bine si va acomodati in formula noua! Bafta, sa vina mai repede lapticul!
pt micuta Maya, sa fie bine!
Am fugit si eu la patut, ca ma ustura ochii..noapte buna la toate!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
DORIS_71 spune:
Eu ma retrag, noapte buna burtici si mamici .
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
MIRAMAR WELCOME BACK
NOAPTE BUNA FETELOR...
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
floricik spune:
Miramar bine ati venit acasa. Multi pt bebe Robert.
Raluci te asteptam cu vesti de la Simina. Sper sa se intoarca cat mai repede acasa.
Bebe David se lasa asteptat.
Hai bb David!!!
35+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Buna seara fete dragi
Am stat departe de laptop pana acum pentru ca gazulica mea a avut o zi rea sa zicem, nu prea a dormit azi noapte ,drept urmare astazi nu-i putea nimeni cu nimic intra in gratii si nu prea m-am putut misca de la "fundul ei".
In plus ,ma dor coastele ingrozitor si spatele in zona omoplatilor...mi-a aparut si un hemoroid...si ma rog,nu prea sunt in forma.
Multumesc draga Monis ca te gandesti la mine ,imi pare rau ca nu am fost in stare sa deschid laptopul de loc sa salut fetele macar.
Cred ca stiu la ce intrebare vroiai sa imi raspunzi,dar e timp si maine,nu?Sau de fapt nu se stie.
Te pupic draguta mea
Simina m-am rugat si o sa ma rog pentru voi sa nu fie nimic si sa veniti maine acasa.Va astept cu mare mare drag,locul vostru nu este in spital.
Mami de Chiara vad ca tot rarut scrii
Raluci maine sa ne dai vestea buna,da?
Ma bucur pentru vestile bune despre primul nostru fulgusor,Gabriela de mami Gia.Bravo micuta luptatoare !Astazi ai implinit doua luni, asa ca iti zic la multe lunite frumoase de acum incolo
Miany si puiul tau a implinit prima lui luna (ca e deja 2 nov vad) ,multa sanatate si putere si pofta de laptic bun de la sanul tau ii doresc.
Dienutze pentru vestile bune de la Targu Mures
Ionela deci ai facut clatite ,bravo.Eu am rugat-o pe mami sa imi faca
Ramona cat de fericiti trebuie sa fiti ,Vorbesti tare frumos de printisorul tau
Elenic multumim mult ca ne tii la curent,abia astept si vestea cea mare
Raluk16 ne-ai scris niste cuvinte tare frumoase
Laurairina deci ai fost in compania mamei si fratelui tau,bravo,cred ca ti-a prins tare bine.
Eu nu m-am uitat la filmul despre care vorbesti
Gabitza sunt convinsa ca va fi totul bine cu Dragos si Eva,fii optimista,asa cum a trecut aceasta saptamana vor mai trece cateva.
La multi ani!!!Multa sanatate si doi copii sanatosi si frumosi care sa iti umple zilele de fericire!
Ramonika chiar as vrea sa pot face ceva sa te binedispun dar nu stiu ce,cuvintele nu stiu cat ajuta in momentele astea.Dar eu te stiu foarte puternica si astept sa te vad din nou fericita ,bucurandu-te de ultimele saptamani de sarcina
Betty l-am admirat si pe Eric si pe David si pe tine.Sunteti superbi toti
Lauradi am vazut burtica frumoasa de mami frumoasa si bluzita dulce pentru Raluca
Lorelix am admirat burtica in poze,ce mare a crescut
Andrutza daca nu se intampla nimic pana miercuri,ramane sa iti induca atunci?Ca sa te trecem in listuta.Vad ca nici Kreliuta nu a indraznit sa se treaca acolo cu ziua de vineri.
Miramar ma bucur din suflet ca sunteti acasa.Laptele matur are timp sa vina,pana atunci colostrul e o minune a naturii si trebuie baut de bebe.
Simonette mama dar ce forta mai ai,tot full la servici si acasa la fel .Bravo dar ai grija de tine,ok?Cand simti ca ti-e greu,gata,ok?
Vad ca in continuare bebe David se lasa asteptat ,asa ca il mai incurajez si eu putin sa vina in brate la mami
HAI DANUTA!!!!
HAI DAVID!!!
Lumi multi pupici ,o parte si pt comentariul la poza printesei mele dulci
Pup toate burticile,mamicile si fulgusorii.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
Alinus25 spune:
Neata,
Vad ca sunt prima in dimineata asta Poftiti la cafeluta
Oare o fi nascut Danan?
De Maya nu mai stiti nimic?
Stephy poate pe Stefita o paste ceva raceala....Nasol cu hemoroidu ala. Acuma a iesit? Multa sanatate . Noi la fel am avut o zi groaznica ieri cu Riana, pentru ca i-au iesit afte si o dor ingrozitor nu poate sa manance nimic si smiorcaie intr-una. Mi-e asa mila de ea. E prima data cand ies porcariile astea si nu stiu de la ce s-au facut. Aseara a facut si un pic de febra, nu mare.
Eu acuma dimineata la 9 merg la dr, sa vedem ce ne zice de puturisca asta mica care nu vrea sa iasa..... De abia astept sa nasc odata. Maine facem 38 sapt.
Va pupRevin mai tarziu
Alina 37+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007
dankutza spune:
Fetelor, vreau sa va intreb daca si voi va confruntati cu problema asta. Am un puls foarte ridicat. Imi bate inima ca la nebuni. Cel mai putin am 90 pulsul, dupa somn. Poate ajunge si pana la 135. Voua, vi s-a intamplat? Sa sun dr? Nu m-ar crede nebuna? Sora-mea mi-a dat un Aspacardin care m-a linistit si am putut functiona cum trebuie. Ea mi-a zis sa iau Magne B6. Voi luati medicamentul asta? Cate luati pe zi? Va simititi bine dupa el? Eu, nu mai stiu ce sa fac. Sunt ingrijorata tare. Pulsul ridicat ma chinuie de ceva zile. Mi-e frica sa nu ii faca rau lui bebe. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Saru'mana
33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
dienutze spune:
Neata si de la mine!
Dankutza, eu am pulsul de la 100 in sus de la incepututl sarcinii!
Tensiunea cea mai mica e 12/8, cea mai mare 13/9!
La toate morfofetalele a iesit bine IR ul, caci aici imi era f teama.
Mie magne b6 mi-a dat pt carcei, il iau de ceva luni, cred a din a cincea, dar nu zilnic....cand imi amintesc. Nu simt nimic rau de la el, nici macar surplus de energie ca inainte de sarcina cand mai luam! Nici nu pot zice ca m-am ingrasat de la el, caci imi era cam frica.
Eu zic sa nu te panichezi si sa iei totusi mg b6, cum zice sora ta.
Cu pulsul marit este o pb in ultima perioada? Ti-am zis ca la mine e cam de la inceputul sarcinii si m-am obisnuit cu el. De aici si oboseala asta imediat ce fac cel mai mic efort!
Te pup! Multa sanatate si serviciu usor!
Pup toate fetele si bebelusii scumpi!
Sa avem o saptamana minunata!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!