Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
fetelor hai sa va spun ce face o gravida nebuna....de 2 ore ma uit pe you tube la SAILOR MOON.m-am dilit,nu?
A L I N A35 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
floricik spune:
Sailor Moon asta nu e Sandy Bell, nu?
Eu la asta m-am mai uitat pe youtube. Deci nu esti singura.
35+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Sailor Moon asta nu e Sandy Bell, nu? Eu la asta m-am mai uitat pe youtube. Deci nu esti singura. 35+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
nu nu e sandy bell
uita-te aici>www.youtube.com/watch?v=nQ3CyqoHm5w" target="_blank">sailor moon
A L I N A35 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
monis5 spune:
Ok, eu mai las niste motate pentru Dana si un gand bun si ne auzim dimineata. (PS - Shtephy sper ca esti ok si doar bantui prin we pe aiurea + Simina - astept sa ne scrii maine de acasa )
HAI DANA / HAI BEBE DAVID
monis cu poze de azi de ieri
ultima saptamana
ionelamaria spune:
Noapte buna tuturor si numai vesti bune sa aflam in saptamana urmatoare
Hai Dana!!! Hai David!!!
Sper ca cele care nu au aparut azi... si zilele trecute sunt bine... si maine... ramase singure acasa.... ne vor vizita
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
DORIS_71 spune:
Betty mamica implinita si BB dolofan.
HAI DANA
Noua la curs ne-a zis ptr. fetele la care BB nu s-a intors ca poate sa-l convinga cu 2 sedinte de acupuntura. Nu mai multe, ii de ajuns 2.
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
DORIS_71 spune:
monis parca tu ma intreba-i ce iau ptr. tuse. Mi-a dat un sirop care se numeste SEKI, nu stiu daca se gaseste si acasa, are ca principiu activ CLOPERASTINA. Dar eu l-am luat doar o singura data si in noaptea aia am avut contractii dureroase toata noaptea. Acum nu stiu motivul dar de frica nu l-am mai luat, chiar daca mi l-a prescris ginecologul.
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
magdaz_ina spune:
pt. Simina si Maya, sa se intoarca repede acasa!
HAI, DANA!
Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-
Miramar spune:
Dragelor am intrat scurt sa va spun ca sutnem acasa de azi de la ora 13.30. Robert e bine si e foarte cuminte - plange doar cu motiv, de foame sau e murdarel. Totusi 3 oameni in casa si ce sa zic ne descurcam, dar e nevoie de toti 3 - eu su sotul + mama. El e un dulce, cand deschide ochii si se uita la mine deja ma topesc. I-am facut si baitza azi - si-i place nespus in apa. Deocamdata eu am doar colostru si ne chinuim sa-l pun si la san si dupa sa-i dau sa manance biberon cu Nan 1. Fiind putin colostru el trage din greu si deja mi-a clampanit ambii sani cu gingiile, stau toata ziua cu servetele Bioclin la ei si/sau ma ung cu Bephantene si/sau Garmastan. Sper in curand sa-mi vina si mie laptele calumea. Operatia e bine, dar inca mi-e greu, dar cu fiec. zi ce trece se vad imbunatatiri.
Va pup acum ma duc sa dorm vreo 2 ore (pana la urmatoarea masa) ca sunt rupta.
37+
magdaz_ina spune:
Bine ati venit acasa, mami Miramar si BB Robert!
Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-