Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

shtephy tot asa nerabdatoare sunt, si asa o sa raman pana nasc , gineco zice ca mi-a mai cazut burtica si sa o sun in caz de...cam atat

GO MONIS !!!

GO LAURICA !!!

GO ALI !!!

Anca 39+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

[quote]citat din mesajul lui shtephy

Te asteptam cu drag sa mai intri pana diseara si neaparat sa suni pe cineva sa ne dai vestea cea mare.
pana atunci mult mult curaj,va fi bine,vei fi mamica ,vei avea un bebelus perfect si frumos si sanatos.Va fi al tau.

CUI SA TRIMIT VESTI? NU AM NICI UN NR DE TELEFON A FETELOR.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic
Am vorbit mai inainte cu dana si am venit sa va dau mai multe amanunte. Sunt bine si ea si bb, dar s-a chinuit foarte tare saracuta din cauza ca bb a fost asa mare (4140g) si ea e mai micuta de fel. Contractiile au inceput pe la 18, alea rezonabile, iar pe la 4 noaptea a cerut epidurala ca nu mai putea. Au chinuit-o, au intepat-o de vreo 5 ori, a si lesinat, si pana la urma tot nu si-a facut efectul. A nascut abia la 8:35. Nu au taiat-o, au lasat-o sa se rupa si au cusut-o, dar a zis ca e multumita de dr. S-a chinuit, dar a zis ca a uitat totul in momentul in care l-a vazut pe bb. Sta in salon cu sotul ei (a stat toata noaptea cu ea) si asteptau sa-l aduca pe bb. E slabita, obosita, dar fericita!

Sincer iti spun ca nu am inteles logica pt care a lasat-o sa se rupa in ultimul hal. Pe o taietura e mult mai usor sa cosi marginile. Dr nu a vazut ca are un bebe mare? Pai, eu l-as strange de gat, daca m-ar lasa sa ma chinui si mai ales sa ma lase sa ma rup in ultimul hal. Mi s-a ridicat parul pe maini, cand am citi cat s-a chnuit biata fata. Doamne-Doamne, ce medici! Eu, una, nu as avea curaj sa nasc natural un bebe de peste 4 kg. Ma gandesc cu mare frica la unul de 3kg pe natural. Oricum, bine ai venit pe lume, bebe David!

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

fetelor...lipsesc si eu cateva ore si voi va faceti de cap

Hai Monis!
Hai Laurairina!
Hai Ali!

Asteptam fulgusoriiiii

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am cam intarziat.....

Felicitari,Dana n! Bine ai venit,David!!!

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Si pt mamicile in devenire!!!

GO, MONIS, GO !

GO, LAURAIRINA, GO !

GO, ALI, GO !

Va doresc nastere usoara si bebei sanatosi!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Monissssssss, bafta multa! Nastere usoara!

As vrea si eu nr tau de telefon. Nu l-am gasit la Contacts. Da' cred ca deja ia plecta de acasa.

Mama, deja am emotii! Avem 3 fete pt care tinem pumnii maine! Sper sa avem reporteri speciali care sa ne tina la curent!

33+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

RamonaC, am facut 3 poze cu caietul si le-am pus pe Picasa (apropo, am sters multe dintre poze, ca se cam stransesera, scuze ). Vezi daca intelegi ceva din pozele alea. Rubrica cu data n-am pus, pt ca voi trece data in partea stanga si la sfarsitul zilei trag linie. Am zis ca n-am de unde sa stiu cate randuri imi vor trebui pt fiecare zi, asa ca n-am facut rubrica separata pt data. Sper sa-ti foloseasca!

Dana, felicitari! Sa-ti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi!

Acum o sa recuperez din urma.

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pentru mine, 1 Noiembrie are o semnificatie cu adevarat deosebita....este aniversarea noastra, ieri am implinit 3 ani de cand suntem imreuna!

Fiind o burtica(acum mamica) de Noiembie-Decembrie (chiar daca Annabelle s-a grabit,pt mine tot fulgusor este!), 1 Noiembrie era cu adevarat inceputul `ninsorii` noastre....si, ca un semn dumnezeiesc, ieri am vazut fulgisori adevarati....Am vazut, la propriu, prima ninsoare!!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Dienutze, Ionelamaria, Laurairina, RamonaCopot, simona9999 multumesc de raspunsuri. Ma simt bine acum. Pulsul a scazut bine, cand am inceput sa fac ce imi place cel mai mult - sa predau la copii. Oricum, m-ati mai linistit. O sa incep sa iau Magne si vedem ce se intampla. Un pic de magneziu nu strica.

33+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Camy, felicitari pentru bebe Flavius! Nu-ti pot spune cat ma bucur pentru voi!!!... Si cat de mult m-a emotionat povestea nasterii… Abia astept poze si sa ne povestesti despre voi.

Felicitari Dana.n! Refacere usoara! Bine ai venit pe lume, David! Uff, prin cate ai trecut si tu; e bine insa cand totul se termina cu bine, si ca sunteti amandoi sanatosi.

Simina, ma rog si eu pentru Maya, sa fie totul bine si sa reveniti acasa sanatoase cat mai repede.

Woww… incep sa cred si eu povestea cu luna plina :
Laurairina, Monis si Ali, va urez pentru fiecare: nastere usoara, refacere rapida si va astept vesti bune despre voi si bebei.

Shtephy, ma bucur ca fetita ta e mai bine. Hemoroizi externi am avut (si inca mai am, dar s-au micsorat mult si in momentul asta nu ma mai deranjeaza) de doua ori pana acum in sarcina asta. De fiecare data am reusit sa-I tin sub control si sa-I reduc folosesind wipes umede ca de bebe + spalat dupa fiecare iesire+ crema speciala… Sper sa fie si la tine bine cat de repede, ca tare neplacuti sunt!

Alinus, nu stiu nimic despre afte, dar tare ma doare sufletul cand povestesti despre Riana. Sanatate multa fetitei tale, sa-i treaca cat de repede.

Vineri mi s-a facut cea mai mare surpriza din viata mea, cand fetele de pe DC de la subiectul canadiecelor si cateva din America au organizat un baby shower pentru Sophia- au participat fizic numai 4 fete care locuiesc aici, dar tare mi-ar fi placut sa le cunosc personal pe toate cele care ne-au transmis ganduri frumoase. De-acum au spus ca am Ok si de la ele sa nasc , si cum sunt si eu in saptamana 38+, probabil nu mai e mult de asteptat. Miercuri am alta vizita la doctor, daca rezist pana atunci, sunt curioasa ce-mi zice si el (col, posibila dilatatie, etc).

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput