Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai
RamoC am inteles ca daca bebica cere papa mai repede de doua ore de la ultima masa inseamna ca nu a papat destul sa nu destul de consistent. Cica daca are stomacelul plin, are nevoie de 2 ore, 2 ore jumate sa digere lapticul. Iti goleste o tzitzi la o masa? Ca daca nu, ai putea sa incerci sa te mulgi mai intai, sa scoti partea mai apoasa si dupa aceea sa il pui la san sa pape laptele gros si hranitor. Dar este doar o parere. Poate intrebi si medicul pediatru.

Si eu sunt de parere ca nu papa suficient, pentru ca adoarme ca un porcusor cu tzitzi in gura si abia reusesc sa-l fac sa ragaie dupa ce papa. Cand suge doar un san se trezeste peste o ora si cere din nou. Daca am noroc si il trezesc cand il fac sa ragaie, cer singur papa din nou si atunci ii dau si celalalt san si doarme 3 ore, dar pana acum doar de vreo 2 ori pe zi am reusit asta.
O sa incerc sa imi scriu exact ora la care suge sa vad cat timp trece intre mese, caci cum am mai zis uit de la mana pana la gura si o sa contactez si pediatra cu date exacte sa vad ce ne sfatuieste.
Merci si pentru sfat.
Am reusit ieri si m-am muls dintr-un san 100 ml si i l-am dat la 2 mese plus cate o tzitzi si atunci a dormit prima data 3 ore, a doua oara doar 2 ore, desi sigur a baut 50 ml din biberon plus ce o mai fi baut din san. Daca e laptele prea light, ce pot sa fac? Ca de papat pap mai variat deja, nu numai supa...

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Ramona, ma bucur ca isi gasesc mamicile timp sa intre.. asta imi da speranta ca se poate, cat de cat, sa intorci macar capul de la bebe ....Bebe Dominic e superb, scoate broscoii din ecuatie... Si vreau si eu sa scap de 8 kilograme la nastere!!! Oricum mai am apoi de lucrat... aia e.. sorry ca intreb, de ce iei antibiotic?
38, mami de bebe MATEI

Antibioticul este pentru lochii,cica incepusera sa miroase si asta e semn de inceput de infectie, asadar 5 zile ampicilina capsule la 8 ore. Dupa ce le termin intentionez sa ma duc la un alt dr sa ma consulte sa vedem ce zice, ca pe mine nu m-a mai vazut nici un dr dupa ce am nascut. Imediat dupa ce am eliminat placenta m-a curatat dr acolo si apoi doar asistenta s-a ocupat de mine.

PS: dupa cum vedeti eu sunt la recuperari la pag 8. Daca treceti repede la alt capitol si eu scriu tot la asta, va rog bagati si la mine un PM sa ma opresc!

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
voi cu ce detergent ati spalat hainute, lenjerie, etc pt bebe?
ca ma bate gandul sa le spal , ca nu se stie cand nasc si mai bine sa fie spalate.... ramane sa le calce mama

Eu, inca nu am spalat lucurile lui bebe cu detergent. Dar, nu vreau sa le spal cu ceva specil de bebelusi. Mai bag o extra-clatire ca sa fiu sigura ca nu mai sunt urme de detergent. Doar atat. Sora-mea imi spunea ca sa-i spal lucrusoarele cu detergent special, numai in cazul in care bebe se irita de la hainute, astefel demonstrand ca are o piele mai sensibila. Altfel, acelasi detergent ca si rufele mele, in principiu Ariel.

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Stephy, Andre......ma bag la capitol nou sau prestati voi?

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

BEIIIII

MAINE NAAAAAAAAAAAAAAAASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am fost la doctorita noua, control ft ft dureros, verdict crima: maine fac cezariana!!!! Am un morcov cat casa poporuluiiii!
Deja mi-a facut internarea, acu sunt acasa sa imi iau bagajul, sa mai cumparam ultimele chestii ce mai trebuie! Deja dupa control am o scurgere destul de abundenta maronie, sper sa nu ma ia cu contractii din seara asta sa apuc sa nasc cumva normal, ca ma kk pe mine de fricaaaaaaaaaaAm furat ceva numere de telefon, va anunt maine venirea matzei

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 39+
AMR cateva zile...... !!
poze

Iupiiiiiiiiiii... parca am eu emotii, desi sigur nu mai nasc . Nastere usoara draga mea si bebitza frumoasa si papacioasa sa aveti! Facem galerie....

fug cu tzizti la printisor ca ma solicita...revin cu recuperarile mai tarziu. Sper sa nu nasti pana atunci, ca vreau si eu sa fiu pe faza !

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Stephy, Andre......ma bag la capitol nou sau prestati voi?

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Fa tu capitol te rog,eu sunt in vizita la sor-mea .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
toata noaptea cu ea) si asteptau sa-l aduca pe bb. E slabita, obosita, dar fericita!

Sincer iti spun ca nu am inteles logica pt care a lasat-o sa se rupa in ultimul hal. Pe o taietura e mult mai usor sa cosi marginile. Dr nu a vazut ca are un bebe mare? Pai, eu l-as strange de gat, daca m-ar lasa sa ma chinui si mai ales sa ma lase sa ma rup in ultimul hal. Mi s-a ridicat parul pe maini, cand am citi cat s-a chnuit biata fata. Doamne-Doamne, ce medici! Eu, una, nu as avea curaj sa nasc natural un bebe de peste 4 kg. Ma gandesc cu mare frica la unul de 3kg pe natural. Oricum, bine ai venit pe lume, bebe David!

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

[/quote]
sincer...cand esti strain...unora li se falfaie de tine..chiar daca le dai bani...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

GO MONIS !!!!!

GO LAURA !!!!!

GO ALI !!!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari Dana n pentru bebe David sa fie cuminte si sa o bucure pe mamica lui.

hai laurairina
hai monis
hai ali

Fetelor da chiar vine iarna nu gluma cu atatia fulgusori.Deci maine trebuie sa fim pe faza ca nu se stie la ce ora o sa apara fulgusori.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai stiti ceva de Simina si Maya??

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput