Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 18
krelia spune:
Am parlit un pic cu:
- Dana
...sunt bine..le ureaza si burticilor de maine, nasteri usoare si bebei sanatosi ![]()
- monis
....care e "invidiosa" pe noi ca suntem aici..si ca nu vede agitatele ![]()
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ramonaradu79 spune:
Hello si de la mine!
Eu vroiam sa citesc cuminte, sa recuperez,si sa raspund in tihna, si cand colo vestile tavalug.
Felicitari Dana.n! Ce bebe grasunel!Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
WOW ! multe agitate pt Laura

HAI LAURAAAAAAAAAA

HAI ALI!!!!!!!

Da ninge, nu gluma!Acu am vazut ca tre sa ma scoatem niste "prafuite" sa le scuturam bine,bine ca sa isi faca treaba exemplar

[center]HAI MONIS!!!!!!!!!!![center]

Nastere usoara fetelor si bebei sanatosi!!!!!!!Asteptam vesti!
O rugaciune pt Simina si fetita ei!
Dumnezeu sa va aibe in paza si sa va ocroteasca si sa va intoarceti repede acasa cu vesti bune.
31+
Alexandru
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionelamariaOk ... nu am stiut ca te deranjeaza... mai dau, din lene copy/paste numelor... si iese cum se vede. Promit sa nu mai fac![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

35+
Chiara Ada
dankutza spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot m-am cantarit, mai am doar 3,5 kg in plus din 12, asa ca suntem foaaaaaaaarte fericiti. |
Mama ce tare esti!!!! Doar 3,5 kg in plus? Ce bine ar fi sa "patetesc" si eu asa!!!

33+ moi si
Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui ali762000 BUNA FETELOR! AM VORBIT CU MEDICUL, MAINE IMI FACE CEZARIANA. IN SFARSIT IMI VOI TINE SI EU BEBELUSUL IN BRATE. VA ROG SA IMI TINETI PUMNII CA IMI ESTE FRICA DE INJECTIE CEL MAI MULT. |
Nu numai ca iti tinem pumnii dar trimitem si majoretele la geamul spitalului.

Bafta multa maine, Ali! Sa te intorci sanatoasa cu bebel sanatos!

33+ moi si
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy Deiuta saru mana de vesti,dau o fuga pan la sora mea sa dea o felie de tort de ziua ei,dar deschid pc-ul si acolo |

35+
Chiara Ada
rebebebe spune:
oau fetelor!Buna! Am lipsit cateva zile si unele ati nascut unele sunt gata-gata!Mult curaj burticilor Monis si Ali,care vor fi mamici in curand!
Eu am intrat in saptamana 33 si ma simt destul de bine, dar maaaree. Eu am doar 1.55 inaltime si fiecare kg ma transforma mai mult si ,ai mult intr-o mingiuta.
M a bucur ca va citesc fetelor si desi sunt la al doilea bebe vad ca tot mai aflu noutati si mai am de invatat.Mi-a placut discutia descpre produse ingrijire bebe si asa am aflat si eu de parabeni si petroleum.Sunt multumita ca insfarsit am gasit niste produse perfecte pt scumpul meu Niky.Le-am comandat astazi pe net.Au fost 30 de lire deci cam un milion jumate(sampon , gel dus, crema poponet,ulei de corp).Mie nu mi se par exagerat de scumpe.Sper sa fie atat de bune pe cat spun ei.Nu stiu daca regulamentul permite sa dau adresa site-ului de unde am comandat, daca nu va dau pe pm, cui vrea.Se fac livrari si in Europa.
Deasemenea in week-end m-am interesat si ce detergent e bun pt hainele lu bebe si am gasit pe un site de mamici din uk ce ar fi cel mai recomandat.Se pare ca detergentii non-bio si parfumant(pure) sunt cele mai bune, am cumparat si eu ieri non bio(gel) de la Fairy si balsam Comfort(pure). Am spalat ieri hainutele si vreau sa va spun ca sunt tare incantata miros superb si sunt moi si pufoase.Sper sa incep part time la munca din 15 Nov si sa petrec mai mult timp cu voi.
Va pupic, Rebe
dankutza spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro cica de azi e luna plina si vezi draga doamne se declanseaza nasterile...voi ati auzit de asa ceva? ![]() |
Sa stii ca eu cred, desi nu am auzit despre asa ceva concret. Luna are niste influente foarte mari asupra noastra, chiar daca nu ne dam seama. EU stiu de la sora-mea (care este medic), ca in noptile cu luna plina sunt cele mai multe sinucideri. Deci, daca ii influenteaza pe aia la cap....

33+ moi si
ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu, nu, nu ma deranjeaza. Mi se pare impersonal din partea celor care imi sunt dragi (deci tu). Mi-am ales eu prost nick-ul, dar acum asta e. Sper sa nu ma fi inteles gresit. ![]() 35+ Chiara Ada |
Nu m-am suparat ca mi-ai atras atentia... prefer asa decat sa fac tampenii fara sa-mi dau seama... ma bucur ca m-ai corectat... Practic , daca as fi tastat numele, as fi uitat de "terminatia" cluj....

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:

Bafta multa, Laurairina!
Stai calma, ca totul va fi bine. Sa vi acasa cu o bebelusa sanatoasa. Ce bine, ca ai ajuns la termen!

33+ moi si
Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.