Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 17
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 StephyMultumesc mult ![]() ![]() Eu acum m-am intors din oras,am mai facut niste cumparaturi pt bebe,sunt asa de frumoase toate lucrusoarele ![]() ![]() Abia astept sa auzim vestile bune despre fete : 39+ Radu Stefanpoze |
Pentru putin draga mea.

Sa poarte sanatos Raducu lucrusoarele.
Spune-mi tu nu ai nici un simptom? Dop,apa,contractii
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
ionelamaria spune:
Mai... da de unde iau eu atatea agitate? e kuna plina.... hmmm...
Alinus25 daca sta bebe sa se faca surioara bine... tare bine ar fi.... daca nu... sa fiti sanatisu amandoi... si sa va intoarceti repede acasa
laurairina13, noi te invidiem pe tine ca ai ajuns la termen, nasti o fetita sanatoasa... si ai sa o vezi acusica... iar noi ramanem in asteptare...
lacramioara2, ia priveste putin inapoi... parca mai ieri era vara... si ne laudam ca se zareste burtica... acum e aproape iarna si a inceput sa ninga... cat mai e? putin mami ... pt toate mai e putin
tinonino81, felicitari pt cumparaturi... mi-e dor si mie sa fac asta.... dar pana nu vine tati nu mai am curaj sa ies la plimbari lungi... macar daca e sa nasc de la plimbari sa fie si el ajuns
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
strumfy_12 spune:
Helllooooo!!!!
Dupa un weekend in care n-am apucat sa intru pe DC cand in cele din urma am net... ma apuc de citit.... si nu mai reusesc sa ajung la zi... De mai bine de 3 ore citesc...sunt asa de incantata ca citesc numai de bine...
Desi nascuta toamna...ador iarna..si cred ca anul asta voi fi martora la cea mai frumoasa ninsoare...cea de bebelusi. 

HAI LAURA!!!
HAI MONIS!!!
HAI ALI!!!
HAI fetelor, mult curaj... mult a ost putin mai e si va tineti comorile in brate!!!

Pe jumate sunt invidioasa e voi...ca maine o sa aveti bebeii in brate..dar pe de alta parte stiu ca fiecare zi conteaza pentru Strumfita mea...si oricat mi-as dori sa o tin in brate...mai pot astepta. O sa traim toate momentele astea faine....pana la sfarsitul anului...toate o sa tinem cel putin cate o comoara in brate...
LA MULTI ANI GABITZA!
Sa fii sanatoasa si tu si bebeii si sa ai parte de nastere usoara.
Ramonika 

sa treaca supararea.
33 
Andrecluj spune:
MESAJ DE LA MONIS "M-am cazat, cald, curat, sala de travaliu cu un singur pat = masa de travaliu, dulap cu oxitocina si ergomet (info pt cele care-s la Filantropia). Acu astept. Va scriu cand e ceva, pupi"

sa ii fie usor, si ei, si Laurei, si lui Ali.
35+
Chiara Ada
dankutza spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 fetelor hai sa va spun ce face o gravida nebuna....de 2 ore ma uit pe you tube la SAILOR MOON ![]() ![]() .m-am dilit,nu? |
Eu am avut alta nebunie ieri. AM ascultat ore intregi Liviu Vasilica. Mie nu imi place muzica p-o-p-u-l-a-r-a. Chiar fac scandal cand se uita taica-miu pe Etno. Dar, ieri nu stiu ce am avut, nu puteam sa ma satur de muzica aia. Tata este din Craiova, mama din Bucuresti, deci nici urma de teleormanean pe la noi prin casa.
Asa, ca ma impresia ca toate dezvoltam cate nebunie la un moment dat.

33+ moi si
Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA MONIS "M-am cazat, cald, curat, sala de travaliu cu un singur pat = masa de travaliu, dulap cu oxitocina si ergomet (info pt cele care-s la Filantropia). Acu astept. Va scriu cand e ceva, pupi" ![]() ![]() sa ii fie usor, si ei, si Laurei, si lui Ali. 35+ Chiara Ada |

Hai Monis!!

Ce bine ca e optimista... e o curajoasa!
Multumim mesager Andrecluj!! Esti o scumpa!!
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA MONIS "M-am cazat, cald, curat, sala de travaliu cu un singur pat = masa de travaliu, dulap cu oxitocina si ergomet (info pt cele care-s la Filantropia). Acu astept. Va scriu cand e ceva, pupi" ![]() ![]() sa ii fie usor, si ei, si Laurei, si lui Ali. 35+ Chiara Ada |
SI NOI ASTEPTAM IN CONTINUARE VESTI BUNE DE LA EA

HAIDETI FETELOOOORRRR!!!!!!!!!!!!

Lili
38 cu
Alexandru
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ionelamariaCe bine ca e optimista... e o curajoasa! Multumim mesager Andrecluj!! Esti o scumpa!! |
E o placere sa fi mesager, desi sunt gravidutze la care pe cuvant ca ma ia cu palpitatii. 
35+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Te rog, te rog, te rog, imi spui Andre, Andreea, cum iti vine, fara Cluj? ![]() E o placere sa fi mesager, desi sunt gravidutze la care pe cuvant ca ma ia cu palpitatii. ![]() 35+ Chiara Ada |
Ok ... nu am stiut ca te deranjeaza... mai dau, din lene copy/paste numelor... si iese cum se vede. Promit sa nu mai fac

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Deiuta saru mana de vesti,dau o fuga pan la sora mea sa dea o felie de tort de ziua ei,dar deschid pc-ul si acolo
.
Doamne ajuta draga noastra Monis sa ne dai numai vesti bune.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+