Cu dragoste din Iasi (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o duminica frumoasa... iar sarbatoritilor .. petrecere frumoasa.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor, sa fiti sanatosi si sa stea gripa departe de voi.
Gabi, nu stiu ce sa iti raspund, oricum cand a avut Calin conjunctivita am facut marea greseala sa merg la policlinica pentru copii, unde am dat peste un dr, nici nu ii mai stiu numele, il am pe reteta sa nu mai merg vreodata la el, care cand ne-a vazut ne-a intrebat ce cautam la el, ca avem copilul racit. Asta, dupa ce am intrat in cabinet, s-a purtat ca nu mai spus ce, stand cu ochii numai in ziar, iar eu spunandu-i ca avut asta mic ochii lipiti cu secretii la greu, umflat samd. Asa ca daca poti sa afli cat mai multe informatii si sa mergi in cunostinta de cauza e cel mai bine.
Va urez o saptamana minunata, cu cat mai putine cazuri de gripa in Iasi, ca sa nu ne pasca isteria generala.
Pupici.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o firbinte si va doresc o saptaman frumosa si usoara.

Noi aseara am fost la o petrecere... in trei... evident. Stefy a stat numai pe ringul de dans de la ora 15 pana la 20... cand am decis ca mergem acasa, ca era rupta de oboseala, dar nu se dadea dusa de pe ring. A dansat... pana n-a mai putut. La plecare ma intreaba daca mai mergem si maine la dans.....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc mult de urari sunteti niste dragute. Ieri am stat pe langa casa, am fost la niste vecini care au si ei o Gabriela, am avut si noi un pic musafiri..in concluzie...am mancat pe rupte...ca aseara chiar nu ma simteam bine...si sincer nu am exagerat...cred ca-s mai sensibila in perioada asta.

Sa aveti o saptamana frumoasa si sa fiti sanatosi...si mai astept ceva pareri vizavi de oftalmologi.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

bine v-am gasit...
Gea, scuze nu am vazut postarea ta vineri, am audiat Mozzart si Dvorak... noi mergem cu Alex de la 2 ani la Filarmonica, ma rog anul trecut a fost pauza dr deja ne-am reluat obiceiurile bune. Vineri, 13 noiembrie, este iar Mozzart daca vreti, dar vineri botezam asa ca e pas.
Miercuri insa daca doriti Mahler, Mozzart si Strauss in cadrul festivalului Sonoro parca la Aula Bibliotecii M. Eminescu(muzica de camera).
Alex a stat linistit cat a ascultat Mozzart, Rapirea din Serai si (ma iertati daca nu stiu numarul) un concert pt vioara si orchestra - bucati pe care le stia insa la Dvorak la pauza am plecat... Pur si simplu concertul in lumea noua nu a fost pe placul unui pusti de 6 ani! Dar eu sunt multumita!

Mergi la inceput

Contabila mea a avut gripa porcina. Baiatul ei fiind la National! Au facut-o cu totii. Au fost la Spital si de acolo i-au trimis acasa sa bea ceai de echinaceea! Nu tamiflu, nu nimic. Si sunt f bine, ok, doar cu ceai de echinacea.

Stiati ca au fost cazuri de gripa la National? Eu nu stiam. Am senzatia ca se ascund cazuri... de cand cu Streinul si declaratiile lui.
Dar cel mai grav mi se pare ca au scos din farmacii tamiflu, la spital nu mai au si se baga obligatoriu vaccinul! dar t etratezi cu succes nu cu anti virale ci cu ceai de echinaceea!

Mai tata, sunt 333 de cazuri si ei o considera problema de securitate nationala!? Sunt nebuni!

Mergi la inceput

Voiam sa va urez si eu la multi ani tuturor celor ce si-au sarbatorit ziua ieri!

Si noi cyu sarbatorile, de joi sarbatorim, a fost ziua sotului meu si apoi ieri, a sotului si lui Alex...
Asa ca am fost un pic off-line... Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Contabila mea a avut gripa porcina. Baiatul ei fiind la National! Au facut-o cu totii. Au fost la Spital si de acolo i-au trimis acasa sa bea ceai de echinaceea! Nu tamiflu, nu nimic. Si sunt f bine, ok, doar cu ceai de echinacea.

Stiati ca au fost cazuri de gripa la National? Eu nu stiam. Am senzatia ca se ascund cazuri... de cand cu Streinul si declaratiile lui.
Dar cel mai grav mi se pare ca au scos din farmacii tamiflu, la spital nu mai au si se baga obligatoriu vaccinul! dar t etratezi cu succes nu cu anti virale ci cu ceai de echinaceea!

buna dimineata!

am si eu o cunostiinta, care a povestit cum la biroul lor din Bucuresti au facut toti gripa porcina; cum au mers la spital si le-au dat TAMIFLU EXPIRAT.
si cum stau acasa si se trateaza cu alte antigripale (pliculete de coldrex, etc)...

linkul cu articolul despre VACCINAREA OBLIGATORIE era mai vechi, de cand era Balzac ministru al sanatatii.
sper sa nu revina in actualitate!

ATI DUS COPIII LA GRADI?
(la Sf. Parascheva era suspect de putin aglomerat azi dimineata)

Mergi la inceput