Cu dragoste din Iasi (89)
Raspunsuri - Pagina 8
cgeea spune:
Multumesc mult, Carmen, sper sa ajungem si noi vinerea care vine. N-am mai fost la filarmonca de un car de ani. Poti sa-mi dai detalii, te rog? de la ce ora, daca stii, de unde cumpar bilete, pret... Multumesc inca o data.
sotul meu
kisstherain999 spune:
Buna fetelor,
va rog impartasiti-mi si mie "experientele" voastre cu scosul amigdalelor.
Am fost la ORL la d-na dr Cristian si ne-a propus sa ii scoatem lui H amigdalele. Eu as fi deacord pt ca de 8 ori antibiotic intr-un an e fff mult. Dar m-am ingrozit cand am citit "impresii" pe net.
Abia vineri mai mergem la control si voi putea cere lamuriri d-nei dr si pana atunci sperii de ce informatii gasesc.
O saptamana usoara.
l_carmen2003 spune:
Cgeea, spectacolele incep la ora 19,00 iar bielte cu loc iei de al Agentie sau de la Casa de bilete daca mai raman - sincer nu in fiecare seara e sala plina! asa ca poti cumpara de la casa de bilete.
Kiss, sorry, nu stiu... Sanatate multa lui Pui!
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze.. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog MULTUMESC 36 saptamani A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI |
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kisstherain999 Buna fetelor, va rog impartasiti-mi si mie "experientele" voastre cu scosul amigdalelor. Am fost la ORL la d-na dr Cristian si ne-a propus sa ii scoatem lui H amigdalele. Eu as fi deacord pt ca de 8 ori antibiotic intr-un an e fff mult. Dar m-am ingrozit cand am citit "impresii" pe net. Abia vineri mai mergem la control si voi putea cere lamuriri d-nei dr si pana atunci sperii de ce informatii gasesc. O saptamana usoara. kiss HORIA varsta16.04.2007 Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ... |
buna!
in primul rand vreau sa va salut pe toate!
imi cer scuze ca nu mai reusesc sa intru ..ba ca ma simt pe dinafara, ba ca nu gasesc momentul potrivit..aman, aman..si nu mai reusesc.. dar uneori va mai citesc printre randuri cand am timp
as fi vrut sa-ti spun din experienta mea...
de mica am fost bolnavicioasa, si mama tb sa stea mai mereu cu mine in spitale..
crescand, raceam mereu si complicatia anginei era cu scarlatina...
din pastile si injectii nu ieseam..doctorii o sfatuiau mai mereu sa-mi scoata amigdalitele, caci astea ar fi cauza..
n-am inteles( ca nu le am cu medicina), de ce un organ care este predispus sa ajute organismul, ar trebui sa complice treburile.. in fine
operatia in sine nu e cine ce de speriat..aveam cinci ani cand mama a decis ca e vremea sa nu ma mai faca sa sufar...dar se gandea ca daca le scoate, sa nu am alte complicatii(cum acestea in teorie protejeaza sa nu ajunga microbii in corp)
defapt avea dreptate acum cand mi se intampla sa racesc..dar asta foarte rar (nustiu cat de important e asta..probabil depinde de organism si de imunitatea sa)
ziceam ca acum in loc sa mi se umfle amigdalitele..fac bronsite ..multumesc lui Dumnezeu n-am avut pana acum complicatii mai mari, desi sunt sigura ca sunt mai predispusa la microbi ca cei care au amigdalite.
cam asta e povestea .. nustiu cat iti poate fi de folos..problemele sunt diferite, dar ideea e .. daca cazul o impune, se poate trai bine si fara.
numai bine va doresc si o saptamana frumoasa!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte...
Eu sunt stresata putin... Stefy azi dimineata era cam moale... eu am zis ca obosita... Sper sa fie doar atat. Ea a insistat sa mearga la copii, nu vrea acasa.... Cand a ajuns acolo... parca era ceva mai bine.
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumi de cafelitza....acum o savurez.
Kriss, din pacate nu stiu nimic despre amigdale, amigdalite...am scapat de problemele acestea pana acum...
Am reusit ieri de am fost cu Octavian la oftalmolog, bineinteles ca i-a avansat miopia...o sa incerc mai multe vitamine naturale din morcov, afine si spanac spunea doamna dr. Chiar, exista pe piata sirop sau suc de afine...ca eu n-am studiat oferta nefiind interesata. Cu ocazia asta i-am facut control si lui Matei si e ok....sper sa ramana asa.
Sanatate multa la puiuti,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Gabriela, ma bucr ca ti-a placut dn dr. Si lui Alex...
Mie mi-au scazut dioptriile cu un numar in 3 lun icat am consumat cate 1 lingura de afine pe zi dimineata plus spirulina. Nu stiu daca la copii de varsta lui Otto functioneaza la fel, dar sper din tot sufletul. Si e super ca Matei nu are nevoie de ochelari!
Lacramioara, sorry...
Poate vremea a obosit-o pe Stefy... Poate nu e cazul sa te ingrijorezi pt puiut.
Stefania, nu vrem sa te simti pe dinafara, fiecare cand simte nevoia scrie. Cand nu, nu.
Eu de maine il duc pe Alex la gradi. Ce o fi o fi, la o adica e o gripa si daca e asa cums espune pe tulpina gripei din 1918 ii da imunitate pe viata daca nu e doar o gripa si nu e nici prima si nici ultima.
Azi avem engleza si maine facem si tenis si mai vad si eu alte mamici ce mai spun...
l_carmen2003 spune:
Lacramioara, editeaza numele subiectului, are un 'e' mai putin...
Saptamana trecuta Alex a reusit sa fie si cuminte, si bun la tenis(!!! pe bune) si a luat si note mari la testul de engleza... super, s-a straduit. Ii spun asta duminica seara cand a venit langa mine sa citim. Se schimba in pijamaluta si ii spun ca a fost o saptamana buna si el e un copil super.
-'mami, eu iti spun ca te iubesc cel mai mult din Univers! Ca esti cea mai buna din spatiu! Si tu doar ca am fost bun saptamana asta?'
-'!!'
-'Pai asta nu inseamna nimic! Poate cel mai bun copil din cartier dar nu e deajuns!'
Modest copil mai am!
herra spune:
of, si eu l-am dus azi la gradi ...
singurele masuri anti-gripa pe care le-am remarcat sunt cateva clante (nu toate) infasurate in tifon udat cu spirt...
si interdictia de a intra parintii in sala de mese - care nu se poate respecta pt ca acolo sunt dulapurile cu schimburi...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)