Cu dragoste din Iasi (89)
Raspunsuri - Pagina 6
cgeea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Aaa... noi deseara mergem la Filarmonica cu copil cu tot! E drept ca va fi aglomeratie, dar ma ierte Dumnezeu, cei ce se tem cu adevarat vor sta acasa, noi ailalti avem intalnire cu muzica. Pa. |
Mai zi-ne mai mult, te rog. Ce au in program? De la ce ora?
Multumesc.
sotul meu
herra spune:
eu ma tem cu adevarat.
mai precis nu vreau sa ma leg la cap daca nu ma doare, mai ales cu copilul meu cel sensibil...
cred ca zic pas la concerte deocamdata.
herra spune:
http://www.obiectivbr.ro/sanatate/34106-copiii-vaccinai-obligatoriu-impotriva-gripei-porcine.html
ghinetz spune:
Azi dau eu a cafea aromata, asa...ca de we. Si o bucata de cioco de casa, pentru amatori doar.
Carmen, cum a fost concertul? Cum l-a primit Alex? Te-ai decis, il aduci maine la gradi? Ai spus stop temerilor?
Gabi, sa va fie de bine mini vacanta. Om de zapada zici? Ce frumos suna!!! De acum...din nou la scoala, nu? Cu forte proaspete, banuiesc. Nu banuiesc insa si ca baietii abia asteapta.
Adi, ma bucur sa te mai citesc. Mai povesteste, mai povesteste.
Cristina (herra), voi mergeti luni la gradi?
Buli, am trecut pe langa biroul tau ieri, eram grabita si, desi te-am vazut prin geam n-am intrat sa te salut. Dar am facut-o in gand.
Lacra, tare simpatica micuta cu gripa porcina. Super! Deci la magazin sunt virusii, asa....
Oare ce mai face Nora? Nu ne scoate la un martini sa ardem virusi si bacterii prin taria alcoolului? Sau macar la o tuica fiarta. Or barem la o gargara cu apa calduta si cu sare.
Va pup. Ma duc ca se arde friptura.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli stai linistita, la practicantii de tae bo nu prinde gripa www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
din pacate, din motive de burta, shomez de vreo 2 luni...
GabrielaG spune:
Fetele..multumi de cafea...delicioasa...
Intrebare intrebatoare: intre dr. Galan, dr. Bogdanici si dr. Dimofte, unde sa merg la consultatie pt ochelari pt Otto?
Multumesc si week-end placut,
Gabriela si baietii
herra spune:
nu stiu de ceilalti, asa cum am mai spus eu nu ma mai duc la Bogdanici, pt ca recomanda ochelari la toti copiii.
noi mergem (sau incercam ca e super aglomerata) la dr Narcisa Ianopol, spitalul CFR.
nu cred ca-l duc luni la gradi, ca maine e ziua de nume a baietilor si o sa ne lungim probabil.
nu vi se pare curios ca astia nu mai spun mai nimic la tv sau pe net, de cand s-a considerat ca dr Cercel lanseaza mesaje panicarde??
au dat ordin astia cu campania electorala cred sa se vorbeasca mai putin de gripa.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
amironeanu spune:
Salut!
Gabi, noi mergem la dr. Bogdanici si Stefi poarta ochelari de la 2 ani. Dar daca atunci orice ii observa strabismul, acum numai daca te uiti cu atentie se mai observa. In schimb nu stiu nimic de ceilalti doctori.
Un week-end placut in continuare!
iulia-stefy spune:
Eu urez de astazi
La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Carmen, sunt sigura ca nu ia nimic cu mine. Discutiile sunt discutii. Fiecare isi spune parerea... Eu doar am postat ce am gasit ....
Cum a fost la filarmonica?
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI