Cu dragoste din Iasi (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dar vaccinul ala produs in Canada nu o sa ajunga niciodata la noi.

si nici nu suntem in grupele de risc la care se va distribui vaccin, ca in farmacii nu se va gasi.

eu am alta problema - de ce numai in Bucuresti se impart masti si ii dezinfecteaza pe maini in scoli la intrare si in fiecare pauza? noi suntem mai fraieri?

Mergi la inceput

Anca, trebuie sa scap de ideea asta fixa cu mastile, nu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Herra, dauminica in Mall am avut surpriza sa vad multi omuleti cu masti pe fata....
Eu azi am mers cu autobuzul si m-am speriat de cati oameni tuseau si stranutau... Oare nu sunt constienti ca ii imbolnavesc si pe ceilalti?

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

din pacate nu sunt constienti...

am fost si noi duminica in mall, dar nu am vazut nimic neobisnuit, iar Anca si alti useri spuneau la alt subiect ca mastile protejeaza doar de bacterii, nu si de virusi.

ce ma supara pe mine in tara asta e ca se pare ca si in problema sanatatii toti actioneaza politic, este incredibil cum manipuleaza orice declaratie, orice demisie...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

eu am tot cetit despre masti si am vazut ca:
1. ar trebui mai curind sa le poarte oamenii bolnavi, nu cei sanatosi (care oameni bolnavi oricum n-ar trebui sa iasa din casa)
2. ar fi totusi niste masti care protejeaza, dar nu-s alea obinuite ci unele speciale cu filtru sau nu-sh ce.
3. ar trebui purtate o data si apoi aruncate (de indata ce se umezesc)

eu una nu prea vad cum ar putea fi respectate toate conditiile astea, asa ca mai bine "pas"

o zi buna s-aveti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihadum spune:

Buna ziua,

vin la voi cu o rugaminte: sa-mi recomandati o pensiune in Iasi, in zona Spitalului de copii Sf. Maria.
Trebuie sa fiu luni la ora 8 fix cu fetita ( 2 ani ) la spital pentru un RMN, Tb. sa-i facem analize si tb. sa fie nemancata. Noi suntem din Piatra Neamt si are rau de masina, parca nu as pleca la ora 5 cu ea la drum.

Va multumesc mult pt. ajutor.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaela, uite astea sint relativ aproape de sp. de copii (5-10-15 min de mers pe jos)

Hotel Tudor Palace
Str. Ciurchi, nr.30, Iasi
Tel/Fax: 0232/244010
Mobil: 0746950061Email
office@hoteltudorpalace.ro
www.hoteltudorpalace.ro

Tarifele includ toate taxele si micul dejun.

Camera Single: 135lei/zi

Camera Double: 155lei/zi

Camera Matriomoniala: 155lei/zi

Camera Palace: 155lei/zi

Camera Triple: 209lei/zi

MG House
Str. Ion Creanga, nr. 87

Tel: 0726332690

office@mghouse.ro

www.mghouse.ro
1-7 nopti: 120ron/zi

8-15 nopti: 110ron/zi

16-30 nopti: 100ron/zi

Pentru perioade mai lungi de 30 de zile pretul este negociabil

Pat suplimentar: 40ron/zi

Pensiunea Sabina ***
Str. Stejar nr.111
Tel. 0232-27.23.68
www.pensiuneasabina.ro
pensiuneasabina@yahoo.com

Camera Single: 120ron/zi

Camera Double: 160ron/zi

Apartament: 220ron/zi

Johnny House
Str. Eternitate, nr. 66b

Tel: 0232-2770
Camera Single: 60ron/zi

Camera Double: 80ron/zi

Vila Grande***
Str. Calarasi nr 14
Tel: 0232-220.000
Fax: 0232-220.000
www.villagrande.ro

Taxa locala nu este inclusa in tarif.

Camera Single: 175ron/zi

Camera Double: 230ron/zi

Camera Triple: 300ron/zi

Camera cu Jacuzzi: 250ron/zi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihadum spune:

[quote]citat din mesajul lui buli

Mihaela, uite ......

Multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am gasit pe forum la Fulguleti...
"Masuri ant-gripa

Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precau)iilor. Contactul cu virusu nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mâinilor.
• Abordarea "Jos mâinile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• În mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata. Nu toata lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti pozitii Yoga pentru a curatarea cavitatilor nazale, dar suflarea puternica a nasului o data pe zi si curaarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
• Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea con)in si Zinc pentru a accelera absorbtia.
• Beti cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau."

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Eu, sa fiu sincera, nu mai cred stirile despre gripa.
E o gripa ca oricare alta. Doar ca presa, cu apetitul spre senzational si politicienii cu interesele de abatere a atentiei generale... au transformat-o in subiect de prima pagina!
Poate va amintiti de gripa aviara?
Nu spun ca nu poate fi periculoasa, dar orice am face si oricat de paranoici am deveni cum o putem opri? Ok, evitam zonele aglomerate, insa exista purtatori asimptomatici...
Cazurile grave au fost la bolnavii cronici, exact persoanele carora li se recomanda vaccinarea in fiecare an, pentru ca pentru ei orice gripa poate fi fatala...

Asa ca, nu mai priviti la tv la stiri si poate scapati de gripa...
Altfel, oricum suntem expusi si nu stiu ce anume e mai periculos: sa ne lasam intoxicati de stiri perverse sau o banala gripa despre care ni s-a spus ca e de tip'nou'?

Mergi la inceput