Cu dragoste din Iasi (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte

Carmen, eu sunt de acord cu tine... Deja am decis ca zilele astea cat e plecat sotul sa merg pe jos, cu taxi, dar in transportul in comun nu mai urc, ca ieri mi-a ajuns. La noi si Stefy stie deja de gripa porcina si nu i-as fi zis ei in mod intentionat, ci ca s-a discutat prin casa, pe la cresa....

Perle de ieri si de azi...

Mami, hai la mgazin..
Eu intreb: Ce sa facem la magazin?
Ea zice: Sa cumparam virusi....
Asta dupa ce eu tot am spus ca nu merg la supermarket ca sunt virusi....

Azi dimineata imi zice: Mami, musca mananca de pe jos...
Si eu zic: O sa faca gripa..
Stefy: pocina?
Am ras... de una singura....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim de cafea....eu sunt la Tg. Neamt(ma rog undeva langa) si e zapada...un om de zapada langa usa...deocamdata e frig, asa ca e binevenita cafelutza.

E grozava Stefania cu virusii si gripa porcina...important e ca a auzit si retinut. (Ma gandeam acum ca baietii mei n-au pomenit nici unul de asta...)
Sanatate multa si aveti grija,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

azi-dimineata am vazut un om intr-o statie de troleibus - purta o masca super-tare, tip scoica, cu o chestie rotunda albastra in partea din fata, mai tare, de plastic parca...

o zi usoara!

Mergi la inceput

acush incepe gradinita. o sa-i duceti pe copii sau ii mai tineti acasa?

le faceti vaccinul antigripal obisnuit? dar voi, adultii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Cristina, ai promis doar ca te lasi de masti

Matei a mers continuu la gradinita, e la particulara si nici n-ar avea cu cine sta acasa.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Cristina, ai promis doar ca te lasi de masti

Matei a mers continuu la gradinita, e la particulara si nici n-ar avea cu cine sta acasa.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

se pare ca sunt addicted deja!

V are cu cine sta acasa, dar nu e gratis - tocmai de-aia nu-mi permit (si) o particulara...

Mergi la inceput

Herra, eu momentan sunt impotriva vaccinarii. Mergem pe vitamina C si alte metode de evitare pe cat posibil... evitam aglomeratiile.... dar nu vreau vaccin.... ca nu cred ca la testat cineva...

Se incearca vaccinarea fetitelor peste 13 ani cu vaccinul HPV, acum fara acordul sau fara a consulta parintii...

un model de refuz al anumitor vaccinari.. bine, eu ma gandeam la o forma mai soft

Catre SCOALA ......
In atentia Domnului Director si cadrelor medicale din scoala

Declaratie de refuz a vaccinarii

Prin prezenta, subsemnatii ...., cnp ...., parinti al copilului ...., elev al Scolii ..., in clasa a ..., va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilului nostru ....

Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintei noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.
Deasemenea declaram ca NU NE ASUMAM raspunderea neefectuarii oricarui tip de vaccin atāt timp cāt nici producatorii si nici cei care decid vaccinarea NU ISI ASUMA nici o raspundere privind efectele secundare ale vaccinurilor.

Data _ _ Semnatura_ _ _

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mei, iar ne isterizam!
De unde a aparut si chestia asta? adica auzisem ca ar putea sa bage obligatoriu vaccinul h1n1, dar de alalalt nu...
Nici pe vremea lui Ceasca nu faceau chestii de astea... dar se pare ca Base e mai tare ca Ceasca!

In ce priveste declaratia de mai sus, nu stiu cine a scris-o dar e cam... hai sa spunem ca as consulta un avocat inainte de a scrie si semna asa ceva... adica e necesar ceva mai la obiect, mai clar si mult mai eficace.

Altfel, parerea mea, e doar o declaratie fara valoare... care face mai mult rau decat bine, prin faptul ca, poate fi usor desconsiderata creandu-se astfel un precedent. Si ce facem atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!

Gabi,ce fain de tine,sa aduci si la Iasi ceva zapada.

Carmen si eu am auzit ca vor baga obligatoriu vaccinul HPV .Chiar asistenta de la scoala mi-a spus la inceput de an.

In alta ordine de idei..ce mai faceti?
Eu ma refac dupa o raceala groaznica.Am ramas cu ceva tuse insa pot spune ca a trecut..Mai prind o zi ,doua din vacanta..caci am tinut copilu aproape numai in casa ,dar o duc (bonus) la coafor sambata,ca a fost cuminte.:))
Avem sambata nunta ,mai stiti cat se mai pune pe masa? LA Unirea?

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Carmen uite aici niste articole privind administrarea vaccinului fara acordul parintilor.....

www.realitatea.net/adrian-streinu-cercel--secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii--participa-acum-la-realitatea-net-live--trimite-intrebarile-si-comentariile-tale_650087.html" target="_blank"> realitatea

www.ziarulring.ro/stiri/8725/elevele-vaccinate-obligatoriu-anti-hpv" target="_blank"> ziarul ring

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput