PRIETENE FARA TITLU (53)
Raspunsuri - Pagina 4
Ursoaica spune:
Molarul te durea pt ca ai fost zgandarita la dinti si asta era repercusiunea ... sa razbunat nitel pe tine (molarul) ... bine ca a trecut ... spor la treaba.
Alimente care contin fier: tofu, carne slaba de vita, spanac, varza, peste, ficat, carne de pasare, oua, dovleac, fasolea uscata, cartofi dulci.
monica70 spune:
URSULINA UITE: http://www.pentrumamici.ro/jurnale/mami_ana/cantece-pentru-copii--culorile-se-cearta noroc cu google,eu as caut cand o aud pe Diana baguind cateva versuri disparate.Deci Raisa ta o fi invatat cantecul la gradinita
revin
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Bee spune:
Buna fetele.
Ursoaico tinem pumnii si luna asta! E un cantec de pe un CD care se chema "Jucarii" parca. M-a omorat Ana cu CD-ul intre 1 si 2 ani. Acum l-am ratacit si era buuuuuun! Ca avea cantece si cu numerele si cu spalatul pe dinti/ maini/ fata.
Astery, felicitari pt aniversare! Te cred ca-ti creste inima. Cate picaturi ii dai lui Razvan? Sucuri naturale poti sa-i dai? E important! Si cereale integrale (eu le dau ceva fulgi de ovaz-cei mai ieftini din Kaufland+ miere+ iaurt), polen si cacao. EU le dau intotdeauna lapte cu cacao. Nu le-am luat niciodata nesquik sau alte alea. Cacao neagra. SI mai da-i cioco neagra daca crezi tu ca e bine, ca aia are mai multa cacao. EU mi-am facut niste socoteli si le dau, cat sa-i agite? Evident ideal ar fi sa pape: legume, fructe, carne, dar........ Ce sa-i faci? Si noi suntem necajiti cu asta! Si doctorita la care mergeam noi ne-a si spus: alimentatia e de baza, fierul sintetic se asimileaza mai greu! Pai noi luam 40 pic/zi si cum ti-am spus dupa 6 luni fierul inca nu era la limita minima: avea undeva sub 40. Pai el avea saracutl modificari de forma la eritrocite si alte modificari nasoale de au crezut doctorii ca e talasemie. Si cand colo era o anemie feripriva urata. Nu exagerez, dar dupa 2 luni de tratament, avea fierul 25.
Moni si eu am fost la Stana in copilarie. De muuulte ori. Toti Apusenii i-am batut cu ai mei sau cu prietenul meu mai tarziu. Ba am fost odata si in tabara, a fost super. Acum sti ca Arieseni e mai la moda si cu skiul, dar n-am fost.
Denisa, ai uitat sa mai revii cu povesti.
plec la copii.
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Deci buna dimineata,acum pap si imi beau cafeaua.De pe la 9 suntem treji dar am stat in pat cu Tudor si s-a catzarat si Diana langa noi,eu ma mai motzait,mi-e un sooomn.Vin ploile ...
BRANDUSA Arieseni am auzit ca e fain,sunt partii mai dificile pe-acolo.Nu mai retin daca a fost si frate-meu,ca poate are poze,dar cred ca nu inca.Dar el umbla la Straja la schi,asta e pe la Lupeni de-acolo se urca parca.Si acolo e fain,dar cred ca e mai sus de 1000 m.Insa ar fi ceva mai aproape de voi.
ASTERY cum nu mananca Razvan nici legume nici fructe si nici carne? Atunci ce mananca??? Ciorbe nu mananca? Fructele se pot vara prin iaurt,nici din ala nu consuma?
BRANDUSA interesant cu cacao ,deci io stau bine la cata cioco bag
URSULINA cu placere Si noi ii dam Dianei cavit,e si pe post de cioco
Sa stiti ca si Dianei la analize numai fierul i-a iesit ceva mai scazut asa ca i-am mai dat,apoi am intrerupt si iar ii mai voi da.Dar fierul mai scazut sau la limita e si de la perioada de crestere ...
Voi vit D/vigantol si calciu le mai dati? Eu am reinceput sa cumpar pentru perioada de iarna ulei de peste,capsule pe care le inghite.Calciu nu i-am mai luat ca bea destul lapte.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
Ursoaica spune:
Dar pe asta o stiti?
"Unde e mamica
Sa imi faca patul?
Unde e bunica
Sa imi dea halatul?
Unde e taticul
Sa ma care-n spate?
Unde e bunicul
Sa imi dea de toate ?
Unde sa fie oare?
Sunt acasa toti!
Iar la gradinita, te descurci cum poti."
Cand am auzit-o pe Raisa spunand-o am intepenit. Ea nu spune am invatat asta, ci bajbaie seara in pat ...tre sa stau sa o pandesc sa inteleg ce zice ca sa o pot incuraja apoi sa o zica la toata lumea.
monica70 spune:
La noi e show! Diana inca in pijama,si-a agatzat gen rucsac o pereche de pantaloni si a inceput sa danseze tiganeste cica,asa ca i-am pus muzica tiganeasca de pe yotube.Tudor se uita la ea cu gura cascata Merg sa ii iau si pe el in brate si sa il dansez un pic
Rebvin cand obosesc
bagati maaai!!
http://www.youtube.com/watch?v=IAutTd_5EWU&feature=fvw
Ursoaica spune:
Moni si noi tot acolo suntem ... la muzica gipsy ... cred ca pluteste ceva in aer ...
asteryaro spune:
Am pus la foc o mancarica de cartofi, n-am mai facut de mult si-am poftit, cu gogosari acri va fi o minunatie, si poate si cu mamaliguta.
Moni, Razvan mananca doar 2 feluri de ciorbita: de galuste si de legume. Fara carne. La cap. carne - gratar de pui sau snitel, dar sporadic. Oua - da, dar rar, uneori dupa muulte negocieri, iar acum ca a venit frigul... oua nu prea mai sunt. Din comert nu-i dau deloc, mie mi-e scarba de alea. Iaurt cu bucatele? No way, le scoate din gura, mai am de incercat varianta blender. Iaurturi simple, budinci - da. Lapte NAN fara lactoza, tocmai pt. fier l-am pastrat. Cereale? Am sa incerc, el n-a papat niciodata cereale.
Salate nu, legume crude nu, fructe nu... mananca foarte-foarte selectiv.
Cam asa stam noi.
Bee, deocamdata ii dau 20 picaturi/zi, in doua prize, in lapte. Are si sangele modificat, poate din cauza ca era in tratament pt. laringita atunci cand i-am recoltat, poate nu, maine aflu, merg la pediatra cu analizele.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
URSULINA super Raisa cate a retinut Nici pe asta nu am auzit-o ...
ASTERY deci tot consuma cate ceva.Diana mananca ea de toate,dar in cantitati mici.
Eu merg sa pun la foc fasolea uscata inmuiata de-aseara,o fac mai supa si cu carnati cabanos si multi morcovi.N-am mancat demult.
Si pe urma vin la acte,ca Tudor a adormit.Diana ce ma mai seaca p-aci,isi indosariaza desenele si tot imi arata una-alta "mamiiii ..." .
Azi am drumuri la ora 17 la dentist si trebuie sa fug si pentru ridicat alocatia de nastere,sau azi sau maine,dar acolo e doar pana la ora 16,n-as sta atat aiurea prin oras,din cauza lui Tudor Se mai poate merge si maine,vad eu ce fac.