PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Vai Moni ca mi-ai adus aminte de alocatie!
Fetelor urmariti cu atentie daca ati primit sau nu alocatia copiilor caci aici in Bucuresti au facut astia o magarie mai mare decat capul lor la un loc!!! Cica au sters baza de date "din greseala" si multi copii pana in 18 ani nu au mai primit alocatiile. Noi nu am mai primit alocatia din Iulie ... noroc cu postarita ca mi-a atras atentia ca eu nici nu bagasem de seama ... ma intalnesc cu ea si vroiam sa o intreb ceva (nu mai stiu ce, dar in niciun caz nu ce avea ea sa imi raspunda) si saraca zice inainte de a deschide eu gura "nu, nu am primit alocatiile dumneavoastra de aceea nu le-am adus" si eu zic "ce?" la care ea "pai nu ati mai primit alocatia din iulie" eu " si ii zic multumesc". Am fost unde trebuia, am stat 2 ore la o coada ca sa mai stau 1 ora la alta, dar am rezolvat ... voi primi alocatia in ... ianuarie... pana atunci nimic ... daca nu ma duceam nu o mai primeam in veci! Astfel au mai gasit o metoda statul de a "economisi" niste bani de la fraieri (adica noi) ... si sunt multi parinti in situatia asta carora le-am zis ce trebuie facut si au zis ca pt 42 de lei pe luna nu merita atata timp pierdut pe la cozi si nervi ... eu am considerat ca merita si m-am conformat. Am vrut sa imi trec alocatia pe card si mi-a zis tanti de acolo ca sa nu o fac atunci ci in ianuarie sa mai vin la un rand de cozi si nervi ca sa nu se suprapuna dosarele ... in traducere directa: adica sa nu le pun la munca suplimentara atunci ca nu aveau chef! Asfel mai am un drum de facut in ianuarie pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA mersi de info,chiar ca-s magari aia,orice suma ar fi e dreptul nostru.la noi a intrat alocatia dianei,dar a lui Tudor inca nici un sfantz ... probabil vin acum in noiembrie si pe septembrie si pe octombrie.De indemnizatie CIC ce sa mai spun,sper sa vina macar in decembrie sa am parale de sarbatori.

La mine nici poveste de acte,ca s-a trezit Tudor si i-am dat papa - ziua cam asa doarme cca jumatate de ora maxim.Am mai bantuit si pe la bucatarie.Acum trebuie sa o cam pun si pe Diana la somn,deocamdta e la TV.Mami voia sa o ia sa doarma iar la ei de amiaza,dar nu vrea sa mearga

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Pfuaiii, ce vreme... vine iarna cu adevarat, abia astept zapada , pe care n-am vazut-o de cativa ani .
In iarna asta am planuit sa mergem cu Razvan la zapada, la sanius undeva, Poiana Brasov, Predeal ceva de genul.

Mie mi-a aparut un nodul, undeva intre axila si sanul stang . Am mai avut cu ani in urma, dar acum parca asta e altfel. A crescut de ieri considerabil, e o zona rosie, sensibila, putin dureroasa la atingere... imi cam tzatzaie curu'. Da' poate am noroc, ca de obicei.

Razvan e vesel, fericit, la lectie.
De atata ras l-a apucat sughitul.
Voi ce mai faceti, ce mai ziceti?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY mie imi suna a furuncul.In premiera am avut si eu asa ceva dupa ce nascui (de la imunitatea scazuta deci) acum pe Tudor - la subsoara dreapta.M-am documentat pe net pe o gramada de forumuri si am gasit solutia perfecta si rapida.Mibazon,o crema de uz veterinar pentru mastita la vaci In trei zile mi-a trecut roseata si durerea si dupa inca o sapatamana a disparut si galma ca si cum n-ar fi fost.Si la cum aratase imi indicase asistenta doctoritei de familie sa merg la urgente sa mi-l scoata si sa mai pun nu stiu ce Noroc cu netul

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Moni, da stiu de Mibazon, era bun si pt. acnee.
Furuncul? Deci sa ma astept la dureri. N-am avut in viata mea, dar prefer asa decat altceva.
Revin, s-a terminat lectia.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Asa si ce mai zic? Eu zic brrrrrrrrr ... ca am iesit,fusei la dentista.
Dianei i-am adus bucataria de jucarie,i-am pus si o carpa uda in mana si intai si-a sters-o de praf,apoi a sters toate vasele,acum tot muta boabele de fasole dintr-un vas in altul,mai incalzeste la cuptorul cu microunde ... ma mai obliga sa "mananc" una alta,dar am convins-o sa isi aduca papusile si sa le "indoape" pe ele

Si eu as vrea la zapada,dar anul asta nu prea am cum.
Noi o sa tragem o tura la Oradea intr-unul din we ce vin,sa il cunoastem pe nepotelul Dragos cel deodata cu Tudor si pe nepotica Maria ce trebuie sa apara din moment in moment (nepoata-mea e in 39 de saptamani deja).Si s-a mai nascut si inca un nepotel,dar la 7 luni prin cezariana,el trebuia sa fie ultimul din serie ... dar a avut placenta previa maica-sa sotia varului.Pe el cine stie cand il vedem,ca-s prin Salaj ...

Mergi la inceput

Wow, la mine e nasol: Razvan a redescoperit "CALP_ULATORUL" si-mi mananca zilele. Duc niste negocieri grele, da' grele de tot.
Daca ar tine si creionul atat de bine ca mausul, as fi si mai impacata, dar nu le poti avea pe toate in viata . Insa io tot mai sper.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY mortal Razvan ... trebuie scris cifrat pe DC din cauza lui Sper sa iti faca program si tie la PC ,macar 10 minute pe zi

Io am in mine o tona de nervi (Diana ...) asa ca metg intai sa ii descarc la bucatarie (ca tot a luat-o deja iar in jos cantarul,ieri mai aveam doar 57 kg ).Dupa care revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Unde ati disparut? In afara de faptul ca forumul merge tare greu.
Astery, nu cred ca sta Razvan la calpulator atat de mult! Cand mai veniti la Bucuresti?
Moni, la voi cum e cu gripa? Mie una mi-e cam frica.
Ursulina, deci Raisa va tot toarna ba cantecele, ba poezii si voi nu stiti ce si cum.
Eu racita, ca de o luna jumate incoace. Deja e exasperant, dar ma bucur ca-s eu si nu Tavi sau Razvi. De Ana ce sa mai spun ca e cu amigdalele praf, dar fara febra. Si e dusa la socrii sa mai schimbe aerul. Acum ce sa spun, dar sotul meu are o problema la cap. O trimit pe fata la socrii cu indicatia exacta: o duci tu, nu o ia tatal tau de la tine de la servici. Ca stiu eu ca socru-meu nu vine cu masina de sila de trafic si o baga in metrou. Bine, nu i-am facut eu lui Radu toata teoria, ca nu-i plac teoriile, dar stia exact ce vreau sa spun. Ei si? A dus fata la servici de unde a luat-o socru-meu si a bagat-o in metrou, la un loc cu sute de mii de alti oameni. Lasa gripa asta de bantuie, dar e slabita si poate sa ia oricare din alte 200 de tulpini de virusi diversi de bantuie si pe care nu i-a luat inca. El sta cu ea, daca face fata febra 40? Sau daca se imbolnaveste si Razvan care e jale cu febra. De Tavi nu mai spun......Ma cert cu peretii.
In rest toate bune la noi acasa. O vreme afara de plangi.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Buna gagici.Am aparut si eu,sa vad daca pot scrie ceva ,ca nu prea functioneaza forumul vad.
Eu am fost pana in oras si apropo de gripa cu pricina,am mers cu tramvaiul aproape gol incolo pe ruta ocolitoare si m-am intors pe ruta directa partial cu autobuzul plin (se renoveaza liniile de tramvai pe centru) si cu tramvaiul asa si asa,adica am avut loc pe scaun.Si chiar am auzit vorbind langa mine doi liceeni din care unul spunea celuilalt ca i-au trimis acasa pana luni.O fi de la liceul unde s-au depistat cazuri de gripa din asta la noi in oras.Doar de cateva zile au aparut,intai o familie din 3 persoane venita din Germania,apoi cativa elevi si parca profesori plus englezul venit in liceu in vizita de la care au contactat-o ... Asa ca am fost la cca un m de baiatul ala trimis acasa
Ma rog,din ce am mai citit gripa asta are o forma usoara de tot ,poate trece si neobservabila.Problema sunt complicatiile daca apara,adica pneumonia.
Ca tot vorbim de boli,Diana e de vreo 3 zile cu ceva muci curgatori si cu oarece secretii si in gat - ca doar e in vacanta,nu ???
Si mie imi cam curge nasul,dar mai mult cand casc.Si casc destul de des cu vremea asta
Ei sa vedem daca functioneste jucaria,asa ca trimit o parte.,Daca merge, mai revin ...

Mergi la inceput