PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na ca merge,cam greoi dar asta e.
BRANDUSA of ce cunosc genul asta Si eu ii zic clar si raspicat de multe ori in privinta copiilor,fa ASA si el face fix invers Putin le pasa se pare !!!
Cum esti tu racita de atata vreme? Iei ceva? Apropo, tu il scoti zilnic pe Tavi pe-afara? Si cat il ti?

La noi e ok.Tudor a adormit,Diana e la mami si au facut impreuna branzoici (ne-au trimis neamurile din comuna de langa Arad lapte si branza proaspata de vaci) Eu cum am zis am fost sa scot banii de trusou,uriasa suma de 150 lei,ca luna trecuta n-aveau bani,am primit doar prima de nastere atunci.Si-acolo am stat afara vreo 15 minute pana a venit casiera,era intr-o curte interioara la cantina municipala.Si dupa ce ca aveam priveliste cu doi copaci la care le cadeau frunzele,mai iesea sontac sontac si cate un batranel/o batranica cu sacosa cu sufertasele de mancare Sa dai in depresie nu alta ... Si pe urma apare casiera,ne adunam cele 5-6 persoane la usa,apar si doi tipi,iar unul se pune sa isi aprinda tigara LANGA MINE si imi sufla si fumul in nas!!! Maama m-au apucat niste nervi,am tusit cu sbubanteles,el nimic si atunci i-am zis frumusel - io care nu prea fac d-astea,sunt genul care mai bine fac spume in mine - "va rog frumos, puteti fuma mai incolo,ca am lentile de contact si ma deranjeaza" (ma deranjeaza pe mine si fara lentile evident ) A ramas ala perplex cateva secunde cu niste ochi beliti la mine, nu ii venea sa creada probabil ,dar a zis ca "da sigur" si a uschit-o frumusel mai incolo .Pai cum naiba,astia efectiv nu realizeaza cat ii deranjeaza pe cei din jur.Si mai fuma unul, dar ala a avut bunul simt sa stea la vreo 5 pasi de trupa.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara si de la noi.
Azi am fost in vizita la Alina si Sorin, s-au jucat copiii mult, pana cand Sorin i-a spus lui Razvan "la tine nu vine Mos Craciun, numai la mineeeeee". Eu n-am fost pe faza, ca asta s-a intamplat in alta camera. Si nu stiam de ce Razvan a pus bot, si nici macar pe mine nu ma mai vroia. Ca el asa face . Pe drum pana in Buzau am aflat ce si cum, si da-i explicatii .
Minunat este ca el STIE care-i faza cu Mos Craciun .

Bee, noi la Bucuresti venim pe 12 luna asta, la ora 11, la control la dr. Naghiu. Imi pare rau ca esti bolnava. Cat despre Radu si socrul tau... Nu-i bine cum procedeaza, e foarte periculos, iar ei nu realizeaza. Eu ma pot mandri cu EXACT contrariul: m-ar incuia in casa si-ar pune si lant la usa, cum SA EXPUNEM COPILUL???

Moni, deci te-ai expus, care va sa zica. E nasol, mie chiar mi-e teama. Eu, desi fosta fumatoare, NU mai suport defel fumul de tigara. Imi arde nasul. Si depinde de situatie, uneori spun ca ma deranjeaza, alteori nu. Cel mai nasol este cand urcam in lift si-i liftu' plin de fum de tigara. Stiu si cine este raspunzator: un dobitoc, care nici nu saluta macar.

Ziua de maine este o enigma: la 12.30 trebuie sa merg la dentist, cu tot cu Razvan. O fi bine, n-o fi... poate gasesc alta solutie, la porcina ma tot gandesc .

In rest, suntem binisor.
Afara e frig si ploua, si vorba lui Razvan "mami, a venit toamna si se ruginesc frunzele". Pai, e aproape iarna!
Sunt p'aci.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Daca acum nu scriam, nu ma mai prindeati pana luni. Diana se uita la ciocanitoarea Woody si eu ma invart pe aici. Adevarul e ca dorm in fiecare dupa-masa cu ea (si-a reluat acest obicei), apoi ne trezim, mananca, ne jucam, mai vine Robi pe la noi, uite-asa ne trece timpul pana la gradinita.
Nu stiu cum va fi, o sa se deschida au ba, cu gripa asta porcina suntem in dubii. Eu imi fac vaccinul cand il primeste medicul la cabinet si sotul idem. Pe Diana o las in pace.
Stam acasa ca masina e in service, saptamana asta e gata, teoretic. Asa ca, mancare, curatenie si joaca. Toti trei.
Astery, felicitari pentru Razvan, am citit despre progresele lui si cat esti de emotionata...pai te cred, doamna, cum sa nu fii? Atata munca si toata cu maxim folos.
Copiii au obiceiul sa-si spuna rautati unul altuia, bietul Razvan ce necajit o fi fost, ca nu vine Mosul...dragul de el. O sa fie super fericit cand il va vedea.
Bee, ce necajita esti cu Anuta, tot bolnava. Acum e mai bine? Intradevar, e tare mult trei ture de antibiotic, de-abia a inceput gradinita. Fiica-mea a luat doua. De ce nu te bagi la o cura cu oua de prepelita pentru ea? Pe bune ca incep una noua, saptamana viitoare.
Tu cum te simti? Nu iei nimic? Chiar e aiurea sa dureze atat si sa nu servesti un medicament, acolo..
Chiar ca e inconstient sotul, nici eu nu as lasa-o pe Diana in aglomeratie, mai ales acum, de fapt nici n-am scos-o afara, ploua si era urat. Dar si daca o scot maine, ne plimbam doar. Sa stii ca pe la noi parcurile sunt goale, ori ca e de la frig si bunicile constiincioase ii tin in casa, vai bietii copii (ca anul trecut), ori e frica de gripa.
Sanatate tie si copiilor!
Moni, in bunul obicei al Dianei, trebuia sa se imbolnaveasca in timpul vacantei. Sanatate si sa scape repede. A mea s-a trezit cu nasul infundat, dar si-a revenit pe parcursul zilei.
Tot am vrut sa te intreb si am uitat: cum a trecut Tudor peste vaccin? A facut febra? Poate ai scris, dar jur ca nu mai stiu ce am citit.
Asa...jocuri cu Diana, mai mult de-a magazinul, cumparam, cumparam tot ce putem, mai ales ciocolata Kinder. Si stie foarte bine cati bani sa plateasca. Exercitiul perfect de matematica.
Mai da-mi idei de mancare dimineata si seara. Ma dispera, paine cu gem, miere, salam, unt, cascaval, cremvursti. Altceva? Ea cica: imi place painea. Da, dar chiar asa? In halul asta? Si ceai. Bea la ceai...de tei si musetel. Ca menta n-am curaj.
Ursu, ai scapat de boala? Otita, amigadalita si ce ai mai avut? Eu am constatat studiind simptomele gripei sezoniere ca am avut-o. la fix. Doar pe aia porcina am ratat-o. Ntz, ntz.
Raisa cum e? Sper ca bine.
Denisa, ati avut petrecerea de Halloween. O sa ma uit la poze. In rest, toate bune?
Pregateste sotul mancarea, v-am lasat. Revin eu candva. Cel mai cert, saptamana care urmeaza, de luni, voi fi libera. Asa ca, intre indatoririle de la servici, mai scriu cate ceva.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Mai dar vad ca va panicarati rau cu gripa asta !
INGRID chiar asa, va faceti vaccinul? Si vrei sa o opresti si pe Diana de la gradinita ??
ASTERY si voi vreti sa va cam inchideti in casa?

Pai Diana mea aproape zilnic merge(a) cu tramvaiul/autobusul ... cand merge cu taica-su prin oras.Pai ai mei - mami,tati,frate-meu sunt zilnic in contact cu publicul la magazin sau (mai mult frate-meu) dusi dupa marfa prin locuri aglomerate.Si intram zilnic si noi in contact cu ei.
Eu gripa nu stiu sa fi avut vreodata,adica de-aia care teoretic apare brusc cu febra mare si dureri musculare.Eu cu virozele ... sau cu unele dureri de gat,angine sau cum le zice.Si ai mei cam la fel.

INGRID deci va distrati in trei Am mai scris ca a fost relativ ok Tudor dupa vaccin,adica febra in fundulet maxim 37,8 si ceva maraiala doua zile.
Diana sper sa nu se imbolnaveasca de-a binelea - ca eu niste jaf de muci nu prea ii consider boala.Ii tratam cu batista si seara o portie de vibrocil,daca nu uitam ... asta ca sa nu ii fie cumva nasul infundat pe ste noapte si sa doarma bine.Dar e ok,a dormit tun si azi noapte.Iar "la amiaza' la mami, mai mult de trei ore a dormit!
Io m-am tratat cu usturoi (in tzatziki) si cu ceapa (langa fasolea uscata ) deci nu se prinde de mine nimic
Va las ca Tudor e miorlait rau,sau plictisit ... vrea sau in brate sau macar "sa vorbim".De pe-acum trebuie bagat tot mai mult in seama.Mai ales seara e asa.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

INGRID AM UITAT ce te plangi mai de asa meniuri la Diana ta? Pai a mea are un singur meniu matinal: bibele cu lapte Dupa ce il bea,nici de-a naibii nu mai poti baga ceva in ea Nu vrea,nu ii e foame ... e ocupata cu jucariile,desenele etc. etc.
Si zilnic am pregatite sandwich-uri ba cu paine cu unt si gem,ba cu unt si salam,cascaval etc. dar pur si simplu cu greu o conving sa ia macar o muscatura doua din vreo felie

ioai ca ma doare mana stanga deja, ca ii flutur cu ea in timp ce scriu lui Tudor - asa s-a apucat de aerobic in forta in carucior cu ochii la degetele mele is mai interesante ca jucariile ... cum retrag mana,cum maraie

ASTERY uitai si de tine.Bietul Razvan cu Mos Craciun ... sa ii spui sa nu mai creada orice ii zic copiii,sa te intrebe intai pe tine.Cred ca o sa tina minte sa faca asa !

Mergi la inceput

Moni, nu eu o opresc pe Diana de la gradinita, ma tem ca EI sa nu o inchida, din motive de protectie. Altfel, eu o duc luni. Pe aici, e cam agitatie, cumnatul imi povesteste ce scoli se mai inchid si ce cazuri au aparut. Apoi...la gradinita realizezi ce iute se transmite.
Ce sa zic de meniuri, noi lapte ioc, deci normal ca ma stresez, le tot rotesc, dar na, ma plictisesc eu, darmite ea. Considera ca gris cu lapte, mamaliga cu lapte...nu serveste. Seara mai facem clatite, spaghete, dar altceva??
Bine ca a trecut usor peste vaccin Tudor. Uf.
Iar se joaca in camera ei cu Robi. Aud cum se cearta. Alaltaieri alerga dupa el strigand: "stai sa te bat. Nu fugi!", in timp ce lui Robi ii sfaraiau calcaiele in jurul mesei. Iar eu ma imprastiam de ras.
Ursu, ce de poezii frumoase (si lungi) stie Raisa. Minunat! Poezia cu gradinita am notat-o deja.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Uf am scapat,a aparut Ghita l-a luat pe Tudor si la adormit in carucior in dormitor - cu geamul deschis oleaca Macar jumatate de ora de ar dormi,dar oricum apare Diana dupa ora 21 si gata somnul lui.
INGRID ce fain ca are Diana partener de joaca Eu m-am mai jucat asa cu Diana. Eu cu Tudor in brate fugind dupa ea,sau ea fugind dupa noi.Dar pe termen f.scurt,ca nu ma tin bratele si spatele carand cca 7 kg

Mergi la inceput

Moni, se joaca de-a spionii. Si-au desenat nu'sh ce pe o foaie, s-au ascuns dupa fotolii si vorbeau in soapta. Am aparut si eu sa le dau la fiecare o pastila de vit C cu propolis si s-au suparat ca i-am deranjat. Acum planul le arata ca musai sa coboare la maica-mea. Duca-se. Fac o baie pana cand se intorc.
Ups, e cam tarziu. Imediat o pun in pat la culcare.
Lasa bre, creste Tudor si sa vezi ce se vor juca impreuna.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
BEE- cu riscul sa mi-o iau sau sa dai cu rosii, eu aud ca 75% NU SE VACCINEAZA aici in CAanada(si suntem maiaproape de focar) -tocmai pt ca e cel mai prost vaccin scos pe piata, plin de cele mai multe chimicale, ALuminiu la greu, si stiu persoane care s-au simtit 2 zile f. rau dupa ce l-au facut, asa ca mai bine bolesti 5 zile, si lupta organismul si devii imun,decat sabagi chimicale aiurea in tine si sa te mai simti si rau-si eu cred ca aceste info care le am din surse destul de credibile, fac sens, si e doar o chestie de marketing, caci in nici 6 luni sa vii cu antidot si sa produci asa mult ca sa vaccinezi, cam greu..plus ca o gripa e o gripa mai,nu vorbim aici de boli grele-cancer sau altele, conteaza mult cat de slabit e organismul tau in acel moment altele- a si cand mai auzi ca iti pun diagnosticul ca ai H1N 1 fara sa te testeze- te
Anyway, eu am vazut copii afectati urat din cauza altor vaccinuri, ca au metale in ele si chimicale si sa ma platesti acum 1 milion si zau dc l-as face pe asta..serios vorbesc

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Ieri se tot prostea Ghita ca il lasa pe Tudor singur acasa si Diana sare repede la el ca "nu se lasa bebelusii singuri acasa! si nici copiii mijlocii !" Cand i-am cerut explicatii,mi-a raspuns foarte convinsa ca da ,ea e copil mijlociu, ca doar e inn grupa mijlocie
Eu inca bantui pe site cu carti si jucarii si inca nu m-am decis.Mami i-a cumparat Dianei un pulovar fainutz si cu ala gata cadourile de mos Nicolae,urmeaza sa completez pentru restul.Vreau neaparat si cel putin o carte,ca asa de tare se bucura de ele,chiar si de-o amarata de revistuta din aia cumparata de la gradi ...
Mami ma enerveaza ca tot baga pe scheme sa impodobim bradul impreuna cu Diana ca s-ar bucura - asa cum vede si ea prin filmele americand.Dar eu zic ca nimic nu se compara cu fatza unui copil cand intra intr-o incapare si zareste - surpriza - bradul impodobit Si acum imi amintesc asta cu placere de cand eram mica! Vedeam intai reflectandu-se luminile in mobila lucioasa si stiam ce urmeaza sa vad Eventual sa il impodobeasca la ei si cel de-acasa sa fie surpriza ,dar tot nu e la fel de surpriza atunci Are timp cand mai creste putin sa il tot impodobeasca!

Mergi la inceput