PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si altceva am uitat sa zic: practic, el invata de la cap vocabularul. Si se straduieste mult puiul mamii. Deci tot ce era F si C era pronuntat P si T. Si acum, fiindca le-a invatat sa le spuna corect, le spune... doar ca eu trebuie sa-i corectez fiecare cuvintel care contine consoanele respective. Dar merita efortul.

Moni, ca nu ti-a raspuns complet. Spuneai ca nu te credeam atunci, demult. Pai imi era imposibil sa-mi imaginez, de aceea era asa pesimista. Nici macar vocea nu i-o stiam .

Si dau de baut : am implinit 1 an de la primul cuvant rostit de Razvan, de fapt prima silaba . Va dati seama, ce progrese uriase a facut, s-o tinem tot asa.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY felicitari pentru asa aniversare Noa ca m-o lovit Da-s inspirata de Zdob si Zdup,iar inainte de Goran Bregovic ... daca opresc muzica Tudor protesteaza,adica maraie
Io nu pot zice ca am fost cine stie ce emotionata cu gmama ala ca doar stiu ca le scoate total intamplator , mai mult ma distreaza ce mutre face si ce ii iasa pe gurita,Daca vorbeste cineva cu el ii urmareste gura si se chinuie sa reproduca si el,se vede clar ca scoate sunete mai asemanatoare,bine la distanta apreciabila totusi.I-am repetat mai des "mama" si "Diana" ca-s mai usor de pronuntat Deci noi ne-am apucat devreme rau de "logopedie"
Ohhh ce bine ca aparu si husbandu',ca am comandat ciocolata Ma indop si reviiin

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Mi-a luat ciocolata Shogetten - tiramisu.Si asta e ciocolata neagra amaruie taman d-asta trebuia sa ia
ASTERY super ca ai rezolvat cu dentistul Razvan chiar ca a facut progrese apreciabile intr-un timp scurt.Mie imi face mare placere sa ne scri chiar si cel mai "mic" progres . Dupa mine cat de mic ar fi tot e maaare de fapt Apropo de frigider,pe al nostru abia il deschid eu asa de "magnetizat" e Deci Diana chiar acolo n-a umblat,in schimb la congelator care e jos si are usa mai mica ... a bantuit mai ales cand stia ca avem inghetata Il deschidea ca sa imi demonstreze ca avem cand incercam sa o trombonesc ca n-avem

Ei ca am oprit muzica,acum merge TV pentru husband si Tudor deja cu "eee ueee" si a scapat si un "meme" miorlait ,deci ma solicita ,asa ca merg sa il adorm cumva ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Moni, deci ori Ghita iese pe balcon cu tv-u'n brate, ori ii pui casti pe urechi lui Tudor .
Stiu ca te bucura, de aceea tot scriu.
Si eu inca sunt la stadiul acela: wow, a zis cutare, a facut cutare, a ridicat din spranceana stanga... etc. Deci ma minunez la greu, asta imi da forte noi.

Azi am fost pe afara cu Razvan, in parc nu era nimeni, si am trecut si pe la o amica ce lucreaza la un magazin de scule, unde s-a plimbat Razvan cu masina de tuns gazonul , da' ce s-a mai distrat mititelul.
Ce se mai distreaza dincolo la lectie.
Ups, am uitat sa filmez citirea fonetica.
Deci Moni, i-am lipit o poza cu un ac (decupata din abecedar) pe jumate de coala A4, si dedesubt am scris AC. Tehnica... mi-a scapat, ca citeam pe aici.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Apropo de AC,chiar i-am scris si eu Dianei ieri si cuvantul asta si inca vreo cateva,ca a redescoperit tablita magnetica,doar ca nu mai avem creion,am scris gros de tot cu stampila rotunda Si a fost interesata,doar ca ea se plictiseste rapid de orice si trece in viteza la altacea si iar la altceva.Si puzzle a facut la mami in viteza unul nou de la nesquiq de doar 25 de bucati.Si l-a facut "logic" din prima si deloc pe incercate,deci poate,daca e simplu Acasa a tem inat centrul aluia de 100 bucati,dar cred ca ii cer prea mult sa aiba rabdare sa faca ea singura pe-ala de-o suta si fara intreruperi.Nici en nu prea am rabdare
L-am filmat acum pe Tudor cum gangureste,dar deja cand vede aparatul se cam holbeaza la el si nu prea mai e asa "vorbaret".
http://www.dropshots.com/monica70#
Mai referitor la stadiu ,pai si eu sunt inca si tot timpul la stadiul de "wow" cu Diana.Wowww ... ce scoate acum Tudor,bine ca la filmare nu a strigat asa Uite ca acum si cu Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery-bravo pt progrese.
Moni-Emma a fost cowboy dar nu se vedea cum trebuie bluza ca era frig si a treb sa ii dau geaca si Alex-trintor, da..revin intr-o ora, ca sunt busy acuma.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA eu ma gandisem la o ciuperca, dar parea prea comestibila nu d-aia otravitoare
Eu l-am "tzatzalit" pe Tudor si a adormit imediat,era rupt ca n-a dormit de cand a venit de-afara,si-atunci doar juma' de ora ca l-a trezit Diana ...

Iar mi-e foame,merg sa vad ce sa mai bag in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Buna dimineata, haideti la cafeluta!
Raportam o noapte linistita, molarul meu nu mai doare, dupa ce aseara facea pe nebunul .
Deocamdata ne jucam prin casa, Razvan cu masinutele, eu cu ordinea, aspiratorul, vasele, rufe la spalat, fiecare cu ce poate .
O sa iesim la farmacie (vreau sa cumpar 10 doze de Broncho-Vaxom) si sa platesc ceva utilitati.
Ieri am cautat pe google despre anemia feripriva si, surpriza! deficitul de fier determina deficit de atentie si de recunoastere.
Asadar, sper ca am mai descoperit o posibila cauza a problemelor.
Astfel ca ii dau cateva luni Fier Haussmann + Vitamina C, si mai discut si maine cu pediatra noastra, sa vedem ce mai propune. Din alimentatie nu are ce fier sa ia, fructe NU, legume NU, carne NU (adica prea putina), ce mai papa ficatelul de pui, dar este mult prea putin.
Plec la treaba, sunt pe aici.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata'
Pe unde bantuiti?
Este asa de frig afara ... si Raisa sa plictisit rau in casa... deja mi-a zis "dar de ce nu ma duci la gradi?" "pt ca nu este doamna ta educatoare" "pai cum, nu vine la servici? o sa ii puna absenta!"
Imi este frica sa o duc la gradi caci nu stiu cu cine va fi pe acolo (copii si ingrijitoare) si nu am chef sa o iau batuta ... si cu ocazia sederii acasa mai bag putin tratament in ea plus un sirop pt imunizare si cavit.

Voi stiti asta:
"Eu raspund,
soarele e galben,
verde este frunza,
cerul e albastru,
rosie e buburuza."
?
Oare asa o fi cantecelul sau ce o fi?

Mergi la inceput