Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Bravo, Miha.

se iese la saniusul de seara-raportam.

La noi azi nu s-a mai invatat. Agho, felicitari lui And.

adevarul, Mirela , ca la cum se circula mai bine fara masina, ca-i teroare.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Felicitari, Mihaela-mhldvrc! Nota 10 , bravo!
Felicitari agho si pt notele lui And de la teze.
Andrada a luat 10 la teza de la mate. La romana nu le-a adus rezultatul inca.
La noi ninge si acum iar de maine se anunta ger. De parca -10 nu e ger...ma rog la Toplita de la -20 incepe gerul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor,

si pe coasta de est se anunta zapada in week-end, asa ca deabea astept sa ne ninga si pe noi pe nas.
Mihaela felicitari la 10, dar cine l-a luat si la ce? Felicitari si lui Ty pentru admiterea la facultatea din UK, si pentru rezultatele bune pe care le are.

Mirela bine ca nu ai avut peripetii pe drum. Distractie placuta la skiat.

Mara ce batalie serioasa cu zapada. Dar ce au vandut copii?

Agho greu e sa multumesti pe toata lumea. Lasa punga cu dulciuri, ca o sa mearga la bunicuta ei, si mananca acolo prajituri si cozonac. Felicitari lui Andrei ca a terminat anul cu bine.

Ana vezi ce copii cuminiti ai? Imi place mult de tunsulica ta, si ii sta chiar bine asa. Felicitari si tie, arati suuuuppper , si imi place ca odata ce te-ai hotarat, ai vointa si reusesti cu succes. Bafta sa treci si peste sarbatori cu bine, si fara sa iei in plus.

Pretenul lui Elliot a decolat azi spre UK. Eu mor de curiozitate sa vad daca si-a luat inima in dinti si a facut pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dragelor,mai apuc si eu sa intru,macar sa va salut!

Sotzul e deja de-o saptamina acasa in concediu deocamdata,asa ca am acces limitat la pc!

Miha rock,condoleantze,imi pare tare rau pentru tine!Te imbratzisez cu drag!Si felcitari lui Ty si pentru examen!

La multzi ani si lui Daniel de Vic!Sa fie sanatos si sa aiba noroc!

Andra,daca ai sti cit d ebine te intzeleg,daca ai sti cit m-am saturat de nenorocita asta de criza dar...tot eu ma incurajez(ce sa fac mey,is optimista incurabila)ca macar a trecut deja mai bine d eun an!Chiar pe atit nu cred ca va mai fi!

Da,noi inca cu probleme,la sotz la munca nu enimic sigur,initzial a a vut concediu pina pe 4 ianuarie,acum a fost anuntzat ca de pe 16 incep munca daca vor fi ceva comenzi,daca nu...saptamina de munca scurta!Mi-e groaza si greatza de acum sa ma gindesc,plus ca mai avem si alte probleme in circa...eiii...!!!!

Da-s aici!Si traiesc sa stitzi!

Am cumparat bradul astazi,l-am desfacut pe terasa sa se indrepte crengile,vineri sau simbata il impodobim!In reste ger...dar n-avem zapada!

Mai vin!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna si de la mine!

Mihaela felicitari! Ma bucur mult pentru reusita!

agho, frumoase note la teze. Cat despre cor si bunici asa e, nu le poti impaca pe toate.

mara, spor la saniush, bulgarit, etc...

mirela, brrrr ce frig la voi...dar e bine ca aveti zapada, distractie placuta la ski!

Sanca, drum bun si distractie placuta! Sa aveti noroc de putina zapada la NY. Saluta orasul ala minunat din partea mea...
Dada, acusi ne pregatim si noi, dupa Anul Nou. Lui Morgan i-a gasit Ovi un pensionat, va avea camera lui si un pat sa doarma . Pe bune!
Mihaela rock a avut azi un examen...

mQQm distractie placuta cu fetele! Sa ne spui cum a fost...Nici la mine nu se vede nimic la pepitzel...

Eu am maine ultimul hop, acela la engleza...nu stiu daca va fi OK sau nu, eu merg pentru ca e o sansa, dupa cum va scriam. Daca e da sau daca e nu, va fi OK. In primul caz am sanse sa ma primeasca la cursurile la facultate(pentru ca deja am depasit termenul de depunere a notelor, dar e bun si mai tarziu daca mai au locuri) in al doilea caz am sa fac engleza inca un semestru si am sa aplic la facultate din nou la primavara.

Diana e gata de drum. Maine are ultima zi de scoala(aici vineri e ultima zi) si vineri dimineata zboara de aici. La noi e zapada mare, am ceva emotii...
pe toate, mai viu!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Bravo, mhldvrc! Felicitari!

Sanca, cum ati facut bre sa comandati ninsoarea asa la fix? Elliot invita feteeee, la fiiiiilmmm!!! Asaaaammm! Mi-am amintit, si Denisei ii place de baiatul ala caruia ii place de ea, s-a hotarat acu' sa astepte pana cand "he's gonna grow 2 balls", ca-i timid. Asa ca Elliot mai are timp de ultimaturmuri de-astea! 'Nyways, cam asa treb sa-i explici ca se exprimeaza domnisoarele cu clasa!

agho, mirela, felicitari copilasilor pt rezultate.

flower, ana, m-ati terminat cu saniatul si bulgaritul vostru! Iata dom'le cum m-ajutati voi pe mine sa privesc kktul ala alb cu alti oki. Sa aveti mult fun, a picat la fix cand sunt copiii-n vacanta! Ma bucur, sper sa stea alb si frumos pana la craciun.

Mihaela, tin pumnii pt engleza!

Dana, lasa ca vin zile mai bune! Criza e aproape in trecut. Andrei e in vacanta?

Editez: cu sleepoverul sunt masochista, e clar, nu va mai bateti capul. dar am negociat de la un "grade wide dance", care insemna ca invita fo 110 din clasa a 9-a si ca vin probabil vreo 40 si fac "disco", dar nu dorm aici. Am preferat bestia pe care am invins-o odata.

... intentionat nu se vede linkul, o sa-l fixez... odata.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, buna dimineata!

Multumesc ,
fuse si se duse, imi placea la cursuri, ma bate gandul sa ma-nscriu la ASE. Totusi stau si ma gandesc, la ce-mi mai foloseste, pana dau licenta, fac juma' de veac si cine ma mai angajaza

Mihaela, bafta la engleza si zbor placut Dianei. Mai aveti un pic si plecati si voi in Valea Regilor
Mara, la sanius , super ... noi la patinoar, sania am dat-o de mult ...
Agho, felicitari lui Andrei pentru note , multi Anei si distractie maxima la mamaita. ce-s astea, recunosc, n-am prea , daca-i ce banui eu, sa fie intr-un ceas bun . Tot binele din lume
Andra, bafta multa cu ce ti-ai propus pentru firma si vacanta placuta celor mici
Anca, zbor placut spre NY si multa
mQQm, curajoasa cu sleep-over, distractie maxima fetelor
Mirela, vacanta placuta si redresare economica sa puteti fi cu Andrada in Alpi, brr ce frig e la voi ...
Ana, vezi iti faceai griji degeaba
Dana,
Vic, Mihaela770
tuturor

Mihai a mai fost o tura la Polovragi, de data asta 2 zile, au mai descoperit ceva, o galerie(cred), un horn si se pare ca ar fi si un aven, iar don'soara se pregateste pentru IELTS.
Hehehe, ziceam ca eu am scapat, nici vorba de indragosteala, iar Mihai nu stia cum sa-mi spuna ca are o iubita(mai citesc pe mess, stiu parolele, nu-mi scapa nimic). Dimineata, s-a dichisit, aveau intalnire la patinoar

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Felicitari,Miha rock!

La noi e inca alb si inca ninge...nu tare,dar ninge...si deja s-a lasat si mai frig...dar se circula binisor...Aseara am bagat inca o tura de zapada cu don'soara si pe urma am facut amandoua fursecuri...si un tort.
Astept vichendul cu nerabdare...ca bucatarim...
Sa aveti o zi formidabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am luat englezaaaaaa!!!!! Yupiiiii!!!!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput