Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si aici ninge de rupe,de asta noapte...venit cu Versolica in derapaje...controlate,evident...
Agho...asa-i ca-s bestiale bloagele de haleala?Mie-mi spui?

Va tzuc...diseara scot natiunea gorobeteasca la zapada...pe inseratelea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am intrat sa va multumesc pentru c-ati fost alaturi de mine si sa-i spun lui Daniel

e superb, abia astept sa iesim la o bulgareala, dar mai este ziua de maine si ar trebui sa-nvat acum, sau macar sa repet
Maine dau examen si eu bantui pe net

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bafta la examen Mihaela!

La multi ani Daniel,Vic sa-ti traisca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor.

Mihaela condoleante.

Vic - multi ani fericiti lui Daniel!

Ana cred ca deabea astepti sa dai sania jos din pod

Mara sanatate,si sa-ti treaca raceala cat mai repede.Imi pare bine ca e totul alb si frumos la voi. A sosit la timp, sa se bucure copii de o vacanta cu zapada.

Mirela sa aveti parte de o vacanta cat mai frumoasa, si eu va tin pumnii sa reusiti sa o faceti in Austria.

Andra eu iti tin pumnii si ti doresc succes si un pic de noroc sa o scoateti la liman, si sa va tineti capul deasupra apei. Nu e usor, sa ai o afacere in economia asta de rahat. Sa speram ca o sa iesiti cu bine, si de la anu' v-a fii un nou inceput.

Mihaela drum bun lui Diana, distractie placuta in Romania. Se apropie si vacanta voastra in tarile calde. Cred ca deabea astepti. Cine vede de motan cand nu santeti acasa? I-ati gasit pet-sitter?

Agho ce tehnica noua cu copiatul... Vremuri noi, dar si studentul ala fraier, ca a fost prins. Cred ca amandoi copii asteapta vacanta. Mergeti la mama? Acolo e zapada?

MqqM voi cand luati vacanta?
"Mai vino seara pe la noi,
Cristino drago...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ca genie in a bottle!

La multi ani, Daniel! Sanatate si sa-ti reuseasca tot ce intreprinzi!

mhldvrc, condoleante!
Bafta la examen!

Sanatate si vacanta frumoasa evribadi! si drumuri bune calatoarelor!

La noi debuteaza vineri cu un nou sleep-over dupa modelul celui de la ziua Dedicii. Mixt si numeros, adica. Daca supravietuiesc, mai viu.

Pup!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ha! Vad ca daca m-am pus pe cantat ai aparut. Deci, asa e... in tonul muzicii. Vai Cristinel, ce curaj ai.
Eu imi rod unghiile, ca Elliot vrea sa o ia pe o colega de clasa "out"... D-ne, bine ca decolam sambata, ca pana cand se urneste el sa o invite la un film, vine 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete...

Anca , am dat deja sania jos...aseara am tras un sanius cu mandra...ca Alex s-a dus cu golanasii lui la bulgareala...Mah,lasa-l pe Elliot , ca isi ia el inima in dinti si invita fata la suc...

Cristina...succesuri!Hai sa supravietuiesti si sa vedem poze cu sleepover ala de la voi...ce face Pepi?

Gorobetii is in vacanta , se impaca bine , ceea ce ma bucura...deci se descurca amandoi...
In rest suntem in paramentre...
Sa aveti parte de bine...si va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Si la noi a fost bulgareala pe cinste. Ieri numai afara au stat in timpul orelor. Au pasat lucrurile de vanzare la cateva colege mai serioase si restul la bulgarit pe tabere. Si-au avut si 6 ore ieri. Tac-su se dadea de ceasul mortii ca s-a circulat ca naiba, cum ajunge el sa-l aduca acasa. Pe seara alta repriza, cu sania de asta data. A iesit toata raceala din el . Azi de dimineata da cappo.Au si niste catelusi mici de vreo luna sa le tina companie.......Si inca ninge... deja de o zi jumate continuu.

Sper sa aveti si voi parte de zapada Anca, si lasa baiatul s-o invite. Al meu, viteaz, cica a aparat-o sa n-o spele altii cu zapada.

mQQm, cred ca incepe sa-ti placa .Io de ce nu vaz nimic unde scrie pepit?

Miha, bafta sa ai !

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Acum am venit si eu de prin nameti. Aveam ceva de dus la mama si a trebuit sa scot masina de sub zapada. Cred ca am stat o jumatate de ora sa dau zapada de pe ea si apoi sa o dezghet ca sub plapuma de omat apucase sa inghete parbriz si stergatoare. Si-apoi sa vezi show pe sosea, dansul masinilor. Na dar am ajuns cu bine acasa, am pus masina in parcare si de-acum la pas prin zapada mare.
Andrada azi are ultima zi de scoala asa ca de maine partieeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Si pe la noi a nins.
Sanca, zbor placut la destinatie! Si succes lui Elliot la invitatie! De Craciun vrem sa mergem la mama,. Vroiam si-n we urmator sa-i ducem pe copii, dar avem un party duminica, la un mos Craciun si nu-i mai ducem acum. Iar afara e o vremeeee... Noi mergem pe E85 si aseara era blocat pe vreo 6km, de exemplu. Va depinde mult de starea vremii, ca nu prea riscam, de felul nostru.
Mirela, alunecare sprintena pe partie!
Ana68, veselie mare in continuare la sanius! (Si da, mor de )
Flower, veselie mare in continuare si la voi, cu sania, cu bulgareala, cu protectia!
mhldvrc, bafta la teste!
mQQm, nu te vad bn din nou cu sleep-over, da' cred c-a devenit o obisnuinta. Pepitelu' sigur va dormi bn din nou.
Dana, pe la voi ce noutati mai aveti?
Andra, spor la treburi si la bucatarit!

Au sosit primele rezultate la And. la teze, 9 si 9, unul la mate, unul la geografie.
Ana se lupta cu "corul". azi au avut serbarea corului la scoala, or fi cantat profesorilor...Maine o vor lua la trap prin mijloacele de transport ca sa strabata Bucurestiul pana in celalalt capat, ca sa cante la o firma unde lucreaza tatal unui copil din cor, ca sa stranga fonduri, ca in aprilie vine corul francez si treb. bani pt. cazare, masa, trasport prin Buc. si alte activitati. Iar noi am fost in we la mama, iar pe Ana n-am mai lasat-o la cor, aveau concurs si anul asta n-au mai castigat nimic la concursul de colinde. Au avut in juriu si cantareti de folclor romanesc si au recomandat ca romanii sa-si cante colindele romanesti. Si madama prof. bagase o hava naghila... Cand ne mai enervam noi, parintii, stim de ce...Si de data asta nu au primit doar o diploma, ci si cadouri ( Mp3 playere, etc. )la fiec. copil din corul respectiv. Insa toti copiii participanti au primit cate o punga cu dulciuri. Anei ii cam parea rau...ca e mare amatoare de dulciuri. Am linistit-o, ca doar e mai bn sa mergi la mamaita decat cu corul.Nu le poti avea pe toate.

Mergi la inceput