Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 9
GianiD spune:
Multumesc, multumesc...
Pun in curand si poze mai noi, dar sunt pe hardurile randunoiului unde este mare varza si zeci de mii de poze (nu vrea sa selecteze, vrea sa le tina pe toate...). Mi-a promis ca face ordine si o sa pot selecta cateva noi. Daca nu, o sa fac in seara asta cateva
Am vazut si eu toate pozicile de pana acum, n-am ratat nici una...randunoiul zice ca ar fi cazul sa mai ies si eu din casa, sa ma intalnesc cu prietenii reali - ca ii povestesc toata ziua de cei virtuali...pe cateva va stie pe nume: Naty, sa zic vedeta, cu Iuliuta mica...i-am povestit toata povestea sarcinii si nasterii, Nicoleta - incerc sa-l conving sa ne mutam si noi la Viena , e la un zbor distanta de Sibiu, 2 ore..., Oana cu Bucatarasul - ii place mult site-ul - pe langa retete bune bune pe care le papa toata ziua e si bine realizat...si multe alte fete pe care le pe toate! Ce frumos de voi ca va puteti si intalni, sa va vedeti la fata...nu ramaneti doar virtual...
Ma duc sa fac pulpite de pui crocantoase si placinta cu mere de pe Bucataras
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria
ramo_cata spune:
sovi sa-ti traiasca anuska,e o dulceeeeee..vleau si eu o fetitza...sasha e un scump..sa fii sanatoasa ca sa te bucuri de cei 2 trandafirasi
in rest va citesc ,sunt la zi cu stirile dar nu am dispozitia necesara de scris...sunt un pic pe fundul butoiului,m-a tot inghesuit luny si am zis sa mai scot cate un picutz capsorul ca sa nu ma sufoc...tastatura nu prea mai merge,a avut andru grija sa verse cafea pe ea si mi se blocheaza tastele...
si va doresc numai bine si multa sanaatate...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
am vazut mufarina dormicios pe jos si nazbatios,am vazut si pozele lui gianid...
acum gata capul la butoi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
iar nu mananca Mufanici ieri nu s-a omorat, nici azi...maine, poimaine tre sa repetam coprocultura aia..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Sovi, e SUUUUUUUUPERBA Anuska, m-am indragostit.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Luny, dar de ce coprocultura? Poate coproparazitologic?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Giani, haideti la Viena, de ce nu?
E bine si frumos aici... tocmai ce m-am socat in Billa ca am vrut sa iau paine si toate erau peste 2,5 euro... am vrut una cu seminte ca ii place lui Stefan sandwich-ul facut cu astfel de paine si... a costat 3,5 euro! Cam mult dupa parerea mea... Unde-or fi cainii aia cu covrigi in coada?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Luny, dar de ce coprocultura? Poate coproparazitologic? Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
uite ca nu stiu care-i diferenta...si nu mai stiu pe care tre s-o fac
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
am vazut si eu o Anuska frumoasa si crestinata, Alex de Giani si Mufy cel cu adrenalina in sange!
sa va zic o faza de ieri.. ii cantam fetei si dupa ce am terminat cantecelul Andra mea ma aplauda si pe urma vine si ma si pupa.. m-a topit toata.. ca sa nu mai zic daca facem "baba"=buba, vine si ne pupa unde ne doare..imi place de ea ca e sufletista
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii