Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, cu negrul... m-am introspectat si eu de multe ori (preferam negrul, mai ales in tineretile-tinere: 19-20-21...), si am ajuns la concluzia ca imi placea fiindca subtiaza. Si acum cand sunt in negru sunt mai putin stresata de aparentele mele "marete". La Tuchi sigur e altceva, ca ea este slaba.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Poze poze poze
http://picasaweb.google.com/iulian.dita/Alex20082009

In sfarsit pun si eu niste poze adunate de la incepturi...o sa mai aduag si mai recente curand.

stolul

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

repede, pana nu imi sterg astia de la webshots pozele, pe motiv de nuditate: http://family.webshots.com/album/575330780jvCNaA (poze de la botez)
Filmuletul cu bb care sugea la san l-au sters deja.

Fete, cui ii place pestele, dorada de la mag. Real a fost fenomenala! f f proaspata, ieftina (20/kg), singurul dezavantaj ca nu era eviscerata, dar m-am descurcat. Nu are miros puternic de peste, nu are oase multe, nu este fad precum codul, e giusi si buuuun

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Sovi am vazut botezul Anei...ce scumpica este!!!!mai ales in penultima poza m-a termiant cu pelerina aiasi in ultima la baita

EDIT:am notat retata de sos, urmeza sa cumpar dorada

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am vazut burtica frumoasa de Giani si un baietel tare frumos cu ochii albastri!! Mami, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!

Sovi, ce bebelina grasunica si frumusica tare!! Totusi nu-mi dau seama cu cine seamana...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daaa, scumpa tare Anuska ultima poza e dementiala!! am vazut si pozele cu Alex de Giani, dar vad ca-s vechi bre, ceva mai proaspat nu prestezi, cu burtica noua?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut si eu Anushka draguta...ce pare ca seamana cu tati,dar are si ceva trasaturi de la mami...asa-i?Iar Sashone pare-se ca seamana cu mami si are ceva de la tati.Ce barbatel s-a facut!Cu pelerina aia e bombonik dulce tare Anushka.
Am vazut si burtik de Giani,si pe Alex cand era mai mic..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, cat de frumoasa e pozica asta http://family.webshots.com/photo/2282256850102206853NnzbGP ! Sa va traiasca crestinuta ! Am vazut Ratzi-mic cu cizmoace loz, cocheta ca fii-mea !

Giani, ce ochi frumosi am vazut eu acolo ! mai pune poze, mai pune!

Luny, iti raspunsese Gudinde la intrebare, dar iti spun si eu: eu am asta http://puretouch.ro/product_info.php?products_id=94. Partea galbena e mai dura, o folosesc ca liner, iar cu pensula, care e moale, pensulesc fardul pe pleoapa. E drept ca pe vremea cand am luat-o eu, nu erau atat de multe optiuni ca acum.

Gata, pupam, plec sa imi iau soarekul de la bunici !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Olgule, comand si eu curand pensula aia, mai ales ca am citit ca merge s-o folosestisi la corector..mai, care-i faza cu liner-ul,ca nu inteleg? ce folosesti, un fard inchis, pe care-l aplici cu pensula intr-o linie subtire, in loc de creion dermatograf?

Mergi la inceput

si cine vrea sa vada Mufa, cateva poze din ultimul timp
la voi tot asa horror ca la mine merge site-ul asta???..ma scoate din minti, cat ma chinuie pana se incarca!

Mergi la inceput