Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Symo sper sa primesc pozele de la botez saptamana
care vine si atunci o sa le pun
Gudinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, stati asa! Eu nu am zis ca vorbeste germana! Am zis ca rupe! Adica zice chestii simple (propozitii simple: Imi dat voie sa beau apa/sa merg la toaleta?, stie sa spuna unde locuieste, de unde este, ca este roman, sa fie lasat in pace , sa descrie in germana cum se scriu anumite litere, stie sa numere, stie culorile, are vocabular destul de bogat (caine, pisica,avion, tramvai etc. si cateva verbe, stie sa descrie imagini (Lena si Mario se joaca. Lena l-a prins pe Mario de mana... de-astea, de prin abecedarul lor), sa spuna ca a terminat... chestii simple. Nu tine prelegeri... inca .

Ni s-a spus ca in 3 luni va sti bine germana, iar in 6 nu vor mai fi mari diferente intre e si copiii de aici. Iar eu as spune ca dupa nici o luna la scoala cea noua (prima luna, la scoala veche, nici nu o iau in calcul, a fost timp pierdut, ba i-a mai activat si niscaiva frustrari...), a inceput pe 2.10 si nu a mai fost la scoala de pe 23.10 (timp in care a stat la scoala de la 8 la 16-17) si dupa cam 15 ore de germana in particular el stie atata germana. A, si se mai uita si la desene in germana. Sunt foarte multumita si stiu ca va fi din ce in ce mai bine. Sanatos sa fie!

Naty, da, ma plang eu mai des (cel mai des, chiar putem spune), insa de fapt eu ma... descarc. (am sters ca prea ma laudam...) Nu am casa mereu luna, nu am mereu mancare calda... uneori sunt in butoi... insa atata tip cat suntem sanatosi, ma voi descurca. Nu va fi totul perfect, ma voi plange uneori, dar na, la ce sunt buni prietenii virtuali?

Tuchi, vreau o fetita fiindca Stefan nu va accepta in veci sa-i pun rochita si sa-i impletesc codite .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Blanka hai, asteptam pozele! Distractie placuta la munte. Mama, ce-mi e dor de un ski... Pe Sanziana la iarna viitoare o urc pe skiuri! Abia astept Mi-aduc aminte de prima mea pereche de skiuri - se numeau Pitic, erau din lemn, facute la Reghin. Am intrat in gard cu ele, si le-am rupt (eram la cabana la Diham)

Simo o-ti avea ursi? Cred ca era tare haios Sam cu upu

Eu mai vroiam sa vad niste episoade din House, dar cred ca trag pe dreapta... Ma doare jumatate de cap de-mi plezneste!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata

va pregatesc fuga, fuga cafeul si ceai si capuccino si bombocino

si va doresc o saptamana frumoasa, cu copii veseli si sanatosi, barbati degraba acasa si voi odihnite si senine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.Multzam gecko de cafea...
Sunt pe baricade si nu am nicio stare..
2 vorbe sa pot sa incep treaba:
Mihutza,artista pe deplin ai,mami!Sa-ti traiasca!
Gudinde,m-ai dat gata cu cunostintele tale in ale fardurilor...sarumana pt pontul de tamponari a pensulei cu fard...habar nu aveam.
Si,mi-au facut-o astia de la PT.Nu am reusit sa comand pana acum si acum au scos kitul mini 3 (3 prod+kabuki gratis) pe care il aveam in plan sa-l comand la salariu...Le-am scris si cica am 2 optiuni:kit 3 cu 2 produ+pensula sau kit 5 cu 4 prod+pensula,dar la un pret muuult mai mare peste posibilitatile mele...pai,in pisicii mei,si-au luat-o in cap fiindca a venit un val de comenzi ale fetelor noastre...
Luny,tare mi-as dori sa merg cu toata lumea de aici la cafea.Dar Cata si kya erau in sb. ca vor la cafea..si s-a lipit si Naty apoi.Hai si tu.sa nu mai fi in butoi ca s-or rezolva ele toate.
Care e mall-ul nou?La eroilor se face?Ar fi super si pt mine..
Cata,pai asa e cu pastilele de cap?Iei cand te doare?Nu e tratament obligatoriu si de lunga durata??De asta ziceam...si cica tratamentul asta da somnolente,stare proasta...of,dea Domnul sa nu am nevoie,si sa nu am cine stie ce...imi vin in cap toate prostiile.
Blanka,sanatate Ericutului,dragul de el..si wau,ce curaj,la sky cu totii?!
Nico,si mie imi pari f puternica,doar iti place sa arati ca esti sensibila.
Cuscra,sanatate voua..sa stea departe bolesnitele.
Sanatate tuturor si o saptamana buna.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, la cafeaua lu' Gecko si Olga, desi m-am trezit la.....8 fara un sfert ( Alicel ).

Gudinde, vreau sa iti spun ca te iubesc Deci ideea ta de ruj "mineral" a fost dementiala !. Si ca sa iti dau un motiv in plus sa vezi cat de mult semanam noi, ce rimel foloseste Olga?!?!?!? No7 Ultimate Curl .

Bitzulina, aici iti faci cont http://puretouch.ro/login.php Si sa stiti ca eu am glumit cu premiul pe care vreau sa il castig, Gudinde e cea care il merita !

Nu mai pot sa scriu

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza, mi-au venit si mie fardurile. Sunt super, super, cred ca voi comanda si fondul de ten Caramel sa il combin cu Baked Biskuit (e un pic cam deschis pt mine). Si eu am comandat fardul Mangoosten si ma asteptam la altceva, in poze pare mai rosiatic dar e inchis tare. Olgutza parca tu spuneai ca fac si culori la cerere?? Mi-ar place ceva rozuliu, rosiatic...
Referitor la siteul cu cantecele spunea cineva ca ii cere puiutul urmatoarea melodie, vedeti ca este sus o optiune de cantece non stop si merge in continuu.
Gata, la munca, o saptamana buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Neata si de la noi, cu vant si friiig! Norocul e ca si azi e liber de la scoala, poate se mai inzdraveneste tusitorul meu! Nu ma plang, dar noi iar suntem singuri saptamana asta! (totusi tind sa cred ca nu si-ar fi ales A jobul asta daca ar fi stiut ca nu rezist !) Peste 2 saptamani va fi mai bine, va pleca numai 1-2 zile pe saptamana, sper sa fie mai lejer pana la Craciun... ma duc sa-mi fac o cafea, ca sigur imi va creste buna dispozitie!!

Mergi la inceput

Pe mine sa ma invatati cum sa imi ingrijesc tenul corect (curatare, tonifiere, hidratare, hranire, ingrijirea "cearcanelor"), si dupa aceea va mai intreb despre machiaj... Cine foloseste produse foarte bune si naturele, sa scrie si unei novice (si rau fac neingrijindu-ma de aspectul asta...), sa stie si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, da, fac la cerere. Eu am cerut ceva gen Green Lake http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=3&products_id=68 , deci un kaki, fara sclipici. Si asa cred ca a aparut http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=3&products_id=105 , e super!!! Daca ai vreun fard de culoarea pe care o vrei, sau in genul aleia, le poti spune, ai garantia ca se apropie de ce iti doresti. Ma bucur ca iti plac .

Nico, vaita-te, mami, cat simti nevoia . Stii doar ca avem umeri puternici! Sa se faca bine tusitorul!!!

Naty, vorbesti serios cu jobul in Anglia?!?!?! Trebuie sa fii foarte dezamagita, daca ai ajuns TU sa iti doresti sa pleci...

Tuchi, deja ma enervez ! Suntem la cativa metri una de alta si nu reusim sa ne mai vedem Mi-e tarsa sa vin peste tine la spital Foarte frumoase pozele, tu esti slaba si frumoasa( apropos de ce spunea Luny, cu negrul, mi-a spus cineva candva, ca preferinta catre o culoare/nuanta la imbracaminte, denota starea de spirit a persoanei ), iar Versailles-ul ....eh, ma reintorc eu candva .

Nu am terminat, dar nu mai pot sa mai stau. Mi-e tare dor de Clau ! Claule, ne citesti, printre picaturi, asa?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput