Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
A, si nu ca stau cuminiti in carucior, dar stau pana pe la 4 ani in el, am vazut copii cu suzete pana pe la 4 ani (nu toti, fireste), copii cu biberoane tot asa, la 3-4 ani...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
tuchita spune:
Nico, noi suntem singurii stresati de prea mult cu suzeta/biberon/pampers etc.....dar stresul asta eu totusi nu l-as da!
Erau la coada unii la turnul eiffel cu cate 3-4 copii, din care cel mai mic de vreo 2 ani in carucior si cel mai mare de maxim 8.....o fetita de 6 ani cred cu 2 degete adanc infipte in gura....n-am auzit un stres, un tipat, o observatie.
Pai n-ar fi stat ai mei 40 de minute cuminti la coada si daca-i lasam cu destu' n gura!
Anyway, noi suntem mai destepti ei traiesc mai bine!
Bravo lui Stefan pentru germana( mi se pare incredibil ce repede invata!) si de ce mai vrei fata daca ai deja un baiat care canta ca o domnisoara?
Blanka, salutare!
Pleci la munte cu amandoi?
Ce face Eric cu infectia?
I-ai mai facut cistografie??
Bafta maine la vaccin, sa fie fara febra!
Iti dai seama ca-i faci vaccinul la timp???
Ma duc in pat, mi-am pregatit hainele pentru maine!
blankar spune:
da Tuchi,plec cu amandoi
Eric e pe antibiotic,ii dau 2ml de zinnat
in fiecare zi,trebuie sa ii fac o urocultura
saptamana care vine
cisto ne-au spus ca facem in dec. desi eu i-as
face luna asta
trebuie sa o sun pe dr.
i-as face mai repede sa stiu de o treaba
tre sa ii fac si renografie mai incolo
pupici
tuchita spune:
inainte de culcare...
Nico, tot respectul pentru tine, cum te descurci practic singura cu amandoi!
O fi Viena civilizata, dar nu e usor sa schimbi atatea mijloace de transport cu 2 copii!
natynic spune:
Pai macar atata noroc are si Nico, ca e Matei cuminte...Altminteri, sunt de aceeasi parere, Nico; chit ca uneori dai impresia ca te plangi cam mult, in destule privinte esti mult, mult mai puternica si descurcareata de una singura decat majoritatea dintre noiCat despre copiii "de acolo": poate nu va amintiti, povesteam asta-vara, cand Iulia inca nu mergea, ca venise in Ro verisoara mea din State care e educatoare de cresa si gradinita acolo si care a ramas socata ca eu sunt ingrijorata ca Iulia inca nu merge la 1 an si 4 luni. Ca acolo dupa 2 ani, daca nu si mai mult, parintii ar incepe sa-si puna probleme; ca, tot asa, nimeni nu se streseaza daca sunt mari si inca stau in carut, au suzeta sau fac in pampersi, copiii nu sunt presati de nimic. Asa ca Tuchi o zise genial: noi suntem mai destepti si ei traiesc mai bine
Gudinde, lasa textele si cochetariile, daa? Chit ca vin cu pliculetul de ceai si cu termosul cu apa fierbinte dupa mine de acasa si asta tot se rezolva, numai sa apari. Timiditatea ta e de vina. Dar stii cat de dragute sunt fetele????? Toate pe care le stiu eu!!-si sigur si restul...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Blanka, cum inghite Eric Zinnatul?
Mi s-a parut cel mai oribil antibiotic existent!
Gata, ma duc la nani!
Noapte buna si o saptamana usoara sa aveti!
luny spune:
cata multam de oferta de dr, o iau in considerare, insa a spus ca intai vrea sa mearga la Militar la cel recomandat de Bitza...vad ca zici si tu de operatie, neuroloaga a spus ca inca nu e cazul, nu s-a ajuns acolo...iar el nici nu vrea sa auda de operatie la coloana, doar daca e ultima, ultima solutie...
gudinde atunci o sa comand pensula aia de la PT..
vad ca stela vrea la cafea numai cu Cata si Kya..
lasa ca poate o conving eu pe gudinde sa iasa la un ceai cu mine, na, sa fim incognito amandoua!
nicoleta asa e, nu ai incotro tu acolo..bine ca totusi il convingi sa stea, la noi au dat rateuri orice fel de jucarii si inventii, nu l-am pacalit deloc!
...va pup pe toate, servici usor maine, saptamana luminata sa avem cu toatele, si eu...inapoi in butoi...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
stie ca dupa lapte vine bomboana
am noroc ca inghite orice medicament ca altfel
nu stiu ce ma faceam
e cuminte dragul de el
e asa baiat bun!
s-a prostit fratele meu si a luat landoul
cu Marc,ca si cum ar vrea sa il duca ca
sa ramana la ei(am fost la ei in vizita ca a nascut
si cumnata mea cealalta)
a fugit Eric si tragea de landou,sa nu il lasam
acolo pe Marc
mi-a venit sa il mananc
Simo27 spune:
Blanka,si eu ma mir ca ia Eric zinnatul.Lui Sam cand i-am dat prima si ultima oara,a vomat.
dar tu nu mai pui ceva poze cu ai tai??
Cata,la noi e frig rau de tot.La 19 era -1 grad.Bine ca avem centrala,ca stam in tricou prin casa iar noaptea daca ma ia frigul mai dau drumul putinla calorifer.
O saptamana usoara
Cand mancau copii s-au auzit niste urlete cam ciudate,iar David a zis ca e un lup.Atat i-a trebuit lui Sam ca pana la culcare ne-a terminat cu upu,mai,dar nu mai inceta,cred ca a zis de 1000 de ori..David era speriat,a sunat-o pe Buni sa nu vina la noi ca e un lup pe strada,apoi facea "planuri" cum il va lovi el pe lup daca vine la noi in casa,apoi isi facea griji de Labus,ca daca il mananca,asta mic tipa Upu,Upu:m-au terminat.Abia s-au linistit!
Una peste alta al meu tuseste ,ii curge nasul iar David ii calca pe urme cu lumanarile!doar e timpul virozelor,mama lor!
Sa vad cat mai tb sa stau sa fiarba burta aia ca al meu a zis sa facem ciorba de burta,sper sa ne iasa.
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
gudinde spune:
Nico in 2 luni o rupe in germana? WOW!Nu pot spune decat felicitariiiiiii si s-o tina tot asa.
Blanka sper sa aveti o vacanta frumoasa.