Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
fetelor, spuneti-mi si mie unde e Filantropia, cu puncte de reper, ca zona?..am gasit ceva pe net dsar nu inteleg..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

La Viena ninge-ploua, in autobuze e prea cald si aglomerat dimineata... Stefan inca tuseste... dar viata e frumoasa, nu? Trebuie doar s-o intorci pe toate partile... pana ameteste si ii trece de urat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Hai,Sovi ca nu o fi asa rau cu 3 copii...zic si eu,ca sa ma imbarbatez!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Simo, nu e rau cand ii faci mai rasfirati in timp, ca tine. Tu cu David deja te intelegi omeneste, si intre Sam si bb3 va fi diferenta mai maricica de varsta ca in cazul meu. ori in vis, as fi avut unu de 2.1 ani, una de 10 luni si unu nou-nascut :)))
Nu-s asa curajoasa

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Sovi, deci e si bb3 in plan?? OAU!! Bravo!! Esti curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ce mai face Teodora...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va multumesc mult! ma bucur ca v-a placut baietelul meu frumos!...poate mai revin dupa masa...iesim cu Muf p-afara..merge infect forumul!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pentru Tuchi, sa vada cum e, si pentru Mimo, sa isi aduca aminte, si pentru restul carora le place U2: http://www.youtube.com/u2official#p/u/

Edit : Sovi ! Forumul e de vina, nu Olga

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

I-am vazut si eu pe Mufa si pe Teo! Niste nazdravani frumosi foc!

Luny, hopa sus din butoi! Treceti printr-o perioada mai grea, dar se rezolva toate, vei vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nico, nope, ai inteles gresit, nu e in plan :)
Stela, am vazut duracela roz cu scufita si kiloti in cap :)) si sasa isi pune tot felul pe cap

Olgu, intr-o mare stare Zen am intrat tot privind Marele Gol din mesajul tau sau ai facut o vraja sa fie vazut continutul numai de monix si de tuchi :))

Eu ma invart pe aici, astept sa vina pediatra.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tocmai am vazut-o pe TODORA ce maaaaare a crescut si vad ca are si ceva carlionti!haioasa tare cu vesta
Si pozele lui Giani cu baiatu si fata,Mufarinul- baiat frumos,fetita mumoasa Ana botezata...Sovi,daca nu aveam problema aceea dupa nasterea lui David-careia abia i-am dat de cap dupa 4 ani-erau mult mai apropiati ca varsta ,toti copii.Dar,cum se zice tot raul spre bine.Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca acum ii am pe toti...desi sa sti ca nu e asa usor cu David.Are o personalitate puternica ,si e varsta la care incepe sa se razvrateasca..ca sa zic asa...dar e BINE!
Si din cate stiu nici Ana,nu era in plan asa devreme........

Ne-au venit prietenii din Australia,chiar ma gandeam ca si atunci cand eram gravida cu Sam au venit in tara.Deseara mergem la ei,de fapt la parintii ei ca abia asteapta sa il vada pe David-sunt tare apropiati de el,pe Sam si normal burtica !Poate fac o poza inainte sa plec,ca uite nu am nici o poza cu burticuta mea

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput