Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
A,sa nu uit mi-a iesit o ciorba de burta extraordinara.Prima oara e intotdeauna cu noroc
Ca venii vorba,Gecko ai mai dat examen pt permis????
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
clauclau spune:
Hello dragelor.
Normal Olgutza ca va citesc, sunt la curent cu toate, am vazut poze minunate cu puiutii nostri frumosi, sa traiasca si sa fie sanatosi. Frumos tare botezul Anuskai, Teodora s-a facut o domnisorica scumpa, Muffa dulce ca de obicei. Am citit si ceva de butoaie dar n-aveti ce cauta acolo, iesiti si bucurati-va de viata, mergem inainte orice ar fi.
Va pupacesc, sunt cu ochii pe voi dar deocamdata nu am timp de mai mult de atat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
blankar spune:
Symo hai sa te imbarbatez eu!
eu mai vreau un bebe(una daca se poate)
asa peste un an
pupici
http://community.webshots.com/user/blanka75
Olgutzika spune:
Inapoi unde e ne locul !
Clau, !
Ramo, tu de ce esti, mama, te butoi? Detaliaza, ca asa trece butoiul?
Luny, e rau acolo, iesi afara. Ai aflat unde e Filantropia?
Naty, am uitat sa iti multumesc pentru cafea
Arielule, saru'mana pentru mesajul de pe mess Am avut planuri pentru sambata, d-aia v-am ratat .
Nu stiu daca mai eram datoare cu vreun raspuns....Decat ca ii gand le-am urat drum bun Bubulinilor si Mihai
Gata, la programul domestic cu mine! Pup fetele!
Zozeeeeeeeeee !
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar Symo hai sa te imbarbatez eu! eu mai vreau un bebe(una daca se poate) asa peste un an pupici http://community.webshots.com/user/blanka75 |
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
Olgutzika spune:
Uite-o pe Blanka ! Da, da, vad eu ca ai pofta de o fetita cu fundite. Simo? Pe cand o Marie ?
Chiar ca plec
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mimonix spune:
Bai nene, numai treburi administrative sa nu faci Ma si gandeam cand stateam eu la coada la posta sa ridic coletul de la PT, cum o sa vin eu sa "troznesc" o poveste "a la Mimo" despre functionara care era la toaleta (ce, ea nu e om?) pe cand mi-am adus aminte ca eu am bifat acolo sa le livreze cu curier rapid (gandindu-ma la Fan sau alti d-astia care vin la usa ) si uite asa, nu va mai povestesc ca iar ma inervez
Si cand am venit acasa , am gasit magia facuta de Olga si linkul cu U2 si-mi amintesc cum ne-au blocat noua cardurile folosite in Spania din motiv de securitate (cica le schimba pt ca le-am folosit in mediu periculos, fraudulos, in Spania ) Si iar m-am inervat
Si-apoi a venit icoana superba de la Simo si m-am rugat la ea sa fim toti sanatosi si mi-au trecut toti nervii
Simo, sa-mi spui acum cum facem cu banii neaparat ca fac eu ce fac si raman datoare la cate o randunica Abia astept sa le fac o surpriza Damianilor (ca si tatal e Damian) , sa vad ce fata fac
Si ce mi-a mers la suflet Tea cea dulce foc (pup eu Stela cea obosita, ca uite ce minune are acasa ) si ce-am mai ras de iaurtul pus de Soi in caciula nu va mai spun.
Salut cu drag pe Clau cea calma, optimista si binedispusa mereu si ma infior la visul avut de Sov si n-o inteleg deloc pe Nicoleta care se plange ca e cald in autobuzele vieneze si ma inclin in fata lui Blankar cea curajoasa care se gandeste deja la o fetita cu codite si pleaca la munte cu ambii copii (tulai Doamne PS m-am amuzat copios cand ai zis ca tu esti dornica sa mai auzi romaneste in Zillertal...pai bine ma, ca tu doar n-auzi toata ziua romaneste ,ce-ti pasa )
Am zis ce mult imi place mie faianta lui Luny din bucatarie si ce invidioasa sunt pe parchetul ei cel impecabil ? Am zis si ca am "rezolvat-o" pe Gudinde? (BAFTA!) si in contrapartida astept o lectie particulara despre machiaj, ca ma uit la fardurile alea ca mata-n calendar ...cand le-am comandat a fost simplu...un d-ala, un d-ala, un d-ala...acu' eu de unde stiu care-i corector, care-i d-ala si care-i d-ala ??
Azi nu mai gatesc asa ca puteti sa vorbiti si cu mine, da????
PS Catelul nu e bine deloc, cica are o boala de la capuse (de la un fel de otrava pe care o varsa capusele in sange cand inteapa ) Avea febra 40 si era deshidratat, nu se putea misca, nu manca Acum sa vedem daca-si revine repede, eu sper ca da
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
natynic spune:
Salut si un pupic de la Iulia pt voi toti si toate.
Sunt restanta rraaauu la poze, la timp liber in general.
Luny, daca n-ai aflat deja, Filantropia e in zona bd 1 Mai (adica actualul Mihalache), intre asta si Titulescu.
Sovi, asta da cosmar! Of, greu trebuie ca-ti e. Asa visam si eu pe vremuri, sa am 2 copii cu diferenta f mica de varsta. Dar...si sa nu am problemele de sanatate pe care le am, fara un ajutor zdravan, din familie si permanent cred ca e de gandit foarte bine...Asa ca pt tine. Cat despre vaccinul AH1N1 n-am ajuns sa citesc dar deja intuiesc cam despre ce e vorba-adica, cum vad si eu lucrurile. Noi prin spital (multi medici) avem MARI dubii daca sa ne vaccinam si asta mai ales pt a ne proteja copiii, nu pe noi. 90% insa cred ca nu mi-l voi face. (nu fac insa declaratia asta ca sa mi se ia exemplul, problema e spinoasa rau...)
Apropo insa de isteria actuala din Romania legata de porcina, eu v-as ruga sa nu ignorati faptul ca totul se petrece fix in miezul campaniei electorale...ca doar de virusul asta vorbim de luni de zile si era perfect previzibil ca odata cu sezonul rece nr cazurilor va creste mult.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
aliceionescu spune:
Va citesc, da' iar n-am timp...
Olgu, :)))))))))))))ce-am ras de Soph, e mortala, frate, ce asocieri face!!!!
Andreea, eu sper ca n-ai glumit cu Anglia, adica mie chiar mi-ar face o placere deosebita sa pot ajuta pe cineva!
Cata, cu noi e mult de povestit, poate te prind vreodata la un vin fiert, si-o povesti atunci.
Luny, stii bine ca statul in butoi nu-i benefic, pe asa o vreme! F tare Muffy, s-a mai schimbat, e mai pustan, parca.
Simo, ma bucur ca ti-a iesit buna ciorba de burta. Si eu is lesinata dupa ea!
Nico, nici la noi nu-i vremea mai buna. Sanatate lui Stef.
Naty, ar fi culmea sa ne bem in Anglia cafeaua aia mult promisa, hm?
Revin!!!