Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 11
natynic spune:
Neata si haideti la cafea -Luny, musai si tu una tare si fierbinte, sa treaca greul si uratul!
O zi frumoasa sa aveti! Mergem inainte cu totii, ca altfel nu e chip...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
GianiD spune:
Multumesc de cafea, Naty
Mi-am expediat copilul la gradi si am intrat sa vad daca a dat careva cafeaua...si sa pun poze si filmulete noi (filmuletele le-a comprimat Picasa si se vad cam naspa...o sa incerc si cu one true media)
http://picasaweb.google.com/iulian.dita/Alex20082009#5399418811058562930
Acum ma duc sa mai putin...ca Ilinca danseaza in burtica si cred ca mai vrea somn
stolul
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria
lyvy spune:
Neata, am baut cafeul si ma duc la servici, la noi e un frig de crapa pietrele, nu stiu cate grade sunt, dar m-am uitata pe geam si totul e alb si inghetat, brrrrrrrrrrr.....
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mstela spune:
Neata..wau,Naty,multzam de cafea si o zi excelenta sa avem..
Am vazut si eu Pufarina zglobie,cum adoarme el pe unde apuca...ce tareee!Eu nu am sa vad vreodata asa ceva!
L-am vazut si pe Alex de Giani,baiat mare in lighean.
Luny,hai sus ma ca tie nu-ti sade bine...le-om rezolva noi pe toate...Iaca un dram de optimism si pe la mine!!Ce bine e!!Sa vedem cat ma tine.Ia si tie putin!
Ramo,un pup sa poti escalada repejor butoiul.
Gudinde,mercic.De Silk glow veil nu stiam,e chiar nevoie zici?
Si stai asa,nu te supi,cred ca toate iti multumim pt pontul cu PT,doar ca na,pentru initiere,pentru a vedea daca imi plac/priesc produsele (pt ca vezi ca nu i-a priit FDT Claudiei) mi se pare de bun simt idea cu kitul..eu ziceam ca dupa 2 sapt. au scos fugutza un produs din kitul mini 3 (3 prod+pensula) care era 89 lei.Si era bine asa.In fine,sa vad cum imi fac calculele ca ar trebui sa ajung si la o cosmeticiana (la care nu am fost niciodata) urgent fiindca mi s-a zbarcit rau fata si asta,dupa crema Vichy,sau poate si a frigului,si a deshidratarii,nici nu mai stiu..Si mi s-au invechit si toate cosmeticaraiele-pudra,blush,farduri,rimel,tot tot si ar fi o ocazie buna sa iau PT.Si mai trebuie sa merg si la tuns ca nu am mai fost de 2 luni si partea din buget alocata mie nu prea imi ajunge sa-mi rezolv toate treburile.sa nu te supi.
Apropo,Vecinik kya,ce cosmeticiana amabila e prin zona noastra?Tu unde mergi/ai mers?
Trec la treaba.
mami de TEA (1.04.08)
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Luny Da-l in ma-sa de butoi, ooooof ! Mai vrei o intalneala, pentru ridicare de moral ? Sa stii ca Sophie e aia care tot se uita la filmuletele cu Ma-tei, in curand invat chineza lui . Radu a zis ca trebuie sa se cunoasca copiii astia, ca nu se mai poate .
Sovisel, normal ca e bine cu fata ! Mai zic, ca poate ii facem pofta Nicoletei !
Gudinde, nu, daca nu scriai tu, habar nu aveam. M-am uitat si pe net, in speranta ca mai gasesc in vreo farmacie din Ploiesti...dar nimic. Ce facem? Ce iti iei?
Giani, nu m-am uitat decat la poze, filmuletele acasa...
Gata, inapoi la munca cu mine. Dar sa va zic chestie haioasa cu Sophie: ea stie ca dimineata punem caciula pe cap, ca " e lece, e hrig". Si ieri ia din frigider un iaurt. Rece, evident. Constata ca e "lece" si se duce si pune iaurtul in caciula Am muriiiiit . Gata,acum chiar plec!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mimonix spune:
Neata
Am vazut toate pozele si filmuletele :botez de bebe grasunica (asa i-am vazut si eu fatzuca leita mami, ca live a stat doar cu nasu'-n paturica ei ), andra care-si largeste repertoriul din ce in ce (mortala cum imita ea catelusul din "the lion sleeps tonight" ) , mufiliciul drag care face acrobatii , frumusel rau asa pletos si una bucata pereche tanara si frumoasa cu un baiat asemeni lor si o burtica gogonica de Giani
Acestea fiind zise : fardurile sper sa ajung sa le iau azi de la posta , icoana e ratacita la fan-curier (ne cautam ca ziua cu noaptea) , pacalinca nedegustata inca pe motiv de lipsa de timp si Bitza , am primit mailul insa ieri cica i-a fost imposibil sa raspunda la el tot din lipsa de timp...abia azi spera sa intre in normal
Un pic tristuta caci dimineata am primit telefon de la soacra-mea ca nu e bine cainele si a plecat Mimu la doctor cu el, sper sa nu fie grav .
In weekend am ajuns la Afi Palace (groaznic de aglomerat, dar a meritat). Am gasit multe magazine bune, multa marfa de calitate, preturi bune/promotii...mult mai bun ca Baneasa Shopping mi s-a parut Exista acolo un magazin Humanic, am identificat ghetele Superfit pt Vladutz la pretul de 300 de ron (adica nu mult mai mult decat la mama lor) ...dar n-am cumparat nimic decat pt Teo care s-a declarat f fericita si multumita
Ieri am spalat/gatit si sunt un pic nelamurita in ceea ce-l priveste pe Dudelle care a fost f mofturos, abia abia daca s-a atins de mancare, sper sa nu inceapa iar
Gudinde bineinteles ca te-am uitat ieri dar am citit ce-au scris fetele referitor la viitoarea intalnire si subscriu
Tuchi adopt eu una bucata copil cu voce pitigaiata care nu tace deloc si astept inca povestea aia a la cine vrei tu, numai povesteste!
Si pentru ca Bubu lipseste un pic, ma gandesc sa va spun ca am facut iar chiftele la cuptor, au iesit demential si vreau sa precizez ceva ce cred ca am uitat data trecuta: nu pun ceapa ca sa nu iasa prea moale amestecul
Am vazut butoaie peste butoaie la loc de cinste: Naty,Stela,Luny, Ramo tztztztz... f mare aglomeratie acolo, iesiti afara imediat
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
sovietica spune:
Neata! trag si eu o gurita de cafeu :)
Am trimis pe mailul comun un pliant anti-vaccinul de AH1N1, si un articol despre fluor, daca intere pe careva.
Ce cosmar am putut avea azi noapte!! am visat ca am ramas IAR gravida -conditiile in vis fiind exact cele actuale, cu 2 copii mici- si urlaaaaaam si plangeam pe la toate colturile. Nu de alta, dar nu de mult, si sorela mi-a zis ca ar fi mai bine sa nu mai fac inca unu, ca ea n-o sa mai reziste psihic sa mai vina pe la noi :). Si in vis cica incepuse sa planga si Ana, si eu nu o puteam baga in seama ca eram deprimata, si cand colo, ea plangea in realitate saracuta de nu stiu cand, ca ii trebuia sa manance
O zi buna!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Buna dimineata! Gata, inapoi la munca cu mine. Dar sa va zic chestie haioasa cu Sophie: ea stie ca dimineata punem caciula pe cap, ca " e lece, e hrig". Si ieri ia din frigider un iaurt. Rece, evident. Constata ca e "lece" si se duce si pune iaurtul in caciula Am muriiiiit . Gata,acum chiar plec! Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 Magazin de modelism |
ce tare este Sophie!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Hai,Sovi ca nu o fi asa rau cu 3 copii...zic si eu,ca sa ma imbarbatez!
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
bitza037 spune:
neata
Mimo nu-i problema, voriam doar sa am asigur ca a primit mailul
Luny, Ramo iesit ma din butoi da-l incolo!!!!
pana se fce un bucbuchet pentru fiecare
ori calc. meu este zapacit ori forumul merge ca melcul
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze