Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eheee, si Mufa e mare pupacios, vine mereu si ma ia in brate si ma pupa, uneori se opreste din joaca sa ma pupe, apoi o ia de la capat iar cand se loveste, vine si da sa pupam locul respectiv, sa treaca

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Luny, si Andra e pupacioasa.. dar eu ziceam ca in afara de atunci cand se loveste ea si vine sa imi arate unde sa o pup, la randul ei vine sa ne pupe pe noi daca ne lovim..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, coprocultura e pt microbi din scaun, coproparazitologic pt paraziti, pe asta trebuie sa-l faca Mufa, cum zice Nicoleta!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Suuuuuperbe poze!!! Spendizi puiuti!

Sovi sa sti ca pozele de la botez au iesit foarte bine chiar daca au fost atatea peripetii.

Stela ma bucur ca te-a ajutat sfatul meu legat de aplicarea fardului.
Cu fardurile minerale eu vad situatia cam asa: de un kabuki ai nevoie clar fiind singura pensula indispensabila. Cu nici o pensula traditionala nu poti aplica fondul de ten mineral. Daca nu iti permiti kitul de 5 produse, ci decizi sa mergi pe cel de 3, sfatul meu ar fi sa alegi:
- fondul de ten si silk glow veil care se aplica peste foundation si da un efect deosebit fetei;
- daca ai tenul mai gras atunci alege fondul de ten si matte finish primer;
- si sigur, daca doresti sa incerci si un fard de ochi, atunci combinatia este foundation si fard de ochi.
Daca ai lua aceste produse separat ar costa:
- varianta 1: 62+49+32=143 RON;
- varianta 2: 62+49+32=143 RON;
- varianta 3: 62+36+32=130 RON.
Kitul de 3 costa 79 RON, deci ai o reducere de 45% sau 39%. Mie mi se pare un imbatiabil. Este atat de bun, incat sincer ma gandesc daca fetele astea castiga ceva la kituri. Nici daca ai importa din State cele 3 produse n-ai iesi la pretul asta.
Nu ma platesc cei de PT si n-am nici un fel de avantaj, dar sincer nu cred ca si-au luat-o in cap.
Eu am recomandat PT pt ca mi-au placut in mod real produsele. Fondul de ten imi place sincer mai mult decat cel importat din America.

Olga dar sti ca nu mai importa No7 Ultimate Curl?
Insa mie imi pare cumplit de rau ca nu se pot comanda prosusele direct de pe Boots Anglia. Crede-ma, cu tot cu taxele de transport, nu ajungi la preturile nesimtite puse de cei de la Sensiblu. mie imi place fffffffff mult gama de Extracts de la Boots.
Ca de pilda acest produs
http://www.boots.com/en/Extracts-Fairtrade-Mango-Body-Wash-200ml_998329/
In Anglia 4 lire. La sensiblu 37 de RON. Aproape dublu!
Las' ca ajunge Alice in Anglia si sa vezi cum ne trimite ea pachetele

Raluca exact asta a fost si reactia mea la Mangosteen. De asta am intrebat daca l-a mai comandat cineva. Eu l-am combinat cu blush-ul Terracota si a iesit mai caramiziu, dar nu acel rosu vibrant care apare in poza. Dar pt mine e ok combinatia asta cu terracota. E mai de zi.

Nicoleta e foarte simplu:
- curatare si tonifiere cu demachiant si tonic alese cf tipului tau de ten.
- hidratare cu o crema de fata (folosita si pe gat; a nu se uita gatul!) si una de ochi. Tot asa luate conform tipului tau de ten. Trebuie un set de creme de noapte si unul de zi. Multa lume, in special cu tenul gras, foloseste doar setul de noapte si ziua lasa tenul asa. Nu e bine! Mai ales la cum e acum afara, rece si vant, trebuie sa fie bine hidratata pielea.
- cu cearcanele ma tem ca nu prea ai ce face daca nu te odihnesti suficient noaptea. Doar sa le acoperi cu un concealer (galben, ca galben cu vinetiul cearcanelor da bej)
- si nu uita ca la un anumit interval de timp sa elimini celulele moarte cu un scrub.

Giani de cand nu te-am mai vazut!

Ati auzit ca Mircea Badea nu-si va face astazi emisiunea? Suspect de gripa porcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, ma apucase intr-o vreme, deeeemuuuult, harnicia cu tenul meu, dar nu-mi nimeream produsele corecte, ba ma ustura tenul, ba ma "strangea"... Nu exista ceva mai dermato-cosmetic asa, pentru un ten mai... universal? Multumesc de celelalte sfaturi.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

In seara asta Matei a adormit fara sa-l plimb in brate prin casa, i-am cantat, l-am mangaiat si in 2 minute era in lumea somnicului! Creste baiatul meu cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Gudinde, ma apucase intr-o vreme, deeeemuuuult, harnicia cu tenul meu, dar nu-mi nimeream produsele corecte, ba ma ustura tenul, ba ma "strangea"... Nu exista ceva mai dermato-cosmetic asa, pentru un ten mai... universal? Multumesc de celelalte sfaturi.

Nico nu exista o gama creata pt orice tip de ten. Nevoile mele de ten gras in zona T sunt clar diferite de un ten uscat.

Daca zici ca ustura este f pobibil sa ai un ten sensibil si sa ai nevoie de produse pt ten sensibil. Acum, tenul sensibil poate fi si uscat si gras.
De obicei, sentimentul de "strange fata" il au persoanele cu ten uscat. Tu cand te dadeai cu crema intra imediat in piele sau simteai ca sta un pic grasimea pe fata?
Oricum sa sti ca la Viena exista in magazinele specializate si o persoana care te poate consilia.

Uite aici se explica bine cum se poate stabili tipul de ten:
http://puretouch.ro/video.php

Din experienta mea, nu e nevoie sa te arunci la creme scumpe. Exista destule game bune, la preturi relativ ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

fetelor, multumim pentru aprecieri! Citeam cu Ratusca in brate si ii citeam si ei sa stie ca e dama bine :))
Eu abia de putin timp, de cand interactioneaza cu mine (zambeste, contact vizual prelungit, joaca) realizez tot mai profund ca am fata, si e bineee si cu fata. De unde imi era frica de roz, clamite, rochite, se pare ca m-am dat pe brazda. Da' unghiile tot nu i le voi face :)

Giani, ce ochios frumos ai si tu!

Bitza sosul de peste voi incerca data viitoare sa il fac cu ulei de masline in loc de supa de pui. cred ca va iesi tot f bun.

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Sovi, ce bebelina grasunica si frumusica tare!! Totusi nu-mi dau seama cu cine seamana...

Acum seamana cu un harciog (harciog simpatic adica) care isi depoziteaza mancarea in falcute si in gusulita In curand isi va arata adevarata fatza.

Olgusa, noroc cu rudele ca i-au daruit chestii femeiesti ca eu nu ma vedeam (deocamdata) alergand dupa cizme roz :)) Cand nu iesim in societate selecta, e toata bleo -de la fracsu si var'su, de imi zic fetele la magazinul de langa mine ca sa-mi traiasca baietelul. Cred ca voi investi in niste cercei cat roata carului, sa se vada :D

Luny, ce tumbe stie Atomicul
si poza cu matza m-a dat pe spate! Azi asa ma implora Motanski sa il las in casa la caldurica, dar au am zis, am limitele mele la attachment , ca el e puricos de cand sta numai pe afara.

Ramo, pai va doresc sa va vina si fata, cand vreti voi!

Livi, Mihu

Gudinde, esti atat de priceputa si pasionata in arta machiajului, incat ma mir cum de ai rabdat sa nu zici nimic de aceasta pasiune pana acum!

Monix un si la tine, ca m-ai luminat care e branza buna de la Mega. Gata, nu mai fac branzica.

Scriu la mesajul asta de mai bine de o ora, ba plangea un copil, ba altul (tot e bine, ca nu simultan), de nu intelegeam ce e cu ei. Si ce imi trece prin cap, ia sa verific calendarul astrologic. MAXIM DE LUNA PLINA!!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina cu Matei si 25+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

su eu va pup, cred ca o sa apar mai rarut de acum, caci am o perioada in care-s amica buna cu butoiul ala, iar timpul e tot mai limitat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput