Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 7
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Dyanna asa de eficient e Montignac? Hmmm, tre' sa iau si eu cartea... Ca vad ca disociatul asta avanseaza destul de greu. |
Monica, tot am vrut sa-ti spun si ieri: ce bine arati!!!!!!!!!!!!!! Pai mie mi s-a parut ca ai dat jos o gramada, si asta intr-un timp scurt, noi ne-am mai vazut in august!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui aris26 oare la cate mesaje imi face si mie stelutzele albastre??? ca asa nu imi plac astea comuniste. sper ca la 3000 asa ca sa va tzineti ca trebuie sa mai scriu peste 250 rapid daca mai pleaca fi-miu de acasa in 3 zile rezolv problema 25 martie 2009 |
Da, la 3000. Las' ca si eu bag mare sa ajung la gradele tale comuniste.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui PetraTudor ha, ha, ce bine mi-a prins ca am ras, ca sunt pachet de nervi....din motive de suferind de sindromul cerbului infuriat |
Valeu, ce sindrom e ala? Oare l-am luat si eu ieri?
Ca veni vorba de sindroame. Cristi a inceput cu sindromul "nu ma parasi, mami!". In somn deschide ochii si daca nu-s acolo nu adoarme la loc. Uneori is buni si tati si bunica, dar de cele ma multe ori is cahhh, numai mama e gigea.
Aris pai numai io stiu de cate ori i-am numarat dintii, sa fiu sigura ca nu i-a pierdut. Nu-si da seama ca daca isi da drumul se buseste???
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Monica, tot am vrut sa-ti spun si ieri: ce bine arati!!!!!!!!!!!!!! Pai mie mi s-a parut ca ai dat jos o gramada, si asta intr-un timp scurt, noi ne-am mai vazut in august! |
Pai august a fost acum multa vreme! Sunt cam la -5, dar pana la -11 (de fapt -12 daca ma tine matematica) mai am. Nush daca mai ajung vreodata ca inainte, adica sub 50.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
PetraTudor am uitat sa-ti zic, din cauza sindromului mai sus mentionat o sa fiu saptamanal prin zona. Vreau sa il las cate 2-3 ore pe saptamana la ai mei. Ma rog, e terapie si pt sindromul "mama posesiva". A, si mai am un motiv sa-mi fac drum pe-acolo: e bestial outletul ala
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Vroiam sa scriu si eu o pagina intreaga ca Shasa da' mi-a stricat PetraTudor designul.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Eseea spune:
multumesc tare mult fetelor care mi-au raspuns cu alocatiile. Deci, se pare ca la noi e problema. Astept totusi sa-mi raspunda si cineva care nu a primit, daca e cazul.......
Mami de fetita si de baietel
Eseea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Mie mi-au intrat la timp si CIC si alocatia. Poate pt copiii mai mari o fi altfel. In alta ordine de idei, nu ne dai si tu un raport scurt acolo? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
raport scurt :
avem aproape 8 luni,tot alaptat, cam slabutz zic eu : 7650 ( in ultimele 4 luni a luat numai vreo 300 gr/luna), pana acum vreo 3 saptamani manca f bine ( mai putin fructe, nu a vrut niciodata) dar acum ne chinuie dintisorii de sus, drept urmare nu mai mananca aproape nimic de 3 sapt, plansete zi si noapte, se trezeste noaptea de 10 ori, sunt terminata. Sper sa nu mai dureze mult. In rest, ok, am fost si in concediu in Creta cu ambii pici si a fost super.
va citesc constant.
Monica, sincer, nu stiu ce sa-ti spun, decat ca te inteleg : am pirdut 3 sarcini si eu. Am stat o gramada in fata calc incercand sa-ti scriu ceva, dar........nu mi-a iesit nimic incurajator sau NEtrist. Imi pare tare rau.....:(
Mami de fetita si de baietel
florinela79 spune:
Dyana, felicitari pentru kg omorate superrr ..aigrija ca nu e bine sa te invineteasca....am facut si eu "la tineretea mea si masaj anticelulitic si vaccum", dar regula este fara vanatai.
Aris tu intrebai de burtiera...eu am purtat din a doua sapt de la operatie, numai ca nu am mai putut-o suporta, de la laptele siroind.
Ilinca_M. spune:
Helou, tufete cu tufetitze si baibaietzi.
In primu' rand pentru Monnvas: uite cum m-ai facut tu sa pocesc un nick-name, desi io-s tare atenta sa nu le gresesc (fie vorba intre noi, pana acum recent numai pe al tau l-am gresit, stii ca scriam "monvass" pana a vorbit o fata de nick-ul tau; dar in capu' meu gandeam cam asa: mon-de la Monica si probabil o cheama Vass- asta fiindca am avut eu un vecin Vass-nume unguresc, se citeste Vosh). Iara ma lungesc (nu mi-ar strica, la cat is de scurta in realitate). Deci ieri (sau de fapt alaltaieri) ma uitam in lista de pe prima pagina sa vad pe cine sa felicit si vad pe fata lui Cris_tinaus...dar de fapt cand ma uit mai bine vad ca e trecuta Cris_TIANUS! Mai, sa fie, ma gandesc eu, ia te uita cum i-am pocit numele atata vreme, cum am putut?! Aveam si oarece dubii, ca io-s atenta de obicei la cum scriu, dar pe de o parte Cis nu postase de tare mult timp, sa pot verifica, pe de alta parte ma gandeam ca nu poate fi scris gresit in lista "oficiala". Asa ca am scris si eu "cris_tianus" si cand a postat ea abia am vazut ca era bine cum credeam inainte!:)) No, pe scurt, sa corecteze cineva priceput in lista, sa nu fie introdusi si altii in eroare. In alta ordine de idei, tu, Monnvas (am scris bine!) ai fost vreodata grasa?! Ca io tot slaba te-am vazut mereu in poze.
Si tu, Dyana, ce inaltime ai?! Ca zau ca nu pareai de 70 de kile nici macar in pozele de la Moeciu!! Si mai usor cu masaju' ala sa nu dai in alte cele cu vasele de sange sparte.
Shasa, Aris, Novus: nu de la diversificare e baiul, ca asemenea figuri a facut de vreo 4 ori pana acum, prima data pe la 2 luni, cand chiar nu stia alt gust decat de laptarie. Pur si simplu asa face cand e rupta de oboseala, plange si refuza sa haleasca vreo 10-15 minute (care mie mi se par o vesnicie, de-aia am hiperbolizat cand am povestit!) si apoi inshfaca brusc tzitza si baloteaza intr-un hal de parca abia atunci i-as fi oferit-o.
Azi am lasat-o prima data acasa cu altcineva in afara de sotz si anume cu soacra. Ca eu si maica-mea ne-am dus in cimitir la tatal meu. Cand ne intoarcem ce vad: soacra pe canapea cu perna in bratze si pe perna trona grandios Sophiphi, dormind tun. Intreb daca de mult doarme, cica da. Zic "si de ce n-ai pus-o in patutz?!" I-a fost frica sa n-o trezeasca! (e, io cred ca i-a placut ei cu ea in bratze, ca asa stateam si io cu ea prostita de admiratie in primele luni). A zis ca e un copil extraordinar de cuminte si mai mare dragu' sa stai cu el! (bine ca n-a facut ca ieri, ca o vedeam io de unde scoate camasha!)
Olga, nu ma spaimanta! Si noi mergem la o nunta (de zi) de azi intr-o saptamana. Nu stiu ce solutie sa adopt. Cand am auzit intai de nunta ma gandeam:eheee, pana atunci o sa avem inlocuita o masa si-oi putea sta si io macar 6-7 ore! Dar sa fim seriosi, ca niciun sfert de borcanas mic pe zi nu mananca...De muls nu mai am chef (am muls acum 2 zile ca i-am luat cereale de orez simple si n-am avut alta solutie, dar abia am scos un castroneel mic cat sa satur un pisoi proasat fatat). Oi lua si io un taxi inapoi catre casa, ce sa fac?! (nu merg cu masina ca vreau sa beaaau)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni