Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 19
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame nu am citit nimic din urma, sper ca nu mai sunt vesti proaste eva a facut febra, 39,4 rectal. am incercat la subrat 38,2 scriu cu stanga, e super mofturoasa si ft moale, somnoroasa nu mai am ce a scris anca ca tb facut in caz de febra stie cineva? oricum vine dr acum sa o vada ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
1/2 supozitor novoalmin in fundulet scade rapid febra
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Victor Christian, Arald Andres!!!
Aris, Provista multumesc
Nu-mi fac griji de soacrele voastre ci de a mea...caci la cat de dusa este poate sa se autoinvite si la voi in ospetie
Novus stie ![]()
Anamariame sper sa va treaca febra cat mai repede. Ati facut vaccin, sau de la ce? Pai incearca cu paracetamol supozitor..Erau bune sfaturile Ancai...cu printatu si pus undeva la indemana, in caz de urgenta..
Florinela sper ca deja te-ai linistit, caci ti-au dat fetele destule exemple. Iti mai dau si eu unul: a avut si Chitibus cand era mica.
Alina bine ca ati scapat de pojarel 
Ilinca acum am inteles...Daca nu ti l-a recomandat doamna "ficatel" este bine. Parca n-a mai tusit David, dar oricum o sa cumpar sa am in casa...daca zici ca-i natural 

Olga, mamica lui David iepurasul 

simonapro spune:
Buna seara, fetelor!
Lucian la inceput nu vroia deloc iaurt, era sigurul aliment care il refuza, apoi la acceptat dupa ce ii puneam cate o lingurita de gem de caise facut de mine si pana la urma s-a obisnuit cu el, acum facem diferite combinatii. Eu fac iaurt din lapte de vaca(suntem abonati la o vacuta) dupa ce l-am fiert cam 5 minute, ii i-au de mai multe ori grasimea, cand este cald il amestec cu un iaurt natural(la 1 litru de lapte cam 150 gr de iaurt).
Referitor la kilograme, eu am luat 13 kg toata sarcina si am dat jos 15 kg, am ajuns la 52 de kg la 1.60, dar am ramas cu burticele dupa cele 2 cezariene de toata frumusetea: una deasupra taieturii si una mai sus sub buric,care nu am prea mari sperante ca vor mai disparea.
Lucian a avut ganglioni cand a avut pojarel, apoi au trecut.
Pentru Ayla: chiar daca nu va scriu prea des, va citesc mai tot timpul si traiesc alaturi de voi toate emotiile, tristetile si bucuriile,imi pare nespus de rau ca treci prin asemenea momente 
pe toti!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si Sebastian(05.08.2003)
florinela79 spune:
OOO nu stiti cat va multumesc, am fost disperata...credeam ca pleznesc....m-am linistit, mi se facuse teama tare.

florinela79 spune:
Fetele care ati facut cezariana...ati facut abdomene....oare am voie sa scot banca de abdomene de la naftalina???????????Macar acolo 10 daca fac e ceva.
Oare masaj in zona operatiei unde eu am un sortz de grasime considerabil nu cred ca am voie nici masaj nici vacum ???!!!!!!!!!!
Ca de centura de vibromasaj nu cred ca se pune discutii.
Poate ne ajuta Dzeu si ne da dna dr. vesti bune cu evolutia lui Victoras, sa-mi pun si eu masele si sa-mi revin si eu ca om, ca femeie, ca sotie, nu doar ca mama si punct.
Floric spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 inapreda - pupici bebelui voinic si curajos cu iaurtul facut in casa si pe mine ma batea un gand dar deocamdata am abandonat stiu ca sunt niste aparate pt facut iaurt in casa asa cum e si masina de facut paine si probabil ca are si retete asa in principiu stiu ca faceam inainte lapte prins (nu chiar iaurt) in oale de lut dar cu problemele noastre nu am curaj sa-i dau bebelui meu. Cat despre lapte de vaca... deocamdata e departe de noi asa ceva, ramanem la laptele ecologic din car4 si poate in timp va accepta si iaurtul ecologic si voi sta linistita Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 6 luni |
Care este acel lapte ecologic? Ca nu am auzit de asa ceva.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Monnvas spune:
Gianina, e vorba de Natura? Ca si eu vroiam sa fac lobby pt el, din cate etichete am citit e singurul fara lapte praf.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
Florinela, eu am nascut cu cezariana si mi-a dat voie doctorul sa fac inca de cand am mers la control dupa ce am nascut, la 5 saptamani. De atunci si fac (cu pauzele de lene de rigoare
). Actualmente fac macar 200 pe zi, dar nu am bancutza, eu le fac "clasic" (stiu ca le fac ca lumea ca pe vremuri, cand umblam la sala, mi-au explicat niste antrenoare de fitness cum se fac).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 a, mai am si eu o dilema. cums e trece la chestii mai solide? piticul meu mananca f bine biscuiti, mushca,mesteca si nu se ineaca deloc(asta mai nou pt ca acum 2 sapt era circ) ideea e ca am senzatia ca il enervez cu prostiile mele pasate, el vrea mancare. sau sunt eu nebuna...nu stiu ![]() 25 martie 2009 |
Ha ha, macar la asta v-am luat-o inainte :) Pai pasezi cu furculita sau cu pasatorul de cartofi (paleta aia cu care faci piure). Io ii fac supa la blender, dar ii pun paine in ea, iar fructele (mere, pere) tot la blender, dar obligatoriu branza mai mare (o faramitez cu mana) sau biscuiti bucatele. Daca ii dau doar pasat cu blenderul nu-l intereseaza.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - eu as face intr-o zi la amiaza pireul in 2 variante: unul la blender si unul cu furculita (mai putin carnea care cred ca tot la blender ar trebui maruntelita inca). Si incerci ambele variante si vezi cum reactioneaza; in caz ca nu-i plate zdrobit cu furculita sa ai totusi ce-i da ce mancare Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 6 luni |
Asa am facut eu pana acum 2-3 zile, cand am inceput sa pun si in felul blenduit bucati de paine/biscuite. E asa bucuros cand mesteca, plescaie si face "ne ne neeee".
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!