Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 20
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 Si mai vroiam sa va intreb ce parere aveti despre trimisul copiilor la cresa inainte de 2 ani, sau ce ar fi mai bine sa-i lasam dupa ce incepem munca acasa cu bona sau cu bunica, ori sa-i trimitem la cresa sau la gradi? Eu, ma tot sucesc, acum zic ca l-as da la cresa anul viitor pe vremea asta ca sa se obisnuiasca cu colectivitatea daca incep eu munca si pentru ca ma gandesc ca acolo va invata mai multe, sa vb corect, poezii, jocuri, etc. Altadata, dupa ce mai vb cu mamicile, ma razgandesc si inclin spre varianta bunica sau bona. Voi ce ziceti? |
Io as fi vrut sa il dau pe la 2 ani la gradi, dar nu se poate. Poate pe la 2 ani jumate, dar nu vrea soatza.
Ce sa zic, ar trebui sa vezi atunci daca e sociabil, comunicativ, sa incerci cateva zile de test la cresa si daca nu-i place mai amani colectivitatea.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui pisigri Nu avem in Iasi nici Megaimage, iar in produsele Napolact eu am avut cam cea mai mare incredere. Ok, deci alte variante de iaurt...? |
Real este? Ca au acolo niste lactate nemtesti bio. Eu i-am mai dat Natura (se gaseste in Car4) si Campina.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
| citat din mesajul lui carla28 Salutare fetelor! Aris, provista, novus, sunteti norocoase, dar mma gandesc ca si in sarcina ati avut grija sa nu acumulati kg , asa ca meritati . Sunteti un exemplu pentru celelalte ca sa ne ambitionati si sa avem un club de mame una si una.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Si eu am adunat vreo 25 kg in sarcina
, de la 56 la 80
; cred ca depinde si de metabolismul fiecaruia, eu tot slaba am fost si am dat jos cu putina miscare si fara mese copioase seara dar cu prajituri zilnic Mami lui
Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Eva are rosu-n gat
I-am dat un supozitor intreg de novocalmin (multumesc alina.n si Olga), si i-a scazut. Acum doarme. Cica tb sa luam antibiotic, insa eu cam ezit. Nu ii curge nasul, nu tuseste, doar a facut febra.Se cam foieste prin somn, si ea de obicei doarme ft linistit. Cum o las asa o gasesc dimineata in patutul ei.Oare chiar are rosu-n gat? Ca eu tot am dubii. Si nu stiu ce sa fac cu antibioticul.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui provista novus am o rugaminte la tine, zi-mi si mie care e tetina aia de a nuk care nu curge, ca am fost in farm la sensi si alea nu stiu nik sunt bata ![]() si eu la fel ![]() si nu am gasit nik. merci![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
e de la Nuby cea care o am eu ca alte marci nu am gasit
e asta:http://www.nuby.ro/produse/produse-nuby/tetine/set-2-tetine-silicon--anticurgere--debit-variabil.htm
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigri - cand studiam eu oferta de iaurturi cu sau fara lapte praf in compozitie, la napolact (daca nu ma insel, sper sa fi retinut bine) nici macar nu scria ce contine Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 6 luni |
exact
; oricum e 'numa bun
!!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ne-am intors de la medic. 4. Ilinco, ne-a spus si noua sa introducem ficatelul Mai sint fete care NU dau ficatei la bebei?5. Sa introduc musai si OU-l. da' de la tara (sa cunosc gaina Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
nici eu nu i-am dat inca ficatei si nici ou

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Referitor la cresa, eu l-am dat pe Sebastian la 1 an si 3 luni, s-a acomodat foarte bine, dar a fost tragic din punct de vedere al imbolnavitului, nu mai avea deloc imunitate lua antibiotic si de 2 ori pe luna, ne-am mai revenit putin dupa 2 ani si jumate dupa ce i-am scos polipii, iar la gradinita in sfarsit nu am mai avut treaba cu raceala. Oricum copilul la ce varsta il introduci in colectivitate tot o sa aiba probleme cu sanatatea, dar cu cat este mai mic, e un pic mai greu.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Fetele care ati facut cezariana...ati facut abdomene....oare am voie sa scot banca de abdomene de la naftalina???????????Macar acolo 10 daca fac e ceva. Oare masaj in zona operatiei unde eu am un sortz de grasime considerabil nu cred ca am voie nici masaj nici vacum ???!!!!!!!!!! Ca de centura de vibromasaj nu cred ca se pune discutii. Poate ne ajuta Dzeu si ne da dna dr. vesti bune cu evolutia lui Victoras, sa-mi pun si eu masele si sa-mi revin si eu ca om, ca femeie, ca sotie, nu doar ca mama si punct. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
e liber la abdomene si masaj

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
. Sunteti un exemplu pentru celelalte ca sa ne ambitionati si sa avem un club de mame una si una.
Dragos (28.02.2009)
Mai sint fete care NU dau ficatei la bebei?